Halihó
Honnan,kivel,mikor no meg minek? ;D
Jó lenne vmi késõi idõpont a korai napnyugta ellenére,mert még van egy kis dolgom délután.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2004. szeptember 29. - 23:38

Írta 2004. szeptember 29. - 21:12

Holnap este megyünk egy esti kört, aki akar, csatlakozzon, de csak lámpával és bukóban! Gratula Nagybubnak, tényleg húvös volt akkor! Nekem kb. vége a versenyszezon.
Írta 2004. szeptember 28. - 19:28

Nagybub gratulálok a györi maratonhoz.
A hétvégén jó idõ lessz, össze kellene hozni valami éjjszakai dolgot!
A hétvégén jó idõ lessz, össze kellene hozni valami éjjszakai dolgot!
Írta 2004. szeptember 27. - 22:29

Halihó
Az MTV is csinál olyat,hogy el lehet kérni a riportokat vidikazettán némi kp befizetésével.
Az MTV is csinál olyat,hogy el lehet kérni a riportokat vidikazettán némi kp befizetésével.
Írta 2004. szeptember 27. - 10:55

A DTV szerkesztõségében próbáld.
http://www.debrecen.com/dtv/
A DTV az ország legnagyobb helyi televíziója, mely Debrecenben és 20 km-es körzetében kábelen és sugárzott adásban is fogható. Debrecen és a környezõ települések elérésével adásunk potenciálisan 300.000 nézõhöz jut el a hét minden napján.
Címünk: 4025 Debrecen, Petõfi tér 10.
Telefon: Tel.: (52) 525-100 Fax: (52) 525-105
Fax: 414-100
Email: dtv@mail.datanet.hu
http://www.debrecen.com/dtv/
Írta 2004. szeptember 27. - 10:39

bikezozo
...
Én sajna késõbb indultam el és nem találtam meg õket, de láttam az álltaluk készített videót! JÓ VÓT!
Heló!
Én ott voltam a felvonuláson, de foggalmam sincs hogy honnan lehetne megszerezni a felvételt!
Nem tudnátok ebben nekem segíteni?!
Elõre is köszi
Laci
Írta 2004. szeptember 27. - 08:58

Elõször is Nagybub boldog szülinapot meg minden ilyesmit. :-* Éljél soká. ;D 
A debreceni felvonulás tényleg extra titkos volt. Én is csak a Debrecen Tv híradójában láttam. Igaz ott azt mondták 60-an voltak, de ez részletkérdés. Következõleg meg kéne hirdetni elõtte 1-2 héttel, hogy többen tudjanak róla. Akkor tutira, h sokkal többen mentek volna el.

A debreceni felvonulás tényleg extra titkos volt. Én is csak a Debrecen Tv híradójában láttam. Igaz ott azt mondták 60-an voltak, de ez részletkérdés. Következõleg meg kéne hirdetni elõtte 1-2 héttel, hogy többen tudjanak róla. Akkor tutira, h sokkal többen mentek volna el.
Írta 2004. szeptember 26. - 23:18

Halihó
Skacok:megcsináltam a gyõri maratont.
Hogy érdemes volt e elmenni???
A rajt elõtt érkeztünk egy negyed órával,de mivel a kesztût a kocsiban hagytam a rajtról kapásból lemaradtam(tényleg halál pontosan kezdtek).Egy fél kilcsi után sikerült utolérni a zárómotorost,mondom néki hogy ha ez a 110-es mezõny akkor csatlakoznék.
No innen megkezdõdött az erõteljes nyomulás az élboly fele.
A 10. kilcsinél óriási csörtetéssel vágódott felém egy hatalmas szarvasbika!!A szarva szélessége lehetett vagy 2 méter!Hát a hideg is kirázott,de õt is amikor észrevett inkább hétrafordult.Hál Istennek.
A terep száraz döngölt földút,Kemény kavicsos erdei út és nagggyon sok aszfalt volt.Így egy nagyon gyors pálya lett,csak az a néha viharos szél nem kellett volna!A sok bolyozás itt kifejezetten jól jött.A Kõris hegy meghódítása elõtt volt 2 olyan kaptató ahol a crossmotorosok csak1-esben tudtak nagynehezen felmenni.Mi meg négykézláb húzva-vonva.A hegytetõn olyan hideg volt,hogy a tápfelelõsök ott toporogtak,mintha hóban állnának.A kaja meg gõzölgött amit kiadtak.(Vót póverbár lötty,zselé meg minden)Na utánna óriási száguldás a kiizzadt mezben!Vacogás ezerrel.Ami utánna érdekes volt az a Cuha völgy.Nagyon szép csak hát amire odaért az emberfia szárazon,ott kezdõdött a patakátkelés hegyek.Ugyanazt a patakot 7-szer gázoltuk át,a 10cm-estõl a 40cm-esig.Hát a cipellõ itt tropára ázott ami igen jólesett abban a "kánikulában".Hosszú aszfaltozások és a végén némi terep persze mászással és ott a cél!5és fél óra alatt sikeredett mindez gyönyörû kis falukon áthaladva.
Hát egynek jó volt megvolt hosszú volt és nagyon tuti.
Skacok:megcsináltam a gyõri maratont.
Hogy érdemes volt e elmenni???
A rajt elõtt érkeztünk egy negyed órával,de mivel a kesztût a kocsiban hagytam a rajtról kapásból lemaradtam(tényleg halál pontosan kezdtek).Egy fél kilcsi után sikerült utolérni a zárómotorost,mondom néki hogy ha ez a 110-es mezõny akkor csatlakoznék.
No innen megkezdõdött az erõteljes nyomulás az élboly fele.
A 10. kilcsinél óriási csörtetéssel vágódott felém egy hatalmas szarvasbika!!A szarva szélessége lehetett vagy 2 méter!Hát a hideg is kirázott,de õt is amikor észrevett inkább hétrafordult.Hál Istennek.
A terep száraz döngölt földút,Kemény kavicsos erdei út és nagggyon sok aszfalt volt.Így egy nagyon gyors pálya lett,csak az a néha viharos szél nem kellett volna!A sok bolyozás itt kifejezetten jól jött.A Kõris hegy meghódítása elõtt volt 2 olyan kaptató ahol a crossmotorosok csak1-esben tudtak nagynehezen felmenni.Mi meg négykézláb húzva-vonva.A hegytetõn olyan hideg volt,hogy a tápfelelõsök ott toporogtak,mintha hóban állnának.A kaja meg gõzölgött amit kiadtak.(Vót póverbár lötty,zselé meg minden)Na utánna óriási száguldás a kiizzadt mezben!Vacogás ezerrel.Ami utánna érdekes volt az a Cuha völgy.Nagyon szép csak hát amire odaért az emberfia szárazon,ott kezdõdött a patakátkelés hegyek.Ugyanazt a patakot 7-szer gázoltuk át,a 10cm-estõl a 40cm-esig.Hát a cipellõ itt tropára ázott ami igen jólesett abban a "kánikulában".Hosszú aszfaltozások és a végén némi terep persze mászással és ott a cél!5és fél óra alatt sikeredett mindez gyönyörû kis falukon áthaladva.
Hát egynek jó volt megvolt hosszú volt és nagyon tuti.
Írta 2004. szeptember 26. - 19:39

