Flame!
amint lezs több infó megy mail!
Remélem ezt a mail cimed használod! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Indította
flame
, 2002. október 27. 21:42
Írta 2003. február 04. - 13:35

Írta 2003. február 04. - 13:07

A február 13.-i összejövetelre én is tudok menni! Bõvebbet és infókat akár priviben is várok!
FLAME!
IRGUMBURGUM! ;D ;D
Szerintem ennyi elég is!
FLAME!
IRGUMBURGUM! ;D ;D
Szerintem ennyi elég is!
Írta 2003. február 04. - 06:10

KIT? Õt, akit ismered.
MIKORRA? Febr.13. csütörtök, du. (ezt még pontositjuk)
HOVA? János-hegy, Környezetvédelmi Min.
MIÉRT? Hogy megbeszéljük, ki hogyan tud segiteni, milyen épitõjellegû ötletei vannak, hogyan lehet még több embert bevonni a mozgalomba, esetleg egy kis pénzes támogatást is szerezni.
Azt hogy érted, hogy hányan leszünk és miben leszünk? Csütörtökön, vagy a felvonuláson?
Csütörtökön kb. 10-15-en leszünk, ha minden igaz, és gondolom mindenki ruhában lesz.
A felvonuláson meg annyian leszünk, amennyi embert sikerül összetoborozni (jó lenne mondjuk ezer vagy annál több), és mindenki fekete pólóban és gatyában nyomul majd.
MIKORRA? Febr.13. csütörtök, du. (ezt még pontositjuk)
HOVA? János-hegy, Környezetvédelmi Min.
MIÉRT? Hogy megbeszéljük, ki hogyan tud segiteni, milyen épitõjellegû ötletei vannak, hogyan lehet még több embert bevonni a mozgalomba, esetleg egy kis pénzes támogatást is szerezni.
Azt hogy érted, hogy hányan leszünk és miben leszünk? Csütörtökön, vagy a felvonuláson?
Csütörtökön kb. 10-15-en leszünk, ha minden igaz, és gondolom mindenki ruhában lesz.
A felvonuláson meg annyian leszünk, amennyi embert sikerül összetoborozni (jó lenne mondjuk ezer vagy annál több), és mindenki fekete pólóban és gatyában nyomul majd.
Írta 2003. február 04. - 00:44

S Z I A S Z T O K !
Én volnék a téma eltûnt indítója. Szemrehányások jöhetenek.
A lényeg: Én ismerek egy neves TV2-õs fickót.
Felhívom.
Kérek valakit! pl.: LENS!
Foglald nekem össze, mi t kell csinálnom!
KIT? (ezt tudom, õt fogom hívni) MIKORRA? HOVA? MIÉRT?
Egyéb részletek!
Hánya leszünk? Miben leszünk?
Én volnék a téma eltûnt indítója. Szemrehányások jöhetenek.

A lényeg: Én ismerek egy neves TV2-õs fickót.
Felhívom.
Kérek valakit! pl.: LENS!
Foglald nekem össze, mi t kell csinálnom!
KIT? (ezt tudom, õt fogom hívni) MIKORRA? HOVA? MIÉRT?
Egyéb részletek!
Hánya leszünk? Miben leszünk?
Írta 2003. február 02. - 19:38

Írta 2003. február 02. - 18:13

fel is raknám a netre, de nem tudom hogyan lehet ide hivatkozást írni...
ajánlott olvasmány: kezdõk ide... fõleg a hozzászólások készítése rész...
nem véletlen készült :

Írta 2003. február 02. - 18:12

Örömmel jelentem, lezajlott a topic második találkozója is!
Elég sok mindenben sikerült tovább jutni, az elintézendõ feladatok elsõ részét szétosztottuk, megbeszéltük a nyílt levelet is, amit a különbözõ szervezeteknek fogunk elküldeni. A végleges verzió nemsokára elkészül.
Továbbá megválasztottuk Rave_Ace-t fõ koordinátornak, aki összefogja ez után a szervezést!
A következõ találkozó várhatóan február 13-án, csütötökön délután lesz, ahová már meghívjuk különbözõ szervezetek vezetõit is.
A pályabejárás is aktuálissá válik nemsokára!
üdv Mindenkinek: Mojlepque!
Elég sok mindenben sikerült tovább jutni, az elintézendõ feladatok elsõ részét szétosztottuk, megbeszéltük a nyílt levelet is, amit a különbözõ szervezeteknek fogunk elküldeni. A végleges verzió nemsokára elkészül.
Továbbá megválasztottuk Rave_Ace-t fõ koordinátornak, aki összefogja ez után a szervezést!
A következõ találkozó várhatóan február 13-án, csütötökön délután lesz, ahová már meghívjuk különbözõ szervezetek vezetõit is.
A pályabejárás is aktuálissá válik nemsokára!
üdv Mindenkinek: Mojlepque!
Írta 2003. február 01. - 21:09

[glow=red,2,300]Szóval akkor senki se felejtse el, hogy holnap (vasárnap) 14 órakor a Nyugati téren találkozunk, a Skála elõtti óra alatt!!! Mindenkit várunk! Hozzatok jegyzet füzetet![/glow]
Írta 2003. február 01. - 20:36

Sztem is szimpla fekete póló OK! És legjobb lenne ha mindenki fekete nadrágot hozna úgy lenne hatásos. Még a Bukóra kellene vmit kitalálni
Írta 2003. február 01. - 20:08

