A forgalmas kereszteztezõdések és a remélhetõleg nagy létszám miatt gondolom engedély és rendõri biztositást kell kérni. Ezt mennyivel a dolog elõtt kell megejteni? (Ha szükséges egyáltalán.)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Started by
flame
, 2002. October 27. 21:42
Posted 2003. January 30. - 17:48

Posted 2003. January 30. - 17:44

Üdv!
Én itt vagyok, a látszat csal! ;D ;D ;D ;D
Természetesen jövök vasárnap!!! Akkor 14 órakor az óra alatt a Skálánál! Ugye? Ott ahol az elsõ tali volt!
Till mester nyerõ lenne nagggyon!
Pályabejárást mikorra tervezzük? Szerintem ezt is minél elõbb meg kéne csainálni. Igaz, hogy nem olyan bonyolult az út (csak a végén Deák tér-Parlament), de az fontos, hogy egyben lássuk a dolgot! Esetleg a csomópontokat szemrevételezni, végiggondolni a fekete szallag, koszorú ("gyász jelek") eshetõségét!
Node akkor dobjuk meg a talit, ott már könnyebben megy a szervezés elméleti része!
üdv mindenkinek!
Én itt vagyok, a látszat csal! ;D ;D ;D ;D
Természetesen jövök vasárnap!!! Akkor 14 órakor az óra alatt a Skálánál! Ugye? Ott ahol az elsõ tali volt!
Till mester nyerõ lenne nagggyon!
Pályabejárást mikorra tervezzük? Szerintem ezt is minél elõbb meg kéne csainálni. Igaz, hogy nem olyan bonyolult az út (csak a végén Deák tér-Parlament), de az fontos, hogy egyben lássuk a dolgot! Esetleg a csomópontokat szemrevételezni, végiggondolni a fekete szallag, koszorú ("gyász jelek") eshetõségét!
Node akkor dobjuk meg a talit, ott már könnyebben megy a szervezés elméleti része!
üdv mindenkinek!
Posted 2003. January 30. - 16:10

Posted 2003. January 30. - 15:34

Posted 2003. January 30. - 11:04

Tud valaki közvetlen(ebb) kontaktot Till Attila felé?
Mert ha igen, nyomja nekem és akkor vele megpróbálom lezsírozni a dolgokat!
Mert ha igen, nyomja nekem és akkor vele megpróbálom lezsírozni a dolgokat!
Posted 2003. January 30. - 10:32

Till Attila valószinûleg vonza majd a saját tévéjét, de az nem az RTL hanem a TV2. (Részletkérdés, de jól esett
)

Posted 2003. January 30. - 08:56

Posted 2003. January 30. - 07:55

tehát ha jól vettem ki a dolgokat:
Vasárnap 14.00 Nyugati tér, illetve utána a teázó...
Jól tudom?
Egyébként ilyen irányban kell keresgélnünk, mivel az ismert személyiségek közül nem igazán nyerõ, ha egy olyat hívunk meg, aki csak látott kerékpárt és még soha nem ült rajta.
Nem baj, ha többet hívunk, illetve több vasat tartunk a tûzben!
Viszont: Ha Tyll Attilát sikerül megnyernünk, akkor szerintem itt lesz az RTL KLUB is. mondhatni hozza magával.
Vasárnap aki jön, jegyzttömböt most már hozzon magával, mert szerintem már konkrét feladatokat is ki lehet osztani!
Vasárnap 14.00 Nyugati tér, illetve utána a teázó...
Jól tudom?
Egyébként ilyen irányban kell keresgélnünk, mivel az ismert személyiségek közül nem igazán nyerõ, ha egy olyat hívunk meg, aki csak látott kerékpárt és még soha nem ült rajta.
Nem baj, ha többet hívunk, illetve több vasat tartunk a tûzben!
Viszont: Ha Tyll Attilát sikerül megnyernünk, akkor szerintem itt lesz az RTL KLUB is. mondhatni hozza magával.
Vasárnap aki jön, jegyzttömböt most már hozzon magával, mert szerintem már konkrét feladatokat is ki lehet osztani!
Posted 2003. January 30. - 00:30

Till Attillát ha engedik a BB mellett... szerintem lehetne!
(Gondolom nem csirkeaprólékért csinál magából majmot...)
(Gondolom nem csirkeaprólékért csinál magából majmot...)
Posted 2003. January 30. - 00:05

Valószínüleg felemás érzéseket fog kelteni, amit mondok, de az a helyzet, hogy Tyll Attila fõ közlekedési eszköze télen-nyáron a kerékpár. Ebbõl kifolyólag eléggé el van kötelezve e témában. Kérdés, hogy érdemes-e megszólítanunk Õt is?
Mikó Istvánnak nemrég jelent meg egy lemeze valami biciklis címmel. Akivel a lemezt készítette, elég jó ismerõsöm.
Tehát ismert személyiségek ügyében szerintem nem állunk rosszul. A köv. haditanács után megindíthatjuk az elsõ célirányos hadmûveleteket.
Mikó Istvánnak nemrég jelent meg egy lemeze valami biciklis címmel. Akivel a lemezt készítette, elég jó ismerõsöm.
Tehát ismert személyiségek ügyében szerintem nem állunk rosszul. A köv. haditanács után megindíthatjuk az elsõ célirányos hadmûveleteket.

Posted 2003. January 29. - 21:52

Posted 2003. January 29. - 20:24

Posted 2003. January 29. - 20:15

Findli!
Jó hát!
Adunk neki egy bicajt.
Szólj légyszi RAVE-nek, hogy mailja érkezett! meg privije is.
21.00-tól ismét vagyok.
:-*
Jó hát!
Adunk neki egy bicajt.
Szólj légyszi RAVE-nek, hogy mailja érkezett! meg privije is.
21.00-tól ismét vagyok.
:-*
Posted 2003. January 29. - 20:08

Posted 2003. January 29. - 19:33

Posted 2003. January 29. - 19:20

Posted 2003. January 29. - 19:01

Posted 2003. January 29. - 18:41

NNNA megjöttem.
Koncentráljunk elõször a Zorgnak átküldendõ cikk tervezetére. megpróbálom összefoglalni a dolgokat és felnyomom ide. Véleményezés után elküldjük, induljon el végre a dolog.
RAS!
A környezetvédõkkel csak óvatosan. Elég sok olyan esetrõl hallottam és gondolom te is, ami nem igazán békésen végzõdött. Nálunk pedíg ez a dolog lényege.
Vélemény?
tiBIKE!
Vajon milyen illetve melyik teázóra gondoltál?
Az alap levelet és kiáltványt egyébként tiBIKE készítette, egy minimálisat módosítottam rajta. Kíváncsi lennék Párduc verziójára is.
Posted 2003. January 29. - 18:02

Posted 2003. January 29. - 17:45