Írta 2004. szeptember 25. - 14:47

Csá alföldi bringás bötyárok!
Necces volt a felvonulás, de jövõre minden mozgó keróst várni fognak a szervezõk!!!!!!!
Kicsit késtek a formai dolgokkal, de így is voltak úgy 70- akárhányan!
Igaz a rendõrségi és önkormányzati enygedély nélkül, de vállalták volna a priuszt egy nemes cél érdekében!
Én sajna késõbb indultam el és nem találtam meg õket, de láttam az álltaluk készített videót! JÓ VÓT!
Necces volt a felvonulás, de jövõre minden mozgó keróst várni fognak a szervezõk!!!!!!!
Kicsit késtek a formai dolgokkal, de így is voltak úgy 70- akárhányan!
Igaz a rendõrségi és önkormányzati enygedély nélkül, de vállalták volna a priuszt egy nemes cél érdekében!
Írta 2004. szeptember 24. - 19:31

Igen volt debrecenben is, csak nem volt hivatalos. Ürülhetnek, hogy nem lett belöle feljelentés.
Nagybub, nagyon sokk boldog születésnapot!
Már 32 vagy ilyen öreg ;D
Nagybub, nagyon sokk boldog születésnapot!
Már 32 vagy ilyen öreg ;D
Írta 2004. szeptember 24. - 17:49

nemá' tényleg Debrecenben is volt automentes meg felvonulás meg minden :-\
hát ez valóban duplaplussz titkos volt
hát ez valóban duplaplussz titkos volt

Írta 2004. szeptember 24. - 15:07

Halihó
Köszönöm.
Röffencsék itt voltak Debrecenben!!!
Nállunk is volt ilyen vonulgatás csak eléggé "titkos "volt.
Hétvégén az uccsó maraton utánna tekereghetünk este is.
Köszönöm.
Röffencsék itt voltak Debrecenben!!!
Nállunk is volt ilyen vonulgatás csak eléggé "titkos "volt.
Hétvégén az uccsó maraton utánna tekereghetünk este is.
Írta 2004. szeptember 24. - 09:46

Röfiék gondolom ezen az autómentes napon voltak BP-n- ugye ?:-)
Nagybub- Sok Boldog Születésnapot :-*
Karcsi jöhetnek a dvd-k
Nagybub- Sok Boldog Születésnapot :-*
Karcsi jöhetnek a dvd-k

Írta 2004. szeptember 23. - 21:12

Írta 2004. szeptember 22. - 23:12

Voltunk felvonulni és sikeresen lasssssítotuk a forgalmat, de titeket nagyon hiányoltalak!!! :'( :'( :'(
Írta 2004. szeptember 22. - 19:16

Írta 2004. szeptember 21. - 20:46

Végül nem mentünk mert csak hárman voltunk és már a nevezési létszám is betelt. Viszont jövõre mindenki úgy intézze a hétvégéit, hogy legyen minimum egy debreceni csapat. Én megypróbálok egyet kihozni az egyesületbõl, ha lesz aki bevállalja! Az esti tekerés azonban igen jó volt! Ha benne vagytok akkor mehetünk máskor is!
Írta 2004. szeptember 21. - 10:02

Nem voltak végül. Viszont elmentünk éjszakai tekerni, ami elég izgalmasra sikerült. 8)
;D

Írta 2004. szeptember 21. - 09:17