mire ez elolvad nagyon durva lesz a helyzet... =szóval ezért szurkolok a lassú felmelegedésnek :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok 2003
Started by
Rave_Ace
, 2002. November 04. 20:27
Posted 2003. February 19. - 10:08
attól hogy iszonyat mennyiségû hó esett itthon is és a Kárpátokban is...
mire ez elolvad nagyon durva lesz a helyzet... =szóval ezért szurkolok a lassú felmelegedésnek :
Posted 2003. February 19. - 10:02
Lensfer, kissfish!
Az idei Caprine maraton 2 napos lesz? A tavalyi egy volt. Honnan lehet több infóhoz jutni? (szállás, kaja ilyesmi)
Ezeket az infókat honnan szeditek? Ami nekem van naptár, abban alig van maraton.
Ultio: nem, a Caprine nem kétnapos. Azzal, hogy a két dátumot leirtuk, csak megadtuk azt a hétvégét, amire ezen nemes esemény esik. Mert mi úgy szoktuk, hogy elôtte való nap megérkezünk, elfoglaljuk a szállásunkat. Tehát számunkra ez két napos rendezvény, ha igy nézzük.
Az én infóimat én egyesületi körlevélbôl, edzôtôl, Bringából és Bikemag-ból veszem.
2bak!Valóban várható idén árviz májusban? Tavaly -emlékszem - jó nagy szárazság volt. Mitôl lesz idén a sok viz?
Posted 2003. February 19. - 09:12
Hali,
a következõt szeretném megsúgni mindenkinek: Egy kis szünetet követõen - gondolom észrevettétek - elkészült a Tisza Maraton 2003 kiírás, melyet ma estétõl lehet látogatni. Természetesen a bevált, és mindenki által ismert www.tiszamaraton.hu bepötyögésével érhettek el. Kérem senki ne lepödjön meg, ha a www.2bancar.hu jelentkezik be ;D itt lehet ráklikkelni az extrém sportokra, és jön az ismert tisza marci site. ( ha valaki a www.2bancar.hu-t ismeri az is megfelelõ.)
Sajnos lesznek változások a tervezett versenyek számában, és azok rendezési idõpöntjában
Gondolom sejtitek: Nálam a TISZA az úr!!
Félõ, hogy akkora ÁRVÍZ lesz, hogy elmoshatja a rendezvényeket - a nyomvonal 60%-a ártérben van - ezért pótidõpontokat kell beiktatni, vagy eleve erre az idõpontra írom ki a rendezvényt(eket)
Üdv,
2bak
a következõt szeretném megsúgni mindenkinek: Egy kis szünetet követõen - gondolom észrevettétek - elkészült a Tisza Maraton 2003 kiírás, melyet ma estétõl lehet látogatni. Természetesen a bevált, és mindenki által ismert www.tiszamaraton.hu bepötyögésével érhettek el. Kérem senki ne lepödjön meg, ha a www.2bancar.hu jelentkezik be ;D itt lehet ráklikkelni az extrém sportokra, és jön az ismert tisza marci site. ( ha valaki a www.2bancar.hu-t ismeri az is megfelelõ.)
Sajnos lesznek változások a tervezett versenyek számában, és azok rendezési idõpöntjában
Gondolom sejtitek: Nálam a TISZA az úr!!
Félõ, hogy akkora ÁRVÍZ lesz, hogy elmoshatja a rendezvényeket - a nyomvonal 60%-a ártérben van - ezért pótidõpontokat kell beiktatni, vagy eleve erre az idõpontra írom ki a rendezvényt(eket)
Üdv,
2bak
Posted 2003. February 18. - 15:05
A www.caprine.hu oldalon meglessz minden infó.
Ha jól emlékszem március közepére igértek utvonalat, térképet, nevezést, stb.
Ami új az a 75 km-es táv.
Ha jól emlékszem március közepére igértek utvonalat, térképet, nevezést, stb.
Ami új az a 75 km-es táv.
Posted 2003. February 18. - 11:44
a maraton egy napon lesz ha jól emléxem szombaton...
de ebben a topikban minden közkézen és szájon forgó idõpontot megtalálsz...
de ebben a topikban minden közkézen és szájon forgó idõpontot megtalálsz...
Posted 2003. February 18. - 11:41
Lensfer, kissfish!
Az idei Caprine maraton 2 napos lesz? A tavalyi egy volt. Honnan lehet több infóhoz jutni? (szállás, kaja ilyesmi)
Ezeket az infókat honnan szeditek? Ami nekem van naptár, abban alig van maraton.
Posted 2003. February 18. - 09:15
bocsánat, lehet, hogy lemaradtam, de mi a rézfánfütty az a Zemplén maraton??
??? :-[
Na erre én is kiváncsi lennék. Sehol semmi infó róla, csak az idôpont.
