Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Started by
Jeti
, 2002. June 04. 16:52
Posted 2004. November 25. - 23:02

Posted 2004. November 25. - 20:52

nkarcsik: Köszi a gyors reagálást!
Probiker-X: A dolog így igaz. A Pótkerék Kerékpáros és Szabadidõs Egyesület vezetõje vagyok, edzõnek nemigen nevezném magam, mert egyelõre nincs akivel rendes edzéstervet lehetne lefojtatni és ahhoz még olvasgatni kellene, meg sokat tapasztalni. A Pótkerék hétfõtõl már új helyen lesz. Fél órája voltam ott és szépen halad az átalakítás. Nyugodtam mondhatom, hogy az új bolt egy klasszissal jobb lesz a réginél. Nem vagy rokona Boldogh Tibornak?
Probiker-X: A dolog így igaz. A Pótkerék Kerékpáros és Szabadidõs Egyesület vezetõje vagyok, edzõnek nemigen nevezném magam, mert egyelõre nincs akivel rendes edzéstervet lehetne lefojtatni és ahhoz még olvasgatni kellene, meg sokat tapasztalni. A Pótkerék hétfõtõl már új helyen lesz. Fél órája voltam ott és szépen halad az átalakítás. Nyugodtam mondhatom, hogy az új bolt egy klasszissal jobb lesz a réginél. Nem vagy rokona Boldogh Tibornak?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2004. November 25. - 19:41

Hello!
Probiker-x nem ismered Cruxos Tomi elnök urat. Ö Mr.Presidente a Potkerék elnöke. Tengermély tiszteletem elnökúr. Ja és egyben ö az edzõ is.
Probiker-x nem ismered Cruxos Tomi elnök urat. Ö Mr.Presidente a Potkerék elnöke. Tengermély tiszteletem elnökúr. Ja és egyben ö az edzõ is.
Posted 2004. November 25. - 13:19

CRUXOS!!!
Te miért raktál ki Pótkerék KSZE-s linket a hozzászólásodhoz??? Tagja v:?
engem Boldogh Alexnek hívnak!!! (majd kérdezd meg egy két Pótkerekes nevét4)
Télleg jó lenne eccer egy jó nagyot bringázni, DHsok, CCsek Dirtösök meg mindenki!
Most hideg van szóval nemigazán lehet élvezni
De nembaj!!! Menni kéne szervízbe is! Tudtad h átköltözik a Pótkerék a Pesti uccára???
-----------------------
http://probiker-x.uw.hu
-----------------------
Te miért raktál ki Pótkerék KSZE-s linket a hozzászólásodhoz??? Tagja v:?
engem Boldogh Alexnek hívnak!!! (majd kérdezd meg egy két Pótkerekes nevét4)
Télleg jó lenne eccer egy jó nagyot bringázni, DHsok, CCsek Dirtösök meg mindenki!
Most hideg van szóval nemigazán lehet élvezni
De nembaj!!! Menni kéne szervízbe is! Tudtad h átköltözik a Pótkerék a Pesti uccára???
-----------------------
http://probiker-x.uw.hu
-----------------------
BUggy, a zállat
Posted 2004. November 24. - 21:41

Ha lassan tekersz akkor nincs menetszél és akkor kíméled a forgáspontokat. Bár az újabb és komolyabb modellek már mind iparisak

R E K L Á M
Ha valakinek, vagy imerõsének vagy olyan autója vagy motorja amit saját maga szerel vagy csak érdekli a típus akkor tudok szerezni angol javítási útmutatókat és képes könyveket a legtöbb típusról! Általában a bolti ár feléért. Veteránok jármûvek elõnyben!!!

R E K L Á M
Ha valakinek, vagy imerõsének vagy olyan autója vagy motorja amit saját maga szerel vagy csak érdekli a típus akkor tudok szerezni angol javítási útmutatókat és képes könyveket a legtöbb típusról! Általában a bolti ár feléért. Veteránok jármûvek elõnyben!!!
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2004. November 24. - 21:34

Lehet, Misi igazad van ha a hideg nyirja az izületeit azzal jobban jár mintha én nyirnám.
Posted 2004. November 24. - 20:57

Ma elnéztem az új Pótkerékbe és elég szép lesz! Ha este láttok egy nagy zöld kivilágítást a Pesti utcán akkor helyben vagytok. Ja és jövõre hivatalos és kizárólagos Scott márkakereskedés lesz. Azt hiszem amíg nedves az idõ részemrõl a versenygéppel való tekerés kizárva. Városi körtúrában benne vagyok! A chopperrel járok.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2004. November 24. - 17:37

