Setike:rossz is azzal a tudattal, ill. szokatlan, hazamenni egy jó kis MecsekMarciról, hogy nem kell egy hatvanast költened paripádra. :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok 2003
Indította
Rave_Ace
, 2002. november 04. 20:27
Írta 2003. február 15. - 06:49
Nem kell félni, sár még lehet! ;D
Setike:rossz is azzal a tudattal, ill. szokatlan, hazamenni egy jó kis MecsekMarciról, hogy nem kell egy hatvanast költened paripádra. :
Írta 2003. február 15. - 02:24
Írta 2003. február 15. - 02:18
Írta 2003. február 14. - 23:42
Ja, ezt jól áttették. Bár Mcelek azt mondta, hogy az október most már tradicionális lesz. Ezekszerint mégse.
Írta 2003. február 14. - 13:00
Írta 2003. február 13. - 17:21
Hello mindenki
Nagyon el vagyok veszve itt tele uj infokkal most tértem meg a nagy melóból és végre föl tudtam jönni, a MEGAMARATON engem is érint de kellene még infó ...
Szerintem a 20e magyar pénz egység ha jó a szervezés réális ár érte . várom az infokat .
Üdv mindenkinek...
Még egy kérdés mi lesz a mecsek maratonnal ? ???
Nagyon el vagyok veszve itt tele uj infokkal most tértem meg a nagy melóból és végre föl tudtam jönni, a MEGAMARATON engem is érint de kellene még infó ...
Szerintem a 20e magyar pénz egység ha jó a szervezés réális ár érte . várom az infokat .
Üdv mindenkinek...
Még egy kérdés mi lesz a mecsek maratonnal ? ???
Írta 2003. február 09. - 13:25
Hello Baliba!
Ezt a 15pénzt a megamaratonra gondolod.
Szerintem 15 is sok érte.
Üdv!
Ezt a 15pénzt a megamaratonra gondolod.
Szerintem 15 is sok érte.
Üdv!
Írta 2003. február 09. - 11:27
Jrage Bee: idén még több maraton lesz, mint tavaly, csak valóban nem irták be a naptárba ôket!
A CC-ken bármilyen tempót nyomhatsz, de idén már az a szabály érvényesül, hogy ahogy lekôröz a Vizdák téged, ki kell állnod. No persze ha a Vizdák lesz az elsô. Tök mindegy, a lényeg, hogy a legelsô bicajos versenyzô mikor kôröz le. Szerinem egy Cc-n nincs értelme úgy elindulni, hogy nem teljesited a tôled telhetô legjobbat, mert ez nem hosszú táv, ahol megállhatsz itt is ott is inni-enni.
A CC-ken bármilyen tempót nyomhatsz, de idén már az a szabály érvényesül, hogy ahogy lekôröz a Vizdák téged, ki kell állnod. No persze ha a Vizdák lesz az elsô. Tök mindegy, a lényeg, hogy a legelsô bicajos versenyzô mikor kôröz le. Szerinem egy Cc-n nincs értelme úgy elindulni, hogy nem teljesited a tôled telhetô legjobbat, mert ez nem hosszú táv, ahol megállhatsz itt is ott is inni-enni.
Írta 2003. február 09. - 02:43
Hali!
Itt is tiszteletemet teszem!
Közel 1órámba telt, míg végigolvastam a lemaradásom, de végeztem!
Lehetõségeimet idekoncentrálva igyekszem minden maratonon részt venni (tavaly 95%-ban sikerült)!
A megamaraton valóban izgalmas áron nyitott a 'bux"-on, de ha esnek a részvényárak, én is érdekelt leszek benne! Nálam bruttó 15e huf a max limit.
Sátor no problem, csak egy taposós zuhany legyen, meg valami bográcsos ösznépi vacsi +komoly bringaõrzés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv,
Baliba
Itt is tiszteletemet teszem!
Közel 1órámba telt, míg végigolvastam a lemaradásom, de végeztem!
Lehetõségeimet idekoncentrálva igyekszem minden maratonon részt venni (tavaly 95%-ban sikerült)!
