Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2004. december 01. - 21:29

nagybub: Tele a postafiókod!!! Holnap mikor leszel otthon, elmegyek a cuccért. A bogaras könyvet tegnap eladtam, de még nem adtam postára, elviszem mutatóba! Ha tudsz akkor még 21:20-ig írj vissza.
Jó hogy nem egy Renault 4-est vettél!!! Bár szerintem ez a teszt abszolút típusfüggetlen: http://www9.online.r...ek/7/9115.shtml
Jó hogy nem egy Renault 4-est vettél!!! Bár szerintem ez a teszt abszolút típusfüggetlen: http://www9.online.r...ek/7/9115.shtml
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2004. december 01. - 21:21

Boldog ***napot Misi, akármi is legyen az!!! :clap:
Ma jó idõ volt, hátha holnap is az lesz!! Valaki megkockáztat egy panoráma kört koradélután???
Ma jó idõ volt, hátha holnap is az lesz!! Valaki megkockáztat egy panoráma kört koradélután???
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2004. december 01. - 16:05

Karcsi lehet egy kérdésem?
Milyen képet raktál be az érdekes képekbe az én galériámból? Csak úgy érdekelne mielõtt leszedik a képeimet, hogy lementsem e vagy sem.
Milyen képet raktál be az érdekes képekbe az én galériámból? Csak úgy érdekelne mielõtt leszedik a képeimet, hogy lementsem e vagy sem.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)
Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2004. december 01. - 15:59

Ha!
Köszi szépen! Ma tök jó napom van! :krol: :beer: :impra:
Felköszöntenek, és még egy haveromtól kaptam egy exluzív klubbtagságit! Íme a klubbtagok: http://www.bikemag.h...4/imho_sine.jpg
Lehetne még ennél szebb az élet?
Köszi szépen! Ma tök jó napom van! :krol: :beer: :impra:
Felköszöntenek, és még egy haveromtól kaptam egy exluzív klubbtagságit! Íme a klubbtagok: http://www.bikemag.h...4/imho_sine.jpg
Lehetne még ennél szebb az élet?
Just for fun.

Írta 2004. december 01. - 08:07

Írta 2004. november 30. - 23:07

Halihó
Igyunk Ember egészségére!
:koncert:buli
:matahara:fanta
no meg a csajok::hair:
Igyunk Ember egészségére!
:koncert:buli
:matahara:fanta
no meg a csajok::hair:
Írta 2004. november 30. - 23:03

Írta 2004. november 30. - 19:59

Írta 2004. november 30. - 11:17

Ott van a táblázat legtetején a bal oldalt: What to Type. Az alatta lévõ oszlopban levõ kis szövegeket Ctrl+c, Ctrl+v bemásolod a hozzászólás ablakba, és akkor megjelennek a szövegben is.
Valahogy így:
:afro: :wtf::cool2:
De néha szól, hogy túl sok kép van a szövegben, és akkor nem engedi az Istennek se elküldeni. Nem tudom miért.
Valahogy így:
:afro: :wtf::cool2:
De néha szól, hogy túl sok kép van a szövegben, és akkor nem engedi az Istennek se elküldeni. Nem tudom miért.
Just for fun.

Írta 2004. november 29. - 23:21

Halihó
Ember:mondom,hogy hülye vagyok!
Azt tudtam hogy ott van.be is van izzítva,de arról az oldalról(http://forum.bikemag...?do=showsmilies)hogy a fenébe másolom át õket a megírandó levélbe?
HTML csatolmányt is be kellene csatolni?
Ember:mondom,hogy hülye vagyok!
Azt tudtam hogy ott van.be is van izzítva,de arról az oldalról(http://forum.bikemag...?do=showsmilies)hogy a fenébe másolom át õket a megírandó levélbe?
HTML csatolmányt is be kellene csatolni?
Írta 2004. november 29. - 15:40

Nagybub: majd megoldom. Azért köszi.
Smiliek: http://forum.bikemag...?do=showsmilies (van egy csomó
) De az oldal legalján (görgess legalulra) baloldalt is ott van: üzenetküldés szabályai kis ablakban alulról a harmadik: SMILIES are be. Ott katt a SMILIES-re. (nekem is beletelt egy kis idõ mire megtaláltam.)
Probiker meg majd csak belerázódik a fórumozásba is. Nekem is idõbe tellt.
A spinning engem is érdekelne, de sajnos egyetemista létemre eléggé korlátoltak az anyagi lehetõségeim, szóval valami olcsó kéne...
Ja és Cukros: nállam is járt a postás, szóval hozzám is jöhetsz.
Smiliek: http://forum.bikemag...?do=showsmilies (van egy csomó

Probiker meg majd csak belerázódik a fórumozásba is. Nekem is idõbe tellt.
A spinning engem is érdekelne, de sajnos egyetemista létemre eléggé korlátoltak az anyagi lehetõségeim, szóval valami olcsó kéne...
Ja és Cukros: nállam is járt a postás, szóval hozzám is jöhetsz.
Just for fun.

Írta 2004. november 28. - 22:43

Halihó
Gondoltam,(mármint a képet)de a többit majd januárban szeretném letisztázni,mivel az árak úgyis változnak akkor.Nekem az A1(malompark)esik közel,de ez talán a legdrágább ha minden igaz.Januárig teszek egy körutazást és utánna pontos képet tudok nektek vetíteni.
Ember:sajnálom................de ez van.
Probiker nagyon képben lehet itt debreceni ügyekben,de amióta leordítottátok egész csendes lett................
Gondoltam,(mármint a képet)de a többit majd januárban szeretném letisztázni,mivel az árak úgyis változnak akkor.Nekem az A1(malompark)esik közel,de ez talán a legdrágább ha minden igaz.Januárig teszek egy körutazást és utánna pontos képet tudok nektek vetíteni.
Ember:sajnálom................de ez van.
Probiker nagyon képben lehet itt debreceni ügyekben,de amióta leordítottátok egész csendes lett................
Írta 2004. november 27. - 21:22

Ezt tudtam, pontosabban tudom, hogy mi a spinning.
Láttam már képet
Azt kérdeztem volna, hogy hol mikor mennyiért stb.
Láttam már képet

Azt kérdeztem volna, hogy hol mikor mennyiért stb.
Írta 2004. november 27. - 17:05

Írta 2004. november 26. - 22:29

Írta 2004. november 26. - 22:05

Halihó
Jajj elfelejtettem:megint meglátogatott a postás...........jöhetsz,ha erre jársz.
Spinningre valaki januártól?
Karcsi én inkább mögötted vállalom be a szélárnyékot!
Ezek a smilék hogy költöznek ide be?(hülye vagyok a gíphez....)
Jajj elfelejtettem:megint meglátogatott a postás...........jöhetsz,ha erre jársz.
Spinningre valaki januártól?
Karcsi én inkább mögötted vállalom be a szélárnyékot!
Ezek a smilék hogy költöznek ide be?(hülye vagyok a gíphez....)
Írta 2004. november 26. - 22:01

Halihó
Tomika akkor ha elakadunk majd bogárügyben bátran fordulunk hozzád!
Tomika akkor ha elakadunk majd bogárügyben bátran fordulunk hozzád!
Írta 2004. november 26. - 20:06

No azért majdcsak változik ez a helyzet is!!! Tettem fel egy rakás képet az Apache Maratonról és a Mátra Maratonról is!
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2004. november 26. - 19:31

Írta 2004. november 26. - 14:34

Ja! Töretlenül követjük (szélárnyékban
)

Just for fun.