Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Please log in to reply
1663 replies to this topic

Mad002

Mad002

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Kedves "kukucs"!

Utólagos engedelmeddel A KT2.0-ba írt hozzászólásodat átmásoltam ide is:
http://forum.index.h...i?a=t&t=9004514

Rave_Ace!

Lehet, hogy hülye ötlet, de mi lenne, ha megpróbálnánk befûzni az ?Mit is? :D
Tudom, hogy hülyén hangzik, de végülis nem az a célunk, hogy a körúton a belsõ sávban is lehessen biciklizni (azt majd jövõre :)), hanem, hogy nyugodtan, BIZTONSÁGBAN közlekedhessünk.
Másszóval: Nekik is érdekük, hogy ne egymást buzerálva tudjunk csak létezni az úton.

Mi a véleményed?

Tisztelettel: Mad

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 posts
Kedveskéim!

A sült galamb nem repül könnyen!

Akinek nem inge, ne vegye magára!

Egyébiránt nem tartom nagy bajnak, ha parázs vita zajlik a fórumon. Sõt! minél harciasabb a hangulat, annál nagyobb dolog sülhet ki az egészbõl. Fõ a türelem! És ne feledjétek a megértés nevû szót is kellõen alkalmazni! ;)

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

jo én majd szólok csicsolinának.
egyébként valami konkrét már történt?

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 posts
Én is sztnék menni,ha még/majd lehet.... :D ;)
Ugye lehet? ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Bálint v Pongó :) õk jó fejek voltak,de még tuti vhol nyaralnak a TV2 ill a TV2-nél összegyûlt píz jóvoltából
TahóVilág szereplõit nem ismerem,de nem hinném,h bármelyik is bringás beállítottságú lenne :P

vendég__*

vendég__*
  • vendég
"sztár" ?? hmmmmmm ::)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Miért nem hívunk meg egy BB v agy VV sztárt!
Tuti kivonulna a média is! Minden bulvárlap elején lennénk! ;D ;D ;D ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Valahogy nagyon kevés a hozzászóló ezen a topicon. Ilyen kevés embert érdekel?

Részemrõl arról van szó,h kevés építõ jellegû 5letem van,ezért inkább csöndben nézegetem a topikot,de ha konkrétum lesz,akkor szerény személyem is képvilelteti magát bármiféle - nayo,nem "BÁRMIFÉLE"- felvonuláson,vagy ehhez hasonlón.Mint ahogy a Bikmakkban vázolt 80 napos túrára induló arcZOKat is szeretném támogatni,ha mással nem is,de jelenlétemmel az indulásnál és az érkezésnél.UFF.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Na tessék itt egy jó kis cikk!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Nos ahogy L.G. is irta ez még csak tervezett!
Semmi konkrétum még azért van háttérben, hogy minden hibát kijavitsunk rajta!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Látod Párduc ezt nem kellett volna. Ezen már régen túl léptünk, és egyébként is: ötlet volt. Ezeket pedíg még meg lehet változtatni! Segíteni akarsz? Akkor tessék, lehet, nem csak szóban.

Viszont a holtpontról nem mozdultunk semerre sem.

Átment a dolog?

RAS? Neked is?

Tervezett útvonal:
Tabán- Felsõ rakpart- Lágymányosi híd-Könyves K. krt- Hungária krt- BSA- Stefánia út- Városliget- Andrássy út- Deák tér- Parlament.
Elõnye, hogy majdnem végig kerékpárút, és tartalmaz néhány veszélyes keresztezõdést, ahol sok bringás szenvedett balesetet. A parlament környékét nem ismerem, az útvonalat Szombaton beszéltük át, ha esetleg van jobb ötlet, várom.

Párduc!
Erre is kell engedély? Bár a keresztezõdésekben egy rendõri biztosítás jól jönne!
Mégegyszer kérem: KONKRÉTUMOK, Nevek, javaslatok.
Ha nem akarsz, ne segíts.
Ha viszont mellettünk vagy, akkor azt hiszem, elvárhatjuk, hogy a lehetõségeidhez képest érdemben is nyilatkozz illetve cselekedj. Úgy, hogy az egész ügyet elõrébb vigye, ne pedíg a folyamatos egy helyben toporgás jellemezze az egészet.

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Lovass_Gabi wrote:

"Tehát én személy szerint gondoltam arra is, hogy Medgyessy Pétert felkérni fõvédnöknek."

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Én is Párducnak írtam.
Valahogy nagyon kevés a hozzászóló ezen a topicon. Ilyen kevés embert érdekel?

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
nem esett szó a skandálásról!!!
tömeges biciklizés és a túra végén a petíció átadása az illetékes embernek. én eztetet mondtam.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
nem mondtam hogy tüntetés legyen... párducnak reagáltam azzal..

értem a dolgot a célt meg mindent nyugi :)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Hogy tévedés ne essék:

NEM TÜNTETÉSRÕL VAN SZÓ!!!!!

Egy figyelemfelkeltõ megmozdulást szeretnénk, ami abszolut politikamentes, és leginkább figyelemfelkeltõ hatása van.
Nem fogunk jelszavakat kántálni, csupán végig vonulni egy adott útvonalon sokan, fekete pólóban, és a végén a petíciót átadjuk az állami vezetõnek, akinek a személyére szintén javaslatokat várunk. Közlekedési miniszter.

Egy apróság. Láttam egy nagy Plakátot az Alianz-Hungária biztosító nevével fémjelezve. Bringás tárgyú volt.
Õket nem lehetne megkeresni?

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
16.30 környékén, megyek haza, otthon leállt a gépem, csak holnap válaszolok, ha este külditek.

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Akkor én is Lektorálom, ha átküldöd.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
párduc... hiába mész oda a belgyógyászhoz hogy húzza ki a fogad... ::)
érted?

az úgy híjják hogy tüntetés... vannak igényeink aztán megyünk és mondjuk... csak úgy bele a világba... én azt hittem ennél többrõl van szó...

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Ha megvan hogy mit akarunk, akkor tudunk lépni a következõ pontra, hogy hogyan valósítsuk meg illetve a biciklistáktól aláírást kell gyûjteni, hogy a petíciót támogatják! Ha ez megvan a ki kell tûzni a megvalósítás idejét és el kell kezdeni a meghívásokat.

Ha nincs petíció hogy hívod meg pl.: a Természetvédelmi Hivatal vezetõjét??? Gyere mááán el koma egy biciklis buliba?????