Ugyanez a helyzet a Buda mt-vel. Mondjuk már beszéltem az egyik szervezôvel legalább, aki annyit mondott, hogy a "Buda marci nagyon klasszul meg lesz csinálva" - nos hát reméljük.
Meg arról is van szó, hogy a HHH-ról a marci úgy fog menni, hogy a Nagy-Szénás és Antónia-árok felé, bár azt nem tudom, hogy lemegy-e vagy föl, majd elkanyarodik a Fekete-hegyek irányába.
Posted 2003. February 17. - 22:23
Sziasztok!
Ha jól tudom tavaly nem volt Zemplén maraton.
Lehet, hogy új kezdeményezés.
Kíváncsian várjuk a részleteket.
Üdv!
Ha jól tudom tavaly nem volt Zemplén maraton.
Lehet, hogy új kezdeményezés.
Kíváncsian várjuk a részleteket.
Üdv!
Posted 2003. February 17. - 19:21
Posted 2003. February 17. - 14:20
Hát igen a május egy kicsit sûrû, ezért sajnos szelektálásra kényszerülök :'( :'( :'(
Így jár, aki családos 8) ;D
Így jár, aki családos 8) ;D
Posted 2003. February 17. - 14:09
Köszi Fish, módositottam akkor az elôzô lapon lévô marci kiirásomat is. Akkor viszont teljes a lista!
Úgy látom, május lesz az egyik legmozgalmasabb hónapom marcik szempontjából.
Úgy látom, május lesz az egyik legmozgalmasabb hónapom marcik szempontjából.
Posted 2003. February 17. - 10:43
Posted 2003. February 17. - 09:35
Lens: Caprine maraton - Máj. 24-25 [elvileg itt még BMFT tali is lesz] ;D
Buda Maraton - Május 3 ;D
Buda Maraton - Május 3 ;D
Posted 2003. February 17. - 08:54
Eszembe jutott, hogy tavaly a Caprine Mt május 26-án, vasárnap indult el Szilvásról, tehát lehet hogy idén is igy lesz.
Posted 2003. February 16. - 23:15
Honnan veszitek az infokat én a szövetség honlapján néztem a versenynaptárt. De ez lehet hogy nem pontos küldjétek már el nekem a versenynaptárt a setike@freemail.hu ra köszi
:
:
Posted 2003. February 16. - 19:43
Nekem a Mecsek messzebb van, ODA MEGYEK, ha ne-talán egybe is esne!
;D
Tõserdõ: Lakitelek szomszédságában Tisza holtág mellett Kiskunfélegyházától (pestrõl jövet) kb 10en pár kilcsire balra lekanyarodva.
Tõserdõ: Lakitelek szomszédságában Tisza holtág mellett Kiskunfélegyházától (pestrõl jövet) kb 10en pár kilcsire balra lekanyarodva.
Posted 2003. February 16. - 08:53
Hát, én a Tôserdôrôl semmit se tudok. Mi az egyáltalán? Hol van ez a hely? És valóban egybeesik a Mecsekkel? Mert nekem a következô infóm van:
máj.3 Buda Mt
maj17-18 Tisza Mt
máj.24-25 Caprine Mt
juni 7-8 Mecsek Mt
jul 5-6 Duna Mt
aug.9-10 Bükk Maraton
aug.30-31 To''serdo'' MT -Lakitele
sept 6-7 Matra Mt
sept 20-21 Zemplen Mt.
A felsorolásból még hiányzik a Caprine Mt és a Buda Mt.
A 24 órásról ilyen korán még semmit se lehet tudni, fôleg ha a Harang szervezi! De szerintem idén is az év második felében várható, de azt hallottam, hogy vagy július vagy augusztus
máj.3 Buda Mt
maj17-18 Tisza Mt
máj.24-25 Caprine Mt
juni 7-8 Mecsek Mt
jul 5-6 Duna Mt
aug.9-10 Bükk Maraton
aug.30-31 To''serdo'' MT -Lakitele
sept 6-7 Matra Mt
sept 20-21 Zemplen Mt.
A felsorolásból még hiányzik a Caprine Mt és a Buda Mt.
A 24 órásról ilyen korán még semmit se lehet tudni, fôleg ha a Harang szervezi! De szerintem idén is az év második felében várható, de azt hallottam, hogy vagy július vagy augusztus
Posted 2003. February 15. - 23:45
Tavaj kihagytam de idén ott leszek.
Mit tudsz a 24 órásról???
És meikre mentek Mecsek v. Tõserdõ??
Mit tudsz a 24 órásról???
És meikre mentek Mecsek v. Tõserdõ??
Posted 2003. February 15. - 22:31
Mi lesz velünk a sár nélkül??
Nekem hiányozni fog... :-[
Hehe, gyere el a Bükk marcikra, ott elôfordul a dagasztás! Tavaly a Caprinon a százon indulóknak bôven kijutott belôle! Mondjuk sok hobbystának is! ;D
Posted 2003. February 15. - 22:25

Sign In
Create Account

Back to top