A megamaraton valóban izgalmas áron nyitott a 'bux"-on, de ha esnek a részvényárak, én is érdekelt leszek benne! Nálam bruttó 15e huf a max limit.
Sátor no problem, csak egy taposós zuhany legyen, meg valami bográcsos ösznépi vacsi +komoly bringaõrzés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv,
Baliba
Írta 2003. február 09. - 00:05
figyuli
[glow=red,2,300]mi van azzal a rengeteg tavalyi maratonnal?
[/glow]
szoval a verseny naptárban nincs túl sokkkk
(cc-ken is lehet amatõrködni vagy ott komolyan veszik a tempót)
(csak mee nincs kedvem mondjuk Vizdákot kergetni (érthetõ okokból
:'())
[glow=red,2,300]mi van azzal a rengeteg tavalyi maratonnal?
[/glow]
szoval a verseny naptárban nincs túl sokkkk
(cc-ken is lehet amatõrködni vagy ott komolyan veszik a tempót)
(csak mee nincs kedvem mondjuk Vizdákot kergetni (érthetõ okokból
Írta 2003. február 03. - 11:42
Ras, most már belátom, hogy tényleg összetévesztettem az egy napossal! :-[ Igy már értem.
Írta 2003. február 03. - 05:42
Engem érdekelne a dolog,csak a 20egy kicsit súlyos.Remélem elengednek szabira akkor ???
Írta 2003. február 02. - 23:23
Írta 2003. február 02. - 12:10
lens elnézted...
ez egy háromszakaszos háromnapos maraton... (tehûát egybeszámolják az eredményt...)
ez egy háromszakaszos háromnapos maraton... (tehûát egybeszámolják az eredményt...)
Írta 2003. február 02. - 11:08
Üdv 2bak!
Visszaolvastam 2 oldalra visszamenõleg, de úgy érzem, valamit elnéztem. Kötelezõ 2 napra menni, ez most komoly? És ha én csak a verseny napján tudok lemenni? Akkor már nem is lehet részt venni? (Megjegyzem, sok ember csak igy tudna lemenni) És akkor is 20ezerbe kerülne? Vagy ha valaki csak vasárnap tudna menni, az nem is vehet részt?
Ebben az esetben sajna én se megyek, mert 20ezerbõl nekem kijön 2 másik maraton szállással, kajával.
Visszaolvastam 2 oldalra visszamenõleg, de úgy érzem, valamit elnéztem. Kötelezõ 2 napra menni, ez most komoly? És ha én csak a verseny napján tudok lemenni? Akkor már nem is lehet részt venni? (Megjegyzem, sok ember csak igy tudna lemenni) És akkor is 20ezerbe kerülne? Vagy ha valaki csak vasárnap tudna menni, az nem is vehet részt?
Ebben az esetben sajna én se megyek, mert 20ezerbõl nekem kijön 2 másik maraton szállással, kajával.
Írta 2003. február 01. - 15:41
Írta 2003. február 01. - 15:32
Írta 2003. február 01. - 14:47
Írta 2003. január 31. - 21:51
Ok. a sátor, mivel a tervezett idõpontban nagy valószinûséggel jó idõ lessz
.
Én szállásnak valamilyen diák, vagy munkásszálót képzelnék el, ahól a költségek nem verik az egeket, de mégis van kulturált tisztálkodási lehetõség. Nem kell full extrás szálodai elhelyezés szobánként csajokkal 8) . A kaja meg valahogyan megoldható.
A többi maratonon (szilvás, bükk, mátra) a csokit, és az energiaitalt (powerreda általában) a rendezvények támogatói szponzorba adják.
Én szállásnak valamilyen diák, vagy munkásszálót képzelnék el, ahól a költségek nem verik az egeket, de mégis van kulturált tisztálkodási lehetõség. Nem kell full extrás szálodai elhelyezés szobánként csajokkal 8) . A kaja meg valahogyan megoldható.
A többi maratonon (szilvás, bükk, mátra) a csokit, és az energiaitalt (powerreda általában) a rendezvények támogatói szponzorba adják.
Írta 2003. január 31. - 13:01

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére