Tali: OK.
Ajánlott idõpontok:
-ma este fél nyolc
-holnap du. bmikor
-péntek este fél nyolc
-vasárnap b.mikor
Helyszín: egy olyan teázó, ahol nagyon finom almás-fahéjas teát lehet szütcsölni?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Started by
flame
, 2002. October 27. 21:42
Posted 2003. January 29. - 16:46

Posted 2003. January 29. - 16:45

Posted 2003. January 29. - 16:36

Posted 2003. January 29. - 16:30

Ok!
Várjuk meg azt estét mire minden érintett tud érdemben nyilatkozni és hajrá találkozzunk!
Nekem a vasárnap jobban feküdne, de döntsön a többség!
Várjuk meg azt estét mire minden érintett tud érdemben nyilatkozni és hajrá találkozzunk!
Nekem a vasárnap jobban feküdne, de döntsön a többség!
Posted 2003. January 29. - 16:17

Posted 2003. January 29. - 16:03

Posted 2003. January 29. - 15:48

Posted 2003. January 29. - 15:46

Majd mindegyik szervezethez megvan a kapum, ha kell segítek utatnyitni feléjük.
-MTBSZ
-KEROSZ
-BMX flatland
-Bike Zone
-Békásmegyeri "Vándor" Kerékpáros Klub
-Drótszamár Klub
-Kerékpáros Információs Centrum
-Kerékpárral Közlekedõk Országos Szövetsége
-Magyar Kerékpársportok Szövetsége
-Magyar Közlekedési Klub
-Nemzetközi Kerékpáros Szövetség - UCI (angol, francia)
-Pedaloman T.B.C.Z
-Rákoskerti Kerékpáros Centrum
-Szekszárdi Szabadidõs Kerékpáros Egyesület
-Szerpentin Kerékpáros Klub
-Tamási Koppány SE
-Városi Biciklizés Barátai
-olimpikon
-fõépítész
-híres elõadó aki nem Anettka
-KBT
-Média
-MTBSZ
-KEROSZ
-BMX flatland
-Bike Zone
-Békásmegyeri "Vándor" Kerékpáros Klub
-Drótszamár Klub
-Kerékpáros Információs Centrum
-Kerékpárral Közlekedõk Országos Szövetsége
-Magyar Kerékpársportok Szövetsége
-Magyar Közlekedési Klub
-Nemzetközi Kerékpáros Szövetség - UCI (angol, francia)
-Pedaloman T.B.C.Z
-Rákoskerti Kerékpáros Centrum
-Szekszárdi Szabadidõs Kerékpáros Egyesület
-Szerpentin Kerékpáros Klub
-Tamási Koppány SE
-Városi Biciklizés Barátai
-olimpikon
-fõépítész
-híres elõadó aki nem Anettka
-KBT
-Média
Posted 2003. January 29. - 15:24

csak nem látszik!
A hajti pajtikra meg a VBB re is gondoltunk már, sõt a kerékpáros egyesületekkel is fel szeretnénk venni a kapcsolatot!
Célunk az minnél többen leygünk és látványos menetet alkossunk azon a szombat délutánon!
A hajti pajtikra meg a VBB re is gondoltunk már, sõt a kerékpáros egyesületekkel is fel szeretnénk venni a kapcsolatot!
Célunk az minnél többen leygünk és látványos menetet alkossunk azon a szombat délutánon!
Posted 2003. January 29. - 15:22

Posted 2003. January 29. - 15:19

Remek ötletnek tûnik. Tovább kellene gondolkodni olyan szervezeteken, akiknek érdeke, hogy minnél több kerékpáros legyen az utakon.
Más. A hozzászólásokbál nem nagyon látom, hogy bevonnátok a kerékpáros egyesületeket, városi biciklizés barátait stb. szervezeteket. Ez csak nem látszik, vagy valamiért nem akarjátok?
Más. A hozzászólásokbál nem nagyon látom, hogy bevonnátok a kerékpáros egyesületeket, városi biciklizés barátait stb. szervezeteket. Ez csak nem látszik, vagy valamiért nem akarjátok?
Posted 2003. January 29. - 15:16