Szerintem nem kéne embléma. Mer akkor kapásból vmi egyesületi feelingje lenne ennek a felvonulásnak! Itt meg alapvetõen a gyász a lényege a fekete pólónak, amit mondjuk rohadt sok bringás esetén, szerintem simán tükröz is!
Az embléma igazából elvenné a fekete szín jelentõségét és nem azt erõsítené. Másrész sok pénzbe kerül! Legalább is egy sima fekete kínai pólóhoz képest! Míg fekete pólót mindenki tud szerezni, még a fórumos vagy akármilyen infók alapján is, ezt a speckó mintát nyilván csak tõlünk tudnák megszerezni (ha megoldjuk a tömeg sokszorosítást). De már ez is kapásból tartalmaz pénzügyi rizikót!
Szóval szerintem nem kéne túlbonyolítani! De hangsúlyozom ez az én véleményem.
Az embléma igazából elvenné a fekete szín jelentõségét és nem azt erõsítené. Másrész sok pénzbe kerül! Legalább is egy sima fekete kínai pólóhoz képest! Míg fekete pólót mindenki tud szerezni, még a fórumos vagy akármilyen infók alapján is, ezt a speckó mintát nyilván csak tõlünk tudnák megszerezni (ha megoldjuk a tömeg sokszorosítást). De már ez is kapásból tartalmaz pénzügyi rizikót!
Szóval szerintem nem kéne túlbonyolítani! De hangsúlyozom ez az én véleményem.
Írta 2003. február 01. - 18:16

bénáztam valami elképzelést jpg.-ben, fel is raknám a netre, de nem tudom hogyan lehet ide hivatkozást írni...
Egyébként szerintem nem mindenkinek kéne feltétlenül viselni emblémás polót.
Egyébként szerintem nem mindenkinek kéne feltétlenül viselni emblémás polót.
Írta 2003. február 01. - 11:50

jaja, ez jó 5let, viszont sok plusszmunkával jár :
pólószinterezés, kiosztás...
tényleg pólók olcsó beszerzésére is kellene akkor megoldást találni...
talán szinterezésre tudnék emberkét, de csak akkor fordulnék hozzá, ha már kialakult terv van...

pólószinterezés, kiosztás...
tényleg pólók olcsó beszerzésére is kellene akkor megoldást találni...
talán szinterezésre tudnék emberkét, de csak akkor fordulnék hozzá, ha már kialakult terv van...
Írta 2003. február 01. - 00:24

Szia mindenkinek!
Volna egy 5letem. (ha felmerült már, akkor bocs)
Szóval olvastam itt fekete zászlóról, polóról. Mi lenne ha esetleg erre a fekete polóra felkerülne valami embléma?
Én egy nagy piros szívre gondoltam, benne egy kerékpáros szimbólizáló alakkal...
Szerintem egy fekete polóról nem minden autós veszi le az üzenetet.
sziasztok.
Volna egy 5letem. (ha felmerült már, akkor bocs)
Szóval olvastam itt fekete zászlóról, polóról. Mi lenne ha esetleg erre a fekete polóra felkerülne valami embléma?
Én egy nagy piros szívre gondoltam, benne egy kerékpáros szimbólizáló alakkal...
Szerintem egy fekete polóról nem minden autós veszi le az üzenetet.
sziasztok.
Írta 2003. január 31. - 20:26

Írta 2003. január 31. - 18:04

vendég__*
Írta 2003. január 31. - 12:12

Csak nehogy arra a barom Till-re hegyezzétek ki ezt az egész "híres" ember dolgot mert................... :-X
ki lesz az un. szószóló? ki fogja vezetni a menetet?
ki lesz az un. szószóló? ki fogja vezetni a menetet?
Írta 2003. január 31. - 00:42

Én ott arra dolgozom, és bringával is megyek, majd figyelek...és mellégurulok, megszólítom 8)
Írta 2003. január 30. - 21:24

Tud valaki közvetlen(ebb) kontaktot Till Attila felé?
Mert ha igen, nyomja nekem és akkor vele megpróbálom lezsírozni a dolgokat!
Csak annyit tudok, hogy a III. ker. Bécsi úton, Kolosy tér környékén gyakran látom, amikor (valszeg) a stúdióba indul "melózni". Utcai ruhában, sárga montival szokta nyomni. Ha valaki arra jár, menet közben becserkészhetné.
Írta 2003. január 30. - 18:42

nagyon jó látni a llelkesedéseteket. csak annyit szeretnék az útlezáráshoz fûzni hogy tavaly volt valamikor nyáron a világbankos balhé és hát akkor pont elég sok bringás vonult fel a deáktól a kulti-ig. ha jól emléxem minden szépen be volt jelentve rendõri biztosítás ilyenek. a helyzet az hogy nem volt túlzottan rugalmas sem a rendõrség sem az önkormányzat. egy sávban mehettünk a bajcsyn meg a kõrúton is aminek a betartatása a rendõrök feledata volt és õk meg is tettek mindent a maguk fáradtan frusztrált módjukon.-" menj vissza a qva anyád a sorba mert szétverem a fejed"-
szóval lehet nagyot álmodni de hogy a valóság ehez mit szól nem tudom.
bocs a pesszimizmusomért.
hajrá fiúk
szóval lehet nagyot álmodni de hogy a valóság ehez mit szól nem tudom.
bocs a pesszimizmusomért.
hajrá fiúk
Írta 2003. január 30. - 17:49