Posted 2004. November 24. - 16:04

Elkezdtem egyessével törölgetni, de aztán meguntam, és kinyomtam az összeset. Most már küldhetsz.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)
Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Posted 2004. November 24. - 14:29

misi törölj leveleket mert azt mondja nincs elég hely :-\ mert küldök választ ;-)
:love1:
Posted 2004. November 24. - 14:24

Hagyjátok szegényt. Neki lesz rosszabb. A hidegben tekeréssel simán kinyírja az izületeit, és akkor majd mi röhögünk, hogy "na mi van vazze, miért nem tekersz?" Mi akkor majd: :hahaha:, és õ akkor majd: :wallbange és :cry:
Egyébként nekem fel sem tûnt, hogy csúnya szóval illettek...
Egyébként nekem fel sem tûnt, hogy csúnya szóval illettek...
Just for fun.

Posted 2004. November 23. - 21:26

Hello!
freeriderz könnyû ismeretlenül beszolni a többieknek igaz,
ez a gyíkok vagytok nem igazán idevaló megnyílvánulás,
gondolkozz el ezen
Jogos....
figyelünk:D
Posted 2004. November 23. - 18:40

Hello!
gondolkozz el ezen
gondolkozz el ezen
Posted 2004. November 22. - 14:57

A hideget én sem szeretem (nincs normális ruhám
). Ezért kéne egy görgõ. Ha valaki tud olcsón (de nagyon-nagyon olcsón!) please :help:.

Just for fun.

Posted 2004. November 22. - 11:08

Persze hogy voltunk a hóesésben is tekerni... :bananadan
Csak nem volt valami izgalmas két sráccal nyomulni 2fokban...
SSS --> Soha Sehol Senki!!!
:cry:
Na mind1... gyíkok vagytok... :fucku: csak ültök a számítógép elõtt és tunyultok,
majd csak összeszedtek valami kis aranyos vírust :virus:
Na ezzel csak arra gondoltam hogy a kerékpározás nem szezonális sport... non-stop is lehet csinálni
(télen-nyáron, nappal-éjszaka...)
Bringára fel!
Csak nem volt valami izgalmas két sráccal nyomulni 2fokban...
SSS --> Soha Sehol Senki!!!
:cry:
Na mind1... gyíkok vagytok... :fucku: csak ültök a számítógép elõtt és tunyultok,
majd csak összeszedtek valami kis aranyos vírust :virus:
Na ezzel csak arra gondoltam hogy a kerékpározás nem szezonális sport... non-stop is lehet csinálni
(télen-nyáron, nappal-éjszaka...)
Bringára fel!
- Hogy hívják az 5. kerületi háziorvost?
- Dr. Ötker
- Dr. Ötker
Posted 2004. November 21. - 22:38

Posted 2004. November 21. - 22:02

Halihó
Mi van nagy tekerõk:hidegség?
Pedig óóóriási volt az elszántság.....
No,de én sem mozdultam már ki egy jó ideje,hiába ezt a hideget NEM szeretem
Mi van nagy tekerõk:hidegség?
Pedig óóóriási volt az elszántság.....
No,de én sem mozdultam már ki egy jó ideje,hiába ezt a hideget NEM szeretem
Posted 2004. November 21. - 10:05

Posted 2004. November 20. - 22:47

Hali skacok!
Nem csak a fórumra igaz a kihaltság jelzõ! A városban sem látni sokmindenkit! Az Ördög-ön meg a Dirt-ön egész nap ha megfordul 3ember!!!
Hideg van??? Öltözzetek fel! Sapka, sál, kesztyû!
Gyerünk már! Ébredjetek már fel! Még nincs itt a téliálom ideje!
Holnap (vasárnap) 11kor találkozó a Nagytemplom elõtt
:hehe:
Nem csak a fórumra igaz a kihaltság jelzõ! A városban sem látni sokmindenkit! Az Ördög-ön meg a Dirt-ön egész nap ha megfordul 3ember!!!
Hideg van??? Öltözzetek fel! Sapka, sál, kesztyû!

Gyerünk már! Ébredjetek már fel! Még nincs itt a téliálom ideje!
Holnap (vasárnap) 11kor találkozó a Nagytemplom elõtt
:hehe:
- Hogy hívják az 5. kerületi háziorvost?
- Dr. Ötker
- Dr. Ötker
Posted 2004. November 20. - 11:21