Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Írta 2005. december 22. - 21:51

Most jöttem haza egy 18 kilométeres gyalogtúráról. Bánk és Vámospércs között bolyongtunk egyet. A túristajelzés egy rövid szakaszon kivezet a Panoráma útra. Elõször nem hittem a szememnek, amikor rámentünk: minimum 2 centis jégpáncéréteg borítja végig az utat. A képeket nem soká felrakom.
Apropó képek. Nem tudjátok, hogy hogy lehet tárhelybõvítést kérni? Ha felrakom amiket szeretnék, lassan 300 mega lenne fent.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. december 22. - 20:34

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. december 22. - 20:24

Írta 2005. december 21. - 20:06

/Fabian Cancellara/
Írta 2005. december 21. - 17:45

Jelenleg Feca, Gyalogkakukk, Balázs és az én linkem aktív, a többieké még készül.
Ezen kellene javítani: http://www.mountainb...apatsorrend.xls
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. december 21. - 17:28

Jelzem, hogy a Gyilkos lódarazsaknál és a Nagy SE-nél cirka 5000 forint a mez ára, pedid az elõbbinek jelentõs szponzori háttere van, utóbbinak meg pont fordítva. Egyébként, már októberre kész lehetett volna, de nem hiszem, hogy bárki is hordaná most télen. Még egy korábbi, fel nem használt támogatásból különítettem el egy jelentõs összeget a mez felére, mert csak arra elég. Idén a tagdíjakon kívül (aki fizetett!) nem kaptunk semmit, ugyanis a közismert költségvetési megszorítások miatt nem jutott annyi mint a korábbi években.
én hordtam volna októberben is...
mostani állás szerint mikor lesz mez? Vagy intézzük ezt inkább privátban?
Tamás: küldtem levelet a potkerek@..... cimre. Szoktad azt nezni, vagy kuldjem masikra?
Írta 2005. december 21. - 16:34

Az egyesületi mez is pénzbe kerül, pedig a támogatásból készül, nem?
Jelzem, hogy a Gyilkos lódarazsaknál és a Nagy SE-nél cirka 5000 forint a mez ára, pedid az elõbbinek jelentõs szponzori háttere van, utóbbinak meg pont fordítva. Egyébként, már októberre kész lehetett volna, de nem hiszem, hogy bárki is hordaná most télen. Még egy korábbi, fel nem használt támogatásból különítettem el egy jelentõs összeget a mez felére, mert csak arra elég. Idén a tagdíjakon kívül (aki fizetett!) nem kaptunk semmit, ugyanis a közismert költségvetési megszorítások miatt nem jutott annyi mint a korábbi években.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. december 21. - 15:58

van már pótkerék mez?
Tervben már nyár eleje óta, de a megvalósítás nem tudom, hogy hol tart.
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. december 21. - 15:20

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. december 21. - 14:21

A Critical Mass póló is pénzbe került, pedig ott se várt senki semmit elõnyt...
Napot Mindenkinek!
Az egyesületi mez is pénzbe kerül, pedig a támogatásból készül, nem?
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. december 21. - 08:31

Az is megbukott, már rég....
Azért csak ne általánosítsunk!
BCI: Legnagyobb, bár nem túl nagy elõnye, hogy csak így lehet indulni a kupasorozatokban. Amúgy csak igen lelkes hobbista vagy. Egyébként nem értem miért várja el mindenki, hogy ha belép bármilyen egyesületbe, minden vagyon a nyakába szakad. Ez ma Magyarországon még a fociban sem meg, nemhogy más sportban. Azért vagyunk, hogy ezen változtassunk. A Critical Mass póló is pénzbe került, pedig ott se várt senki semmit elõnyt...
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. december 21. - 07:49

Az is megbukott, már rég.... ...pedig nyertünk sok-sok pályázatot, megvoltak a BMX cross pálya tervei... ...versenyekre jártunk (akkor még csak CC volt)... :hmmm:A püspökladányi egyesületnél biztosan jobban megy...
Írta 2005. december 21. - 07:30

Írta 2005. december 21. - 03:31

Írta 2005. december 21. - 01:03

Vagy máshol..........
Írta 2005. december 21. - 00:02

Írta 2005. december 20. - 23:03

Ezért kinyír cukros! UFFMég van Pótkerék "TEAM" ?

Írta 2005. december 20. - 22:52

Még van Pótkerék "TEAM" ?Üdv mindenkinek!Atesz vagyok Nyíregyházáról bocsi hogy csak így idetolom az arcomat,de lenne egy kérdésem.A Pótkerék kerékpáros egyesületbe befogadtok -e idegen légióst?Sajnos nálunk sivárság van ezen a téren!Cruxos ismer személyesen találkoztun már pár maratonon.Tudod Tamás én vagyok a Yasec bringás?!Amúgy full maraton függõ vagyok.
Írta 2005. december 20. - 19:38

Köszönöm,és kérlek írd már meg hogy ki az a magellános srác.Szia! Természetesen befogaunk! Bár a közös edzésen nem igazán tudsz részt venni, de van már van egy tagunk Nyíregyházáról így vele tudsz tekerni. Egy ezüstszínû Magellan Serpense van, 9.0 SL agyakkal, szerintem ismered is, legalább látásból. Írjam meg az adatait priviben? Belépési nyilatkozatot és információt a potkerek.uw.hu oldalon találsz!
Írta 2005. december 20. - 16:15

Üdv mindenkinek!Atesz vagyok Nyíregyházáról bocsi hogy csak így idetolom az arcomat,de lenne egy kérdésem.A Pótkerék kerékpáros egyesületbe befogadtok -e idegen légióst?Sajnos nálunk sivárság van ezen a téren!Cruxos ismer személyesen találkoztun már pár maratonon.Tudod Tamás én vagyok a Yasec bringás?!Amúgy full maraton függõ vagyok.
Szia! Természetesen befogaunk! Bár a közös edzésen nem igazán tudsz részt venni, de van már van egy tagunk Nyíregyházáról így vele tudsz tekerni. Egy ezüstszínû Magellan Serpense van, 9.0 SL agyakkal, szerintem ismered is, legalább látásból. Írjam meg az adatait priviben? Belépési nyilatkozatot és információt a potkerek.uw.hu oldalon találsz!
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]