Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Honnan,kivel,mikor no meg minek? ;D
Jó lenne vmi késõi idõpont a korai napnyugta ellenére,mert még van egy kis dolgom délután.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Holnap este megyünk egy esti kört, aki akar, csatlakozzon, de csak lámpával és bukóban! Gratula Nagybubnak, tényleg húvös volt akkor! Nekem kb. vége a versenyszezon.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Nagybub gratulálok a györi maratonhoz.

A hétvégén jó idõ lessz, össze kellene hozni valami éjjszakai dolgot!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Az MTV is csinál olyat,hogy el lehet kérni a riportokat vidikazettán némi kp befizetésével.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
A DTV szerkesztõségében próbáld.

A DTV az ország legnagyobb helyi televíziója, mely Debrecenben és 20 km-es körzetében kábelen és sugárzott adásban is fogható. Debrecen és a környezõ települések elérésével adásunk potenciálisan 300.000 nézõhöz jut el a hét minden napján.
Címünk: 4025 Debrecen, Petõfi tér 10.
Telefon: Tel.: (52) 525-100 Fax: (52) 525-105
Fax: 414-100
Email: dtv@mail.datanet.hu

http://www.debrecen.com/dtv/

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

bikezozo
...
Én sajna késõbb indultam el és nem találtam meg õket, de láttam az álltaluk készített videót! JÓ VÓT!

Heló!
Én ott voltam a felvonuláson, de foggalmam sincs hogy honnan lehetne megszerezni a felvételt!
Nem tudnátok ebben nekem segíteni?!

Elõre is köszi
Laci

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Elõször is Nagybub boldog szülinapot meg minden ilyesmit. :-* Éljél soká. ;D ;)

A debreceni felvonulás tényleg extra titkos volt. Én is csak a Debrecen Tv híradójában láttam. Igaz ott azt mondták 60-an voltak, de ez részletkérdés. Következõleg meg kéne hirdetni elõtte 1-2 héttel, hogy többen tudjanak róla. Akkor tutira, h sokkal többen mentek volna el.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Skacok:megcsináltam a gyõri maratont.
Hogy érdemes volt e elmenni???
A rajt elõtt érkeztünk egy negyed órával,de mivel a kesztût a kocsiban hagytam a rajtról kapásból lemaradtam(tényleg halál pontosan kezdtek).Egy fél kilcsi után sikerült utolérni a zárómotorost,mondom néki hogy ha ez a 110-es mezõny akkor csatlakoznék.
No innen megkezdõdött az erõteljes nyomulás az élboly fele.
A 10. kilcsinél óriási csörtetéssel vágódott felém egy hatalmas szarvasbika!!A szarva szélessége lehetett vagy 2 méter!Hát a hideg is kirázott,de õt is amikor észrevett inkább hétrafordult.Hál Istennek.
A terep száraz döngölt földút,Kemény kavicsos erdei út és nagggyon sok aszfalt volt.Így egy nagyon gyors pálya lett,csak az a néha viharos szél nem kellett volna!A sok bolyozás itt kifejezetten jól jött.A Kõris hegy meghódítása elõtt volt 2 olyan kaptató ahol a crossmotorosok csak1-esben tudtak nagynehezen felmenni.Mi meg négykézláb húzva-vonva.A hegytetõn olyan hideg volt,hogy a tápfelelõsök ott toporogtak,mintha hóban állnának.A kaja meg gõzölgött amit kiadtak.(Vót póverbár lötty,zselé meg minden)Na utánna óriási száguldás a kiizzadt mezben!Vacogás ezerrel.Ami utánna érdekes volt az a Cuha völgy.Nagyon szép csak hát amire odaért az emberfia szárazon,ott kezdõdött a patakátkelés hegyek.Ugyanazt a patakot 7-szer gázoltuk át,a 10cm-estõl a 40cm-esig.Hát a cipellõ itt tropára ázott ami igen jólesett abban a "kánikulában".Hosszú aszfaltozások és a végén némi terep persze mászással és ott a cél!5és fél óra alatt sikeredett mindez gyönyörû kis falukon áthaladva.
Hát egynek jó volt megvolt hosszú volt és nagyon tuti.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
A TV-ben is benne voltak!

bikezozo

bikezozo

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Csá alföldi bringás bötyárok!

Necces volt a felvonulás, de jövõre minden mozgó keróst várni fognak a szervezõk!!!!!!!

Kicsit késtek a formai dolgokkal, de így is voltak úgy 70- akárhányan!

Igaz a rendõrségi és önkormányzati enygedély nélkül, de vállalták volna a priuszt egy nemes cél érdekében!

Én sajna késõbb indultam el és nem találtam meg õket, de láttam az álltaluk készített videót! JÓ VÓT!

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Igen volt debrecenben is, csak nem volt hivatalos. Ürülhetnek, hogy nem lett belöle feljelentés.

Nagybub, nagyon sokk boldog születésnapot!
Már 32 vagy ilyen öreg ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
nemá' tényleg Debrecenben is volt automentes meg felvonulás meg minden :-\
hát ez valóban duplaplussz titkos volt :P :(

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Köszönöm.
Röffencsék itt voltak Debrecenben!!!
Nállunk is volt ilyen vonulgatás csak eléggé "titkos "volt.
Hétvégén az uccsó maraton utánna tekereghetünk este is.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Röfiék gondolom ezen az autómentes napon voltak BP-n- ugye ?:-)

Nagybub- Sok Boldog Születésnapot :-*

Karcsi jöhetnek a dvd-k :D

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Holvoltatokaholminem?

rofi

rofi

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
Voltunk felvonulni és sikeresen lasssssítotuk a forgalmat, de titeket nagyon hiányoltalak!!! :'( :'( :'(

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
hétvégén esti tekerés?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Végül nem mentünk mert csak hárman voltunk és már a nevezési létszám is betelt. Viszont jövõre mindenki úgy intézze a hétvégéit, hogy legyen minimum egy debreceni csapat. Én megypróbálok egyet kihozni az egyesületbõl, ha lesz aki bevállalja! Az esti tekerés azonban igen jó volt! Ha benne vagytok akkor mehetünk máskor is!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Nem voltak végül. Viszont elmentünk éjszakai tekerni, ami elég izgalmasra sikerült. 8) :P ;D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Tomikáék végül voltak a 24 óráson??????????????