Posted 2003. January 29. - 15:14

Mikor lesz a következõ találka??
Most jöttem ki egy értekezletrõl(ott is szóltam a kezdeményezésrõl). A levelet már majdnem átdolgoztam. Jó alap a Gabi levele! :-)
Néhány a médiában nyerõ dolgot írtam le amivel általában mindig foglalkoznak, és mindig aktuális.
Vegyük sorra a meghívandókat!
-a fõépítész
-egy db olimpikon :-)
-Közlekedésbiztonsági Tanács képviselõje
-MTV, Tv2, RTL, .... néhány munkatársa (egyébként szoltam az RTL-be és a reggelibe be tudnánk rakatni a programot!!!!!! )
-
-
-
Most jöttem ki egy értekezletrõl(ott is szóltam a kezdeményezésrõl). A levelet már majdnem átdolgoztam. Jó alap a Gabi levele! :-)
Néhány a médiában nyerõ dolgot írtam le amivel általában mindig foglalkoznak, és mindig aktuális.
Vegyük sorra a meghívandókat!
-a fõépítész
-egy db olimpikon :-)
-Közlekedésbiztonsági Tanács képviselõje
-MTV, Tv2, RTL, .... néhány munkatársa (egyébként szoltam az RTL-be és a reggelibe be tudnánk rakatni a programot!!!!!! )
-
-
-
Posted 2003. January 29. - 15:05

zOrg:
még este megy a mail szerintem!
orion:
Keresgélek de egy "sztárt" nem találok aki bringázni szeret!
Ha láttatok már hires embert bringán akkor hajrá irjátok le a nevét!
Most jutott eszembe, hogy Mikó István mûvész úr fia versenyez a montisok között!
Betámadhatnánk felé is!
Ja és hívjuk meg õket is! ;D
még este megy a mail szerintem!
orion:
Keresgélek de egy "sztárt" nem találok aki bringázni szeret!
Ha láttatok már hires embert bringán akkor hajrá irjátok le a nevét!
Most jutott eszembe, hogy Mikó István mûvész úr fia versenyez a montisok között!
Betámadhatnánk felé is!

Ja és hívjuk meg õket is! ;D
Posted 2003. January 29. - 14:40

Hali!
Néhány ismerõsömmel együtt, nagy érdeklõdéssel figyeljük az események alakulását. Mivel sajna nincsenek olyan ismeretségeim amivel komolyan tudnék segiteni ezért inkább hallagattam, de ha megvalósul a dolog én biztos ott leszek. Elolvasva a legutóbbi hozzászólásokat lenne ötletem. A 'narancsos' cikk alapján szerintem a budapesti fõépitész felkerülhetne a meghivandók listájára. Jól hangzik a titulusa. Ami a politikusokkal kapcsolatos igazatok van nem jó ebbe belefolyni. Esetleg a fõpolgármestert lehetne megpróbálni, bár szerintem õ is csak mutogatni jönne magát. Aztán ott van Katona Kálmán, a Duna Maraton lelkes támogatója. Ami a sztárokat illeti az interneten utána lehetne nézni a pletykák között, hátha van valaki akit érdekel a kerékpározás.
Néhány ismerõsömmel együtt, nagy érdeklõdéssel figyeljük az események alakulását. Mivel sajna nincsenek olyan ismeretségeim amivel komolyan tudnék segiteni ezért inkább hallagattam, de ha megvalósul a dolog én biztos ott leszek. Elolvasva a legutóbbi hozzászólásokat lenne ötletem. A 'narancsos' cikk alapján szerintem a budapesti fõépitész felkerülhetne a meghivandók listájára. Jól hangzik a titulusa. Ami a politikusokkal kapcsolatos igazatok van nem jó ebbe belefolyni. Esetleg a fõpolgármestert lehetne megpróbálni, bár szerintem õ is csak mutogatni jönne magát. Aztán ott van Katona Kálmán, a Duna Maraton lelkes támogatója. Ami a sztárokat illeti az interneten utána lehetne nézni a pletykák között, hátha van valaki akit érdekel a kerékpározás.
Posted 2003. January 29. - 13:11

Urak!
Holnap lapzártánk van, hogy bekerüljön a dolog a hírek közé(akár csak mint konkrét kezdeményezés, fórum elérhetõséggel, vagy mailcímekkel, etc.), ahhoz valakinek 5-10 sorba meg kellene fogalmazni a lényeget és áttolni nekem mailben...
köszi
Holnap lapzártánk van, hogy bekerüljön a dolog a hírek közé(akár csak mint konkrét kezdeményezés, fórum elérhetõséggel, vagy mailcímekkel, etc.), ahhoz valakinek 5-10 sorba meg kellene fogalmazni a lényeget és áttolni nekem mailben...
köszi
Posted 2003. January 29. - 12:14

Posted 2003. January 29. - 11:53

Posted 2003. January 29. - 11:51

Posted 2003. January 29. - 11:05

na szóval kit akarunk befûzni? ;D
Módosít és csak írd be a ]jelek kõzé amit akartál![ ;)
Módosít és csak írd be a ]jelek kõzé amit akartál![ ;)