Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok 2003

- - - - -

• Please log in to reply
485 replies to this topic

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
attól hogy iszonyat mennyiségû hó esett itthon is és a Kárpátokban is...
mire ez elolvad nagyon durva lesz a helyzet... =szóval ezért szurkolok a lassú felmelegedésnek ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Lensfer, kissfish!

Az idei Caprine maraton 2 napos lesz? A tavalyi egy volt. Honnan lehet több infóhoz jutni? (szállás, kaja ilyesmi)
Ezeket az infókat honnan szeditek? Ami nekem van naptár, abban alig van maraton.

Ultio: nem, a Caprine nem kétnapos. Azzal, hogy a két dátumot leirtuk, csak megadtuk azt a hétvégét, amire ezen nemes esemény esik. Mert mi úgy szoktuk, hogy elôtte való nap megérkezünk, elfoglaljuk a szállásunkat. Tehát számunkra ez két napos rendezvény, ha igy nézzük.

Az én infóimat én egyesületi körlevélbôl, edzôtôl, Bringából és Bikemag-ból veszem.

2bak!Valóban várható idén árviz májusban? Tavaly -emlékszem - jó nagy szárazság volt. Mitôl lesz idén a sok viz?

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Hali,

a következõt szeretném megsúgni mindenkinek: Egy kis szünetet követõen - gondolom észrevettétek - elkészült a Tisza Maraton 2003 kiírás, melyet ma estétõl lehet látogatni. Természetesen a bevált, és mindenki által ismert www.tiszamaraton.hu bepötyögésével érhettek el. Kérem senki ne lepödjön meg, ha a www.2bancar.hu jelentkezik be ;D itt lehet ráklikkelni az extrém sportokra, és jön az ismert tisza marci site. ( ha valaki a www.2bancar.hu-t ismeri az is megfelelõ.)

Sajnos lesznek változások a tervezett versenyek számában, és azok rendezési idõpöntjában :(

Gondolom sejtitek: Nálam a TISZA az úr!!
Félõ, hogy akkora ÁRVÍZ lesz, hogy elmoshatja a rendezvényeket - a nyomvonal 60%-a ártérben van - ezért pótidõpontokat kell beiktatni, vagy eleve erre az idõpontra írom ki a rendezvényt(eket) :(

Üdv,
2bak

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
A www.caprine.hu oldalon meglessz minden infó.
Ha jól emlékszem március közepére igértek utvonalat, térképet, nevezést, stb.
Ami új az a 75 km-es táv.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
a maraton egy napon lesz ha jól emléxem szombaton...
de ebben a topikban minden közkézen és szájon forgó idõpontot megtalálsz...

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,170 posts
Lensfer, kissfish!

Az idei Caprine maraton 2 napos lesz? A tavalyi egy volt. Honnan lehet több infóhoz jutni? (szállás, kaja ilyesmi)
Ezeket az infókat honnan szeditek? Ami nekem van naptár, abban alig van maraton.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

bocsánat, lehet, hogy lemaradtam, de mi a rézfánfütty az a Zemplén maraton?? :o ??? :-[

Na erre én is kiváncsi lennék. Sehol semmi infó róla, csak az idôpont.
Ugyanez a helyzet a Buda mt-vel. Mondjuk már beszéltem az egyik szervezôvel legalább, aki annyit mondott, hogy a "Buda marci nagyon klasszul meg lesz csinálva" - nos hát reméljük.
Meg arról is van szó, hogy a HHH-ról a marci úgy fog menni, hogy a Nagy-Szénás és Antónia-árok felé, bár azt nem tudom, hogy lemegy-e vagy föl, majd elkanyarodik a Fekete-hegyek irányába.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Sziasztok!

Ha jól tudom tavaly nem volt Zemplén maraton. :P
Lehet, hogy új kezdeményezés.
Kíváncsian várjuk a részleteket.

Üdv!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
bocsánat, lehet, hogy lemaradtam, de mi a rézfánfütty az a Zemplén maraton?? :o ??? :-[

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Hát igen a május egy kicsit sûrû, ezért sajnos szelektálásra kényszerülök :'( :'( :'(

Így jár, aki családos 8) ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Köszi Fish, módositottam akkor az elôzô lapon lévô marci kiirásomat is. Akkor viszont teljes a lista!

Úgy látom, május lesz az egyik legmozgalmasabb hónapom marcik szempontjából.

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Így van,a 7.BMFT-tali apropója a Caprine-maraton! ;)
Megyünk...

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Lens: Caprine maraton - Máj. 24-25 [elvileg itt még BMFT tali is lesz] ;D
Buda Maraton - Május 3 ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Eszembe jutott, hogy tavaly a Caprine Mt május 26-án, vasárnap indult el Szilvásról, tehát lehet hogy idén is igy lesz.

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 posts
Honnan veszitek az infokat én a szövetség honlapján néztem a versenynaptárt. De ez lehet hogy nem pontos küldjétek már el nekem a versenynaptárt a setike@freemail.hu ra köszi
::)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Nekem a Mecsek messzebb van, ODA MEGYEK, ha ne-talán egybe is esne! ;) ;D

Tõserdõ: Lakitelek szomszédságában Tisza holtág mellett Kiskunfélegyházától (pestrõl jövet) kb 10en pár kilcsire balra lekanyarodva.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát, én a Tôserdôrôl semmit se tudok. Mi az egyáltalán? Hol van ez a hely? És valóban egybeesik a Mecsekkel? Mert nekem a következô infóm van:

máj.3 Buda Mt
maj17-18 Tisza Mt
máj.24-25 Caprine Mt
juni 7-8 Mecsek Mt
jul 5-6 Duna Mt
aug.9-10 Bükk Maraton
aug.30-31 To''serdo'' MT -Lakitele
sept 6-7 Matra Mt
sept 20-21 Zemplen Mt.

A felsorolásból még hiányzik a Caprine Mt és a Buda Mt.

A 24 órásról ilyen korán még semmit se lehet tudni, fôleg ha a Harang szervezi! De szerintem idén is az év második felében várható, de azt hallottam, hogy vagy július vagy augusztus

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 posts
Tavaj kihagytam de idén ott leszek.
Mit tudsz a 24 órásról???
És meikre mentek Mecsek v. Tõserdõ??

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Mi lesz velünk a sár nélkül??
Nekem hiányozni fog... :-[

Hehe, gyere el a Bükk marcikra, ott elôfordul a dagasztás! Tavaly a Caprinon a százon indulóknak bôven kijutott belôle! Mondjuk sok hobbystának is! ;D

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 posts
Igazatok van de melyik lesz a jobb?? ???