Nem lesznek világsztárok??
Dehogynem!! Ott lesz Shaun Palmer ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Veresegyháza
Indította
Andix
, 2001. szeptember 28. 22:46
Írta 2001. október 26. - 02:31

Írta 2001. október 26. - 01:27

Bagbie:
A hétvégén mindnképpen tekerjünk, akár mi van verseny akár nincs!!! ;D De ha lenne annál jbb lene!!!
ssst:
Akkor majd szólj!!!!!! ;D
A hétvégén mindnképpen tekerjünk, akár mi van verseny akár nincs!!! ;D De ha lenne annál jbb lene!!!
ssst:
Akkor majd szólj!!!!!! ;D
Írta 2001. október 26. - 01:18

Szevasztok!
Asszem Vole veresi emberke és õ tudja az ottani ügyeket szoval tõle kéne kérdezõsködni. Major: a polot még nem toom majd még szülõkkel egyeztetek azt megbeszéljük. OK? Begbie: Akarsz indulni a versenyen?
Tényleg lesz amatõr? Mert ha lesz lehet hogy én is benevezek. Ha nem lesznek nagykirályok. Bár nem hinném. LESZ-E VERSENY??????????????????????????????
Asszem Vole veresi emberke és õ tudja az ottani ügyeket szoval tõle kéne kérdezõsködni. Major: a polot még nem toom majd még szülõkkel egyeztetek azt megbeszéljük. OK? Begbie: Akarsz indulni a versenyen?
Tényleg lesz amatõr? Mert ha lesz lehet hogy én is benevezek. Ha nem lesznek nagykirályok. Bár nem hinném. LESZ-E VERSENY??????????????????????????????
Írta 2001. október 25. - 17:29

Hali minden keros!
Lesz vasarnap verseny? Jo lenne megtudni idoben, mert en meg beterveztem egy "edzest" elotte. En meg ossz vissz egyszer voltam Veresen, ezert nem artana
Igaz hogy szombat munka/tanitasi nap, en megis erre gondoltam! Allitolag az ido is jobb lesz!
Mit szoltok hozza?
Ha nem lesz verseny en akkor is barmikor kaphato vagyok egy kis veresi ugra-bugrara!!!
Beg
Lesz vasarnap verseny? Jo lenne megtudni idoben, mert en meg beterveztem egy "edzest" elotte. En meg ossz vissz egyszer voltam Veresen, ezert nem artana

Igaz hogy szombat munka/tanitasi nap, en megis erre gondoltam! Allitolag az ido is jobb lesz!
Mit szoltok hozza?
Ha nem lesz verseny en akkor is barmikor kaphato vagyok egy kis veresi ugra-bugrara!!!
Beg
Írta 2001. október 25. - 02:18

VAN ITT VERES ÖRDÖG ? ? ? ? Nem tudja, hogy lesz-e verseny 27-28-án ? ? ?
ssst:
Ha lesz hzzak neked pólót ? ? ?
ssst:
Ha lesz hzzak neked pólót ? ? ?
Írta 2001. október 23. - 00:27

Helloû!
Nem tudja-e valaki hogy lesz-e verseny hétvégén vresen? Mert egy csomoan mondják hogy lessz és még ugynannyian hogy nem biztos. Szovbal kéne nekem valaki aki biztosat tud ebben. Légyszi segítzsetek! kösz
Nem tudja-e valaki hogy lesz-e verseny hétvégén vresen? Mert egy csomoan mondják hogy lessz és még ugynannyian hogy nem biztos. Szovbal kéne nekem valaki aki biztosat tud ebben. Légyszi segítzsetek! kösz
Írta 2001. október 22. - 01:28

Írta 2001. október 22. - 01:16

Írta 2001. október 21. - 01:24

JaJa!!! Tök fölösleges!!! ;D Amúgy mikor lesz és hogyan ? ? ? Jaja Cserkó!!! Hány pólót hozzak neketek ? ? ?
És hol a kép a KTM+Big One ? ? ? ;D ;D ;D
És hol a kép a KTM+Big One ? ? ? ;D ;D ;D
Írta 2001. október 21. - 01:18

Cserkó: Minek az elsõfék (gondolom 1.) úgy is eltörik majd a merev villa.
Són
Són
Írta 2001. október 16. - 04:34

Hahó
Palmer Lcs Major ;D
Hétvégén veres ! De nekem csak egy akadálya van a Scott gariba van. Valaki tudna kölcsön adini egy V féket ? Mert akkor össze tudom rakni a KTM-et és akkor tudnék jönni ;D !
Palmer Lcs Major ;D
Hétvégén veres ! De nekem csak egy akadálya van a Scott gariba van. Valaki tudna kölcsön adini egy V féket ? Mert akkor össze tudom rakni a KTM-et és akkor tudnék jönni ;D !
Írta 2001. október 12. - 23:52

Itt minden le van írva, akit érdekel!!!
http://www.bikemagaz...047994&start=30
És akkor mi is lesz tokoddal ? ? ? Hánykor jonnan indulunk ? ? ? Hol van a vonat, meg minden!!! Szóval ? ??
http://www.bikemagaz...047994&start=30
És akkor mi is lesz tokoddal ? ? ? Hánykor jonnan indulunk ? ? ? Hol van a vonat, meg minden!!! Szóval ? ??
Írta 2001. október 12. - 05:30

Írta 2001. október 11. - 03:02

Szombaton triál parkot épíünk a Szilágyi erzsábet fasoron!!! És arrol is hallottam, hogy valami DH verseny lesz a hétségén!!! Tud errõl valaki valamit ? ? ? ? ? ;D
Írta 2001. október 10. - 21:48

Írta 2001. október 07. - 15:38

Hát akkor emtom mi legyen! :-/ 22-én meg verseny van!!! Marathon!!! ;D Szóval majd akkor még dumálunk!!! Jó zúzást!!!

Írta 2001. október 07. - 03:02

Hat sracok, ram sem szamithattok mosatnaban, mert teljesen szet van szedve a bringam, viszont sokat segitene, ha valaki megvenne az XT tarcsa fekeimet.
Na mindegy, majd kesobb megyek.
Na mindegy, majd kesobb megyek.
Írta 2001. október 06. - 03:00

Elnézést kérek Mr Major!
De Október 20-án, szombaton munka/iskolanapot írunk.
Sajna nekem suli van 20-án 27-én :'(
De a 21, 28 az frankó.
Palmer The infernal machine (footer)
De Október 20-án, szombaton munka/iskolanapot írunk.
Sajna nekem suli van 20-án 27-én :'(
De a 21, 28 az frankó.
Palmer The infernal machine (footer)
Írta 2001. október 06. - 02:56

Sajna ez a hétvége nem jó, de nagyon köszi a felejánlást, meg, hogy gondoltok rám is!!! 
Úgy méz ki, hogy csak 20-a lenne jó!!!!!!!! DE AZ NAGYON!!!!! Mit szólátok, ha már most megdumálnánk, hogy 20-a mindenki írja fel a kéménybe!!!!! Éss reggeltõl estig DH!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Úgy méz ki, hogy csak 20-a lenne jó!!!!!!!! DE AZ NAGYON!!!!! Mit szólátok, ha már most megdumálnánk, hogy 20-a mindenki írja fel a kéménybe!!!!! Éss reggeltõl estig DH!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2001. október 06. - 02:52

Major: Bocs, de csak most találtuk ki.
Ellenberger Vasárnap 10:00 Nyugati Pu.??
Ugyan az a felállás.
Palmer
Ellenberger Vasárnap 10:00 Nyugati Pu.??
Ugyan az a felállás.
Palmer