Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Tomika bedobtam a Pótkerékbe 2 katalógot...

Eggyesület él még?
lassan kellene vmi licensz szerû dolog,hadd gyûjtsek valami MX pontot az eggyesületnek.
Rajtunk kívül más úgysem teszi.(sajnos)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Üdv BCI a fórumban! Bár néhány Trek-kest ismerek, a neved alapján nem ismerlek fel. Milyen a bringád?

Puzsi mondjuk eddig sem volt egyedül, de mondjuk õ nem is fórumtag, de legalább a tekeréseken lesz egy segítõje, mint Lance-nek. ;)

Valamikor csinálhatnánk egy túrát Pallagra, akár gyalog is! Ha valakinek még nem lenne akkor keresse a Workshop talán utolsó darabját a Nagyállomáson!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Bodrogi és Rohtmer is rajthoz állhat az évnyitón Marseille-ben :cool2:
"Ez a verseny számomra csak a felkészülés egyik állomása. Túl nagy nekem a tempó, a buszban fogom ma befejezni" - mondta Bodrogi László az ausztrál újságíróknak a Tour Down Under ötödik szakaszának rajtja elõtt. A francia Crédit Agricole újdonsült magyar légiósa azonban csak a verseny után ült be a csapat buszába, teljesítette az ötödik és a hatodik szakasz távját is, mi több, újabb szökések részese volt. A hatodik profiszezonját kezdõ magyar kerekes igen aktív volt az ausztrál körverseny során, az összetettben a 17. helyezést szerezte meg, feliratkozott a gyorsasági és a hegyi pontverseny listájára is, végül csupán két helyezésen múlt, hogy nem kapott világranglistapontokat is a teljesítményéért.
Bodrogiék, alighogy visszatérnek a távoli kontinensrõl, Fran-ciaországban is bemutatkoznak: a hagyományos francia országúti idénynyitón, a GP d’Overture la Marseillaise-en a tavalyi gyõztes észt Kirsipuu, a francia Moreau és az orosz Bocsarov társaságában rajthoz áll világbajnoki bronzérmesünk is. A marseille-i viadalt február elsején, kedden rendezik - könnyen lehet, hogy ott lesz a rajtnál a másik magyar profi, Rohtmer Balázs is, az olasz Miche együttese ugyanis nevezte a rangos versenyre.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Hello!

Üdv BCI!
Akkor mostmár Puzsi sincs egyedül :raczki:

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Köszi BCI!

Esik a hóóó!!!!!!!!!!!:deszcz::bananadan

Pókmalac
Fixi

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Sziasztok én is debreceni volnék.
Egy TREK-kel koptatom az utakat.
Ezzel a vallomással szeretném megmenteni a topicot. :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Se nem tekergés,se nem
írsogálás.
Lassan egy offtopic lessz itt.........

Pókmalac
Fixi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Tekergés?

Pókmalac
Fixi

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Így kell biztatni az edzéshez?
:horse:

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Hát elõször is boldog újévet mindenkinek.
Másodszor meg boldog újévet mindenkinek.
Harmadszor meg... (szerintem már tudjátok :) ).

Mikor jó idõ volt én is tekertem. Nagyon jól esett.

A spinning engem is érdekelt volna, ha nem ilyen húzós az ára. Diákkedvezmény nincs véletlenül? Egyébként meg így télen gyúrni járok (csak halkan jegyzem meg, mert annyira nem veszem komolyan :) ). De ezt is csak azért, mert hiányzik a mozgás. Erre egy 9 alkalmas beugró csak 2200-ba van.

-Misi a csóró egyetemista-
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
:(

:love1:

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Museeuw nyakig sáros

Egy legenda omladozik, a belga sport elmúlt két évtizedének egyik legnagyobb alakjáról a világbajnok, Világkupa-gyõztes Johan Museeuw-rõl egyre aggasztóbb bizonyítékok kerülnek nyilvánosságra.

Mint ismeretes, az idõközben visszavonult kerekes házában a rendõrség különféle doppingszereket foglalt le, ám Museeuw nem ismerte el, hogy élt volna velük - mi több, beperelte az õt eltiltó belga szövetséget.
Különös bizonyítékokat szivárogtatott ki két belga napilap, a De Morgen és a Het Laatste Nieuws: 2003-ban az ügy két gyanúsítottja, José Landuyt orvos és Museeuw sms-ben és faxüzenetekben többször egyeztetett a különféle doppingszerek alkalmazásáról. A felderített üzenetek közül csupán néhányat közöltek, ezek egyikében Landuyt pontosan leírta, hogyan használja a kerekes az általuk "WASPS" néven emlegetett Aranesp nevû szert. 2003. július 7-én Landuyt az alábbi üzenetet küldte: "Most 80 és 100 között használhatod, a július 9-i indulásnál 40 és 60 között vedd be, így tiszta leszel július 19-re". Július 27-én Museeuw üzent: "52-m van", mire a válasz: "Egyél sót és igyál sok folyadékot". Egy nappal késõbbi üzenetváltás: "Még mindig 52", "Még több só és sok folyadék!" A belga bíróság szerint Museeuw haematokritszintje átlépte a szabályok által megengedett 50-es határértéket, s ezt próbálta az orvos segítségével visszaállítani.
Museeuw továbbra is ártatlannak vallja magát. "Nincs mit rejtegetnem, hiszen nem tettem semmi rosszat" - mondta néhány napja, amihez az újabb bizonyítékok ismeretében hozzáfûzte: "Állok a vizsgálat elé, és a megfelelõ helyen meg fogom védeni magam."
A háromszoros Párizs-Roubaix-gyõztes elkeseredetten bírálta a médiát: "Szörnyû, amit tesznek velem, úgy érzem, a média rosszabb képet fest rólam, mint a gyerekgyilkos Marc Dutroux-ról. Ez már nagyon sok nekem. Második Pantanit akarnak csinálni belõlem?!"

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Debrecen csúszik lefele!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Hello!

Nem lenne rossz kipróbálni!
Hol is van ez az A1? A malompark?

Ja....

Pókmalac
Fixi

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Hello!

Nem lenne rossz kipróbálni!
Hol is van ez az A1? A malompark?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Igen az A1-be "járunk".
Nem árt elõre szólni legalábbegy nappal hogy a kiszemelt idõpontra legyen helyed.
Átlagban 7-8 emberke szenved együtt,de mivel a kisteremben van az óra sokkal több nem is fér be(megszámolom már hány gép van).
Ruhára minél szellõsebb,minél kevesebb.
Kerósgatyesz azért jó a popsi alá.Ujjatlan mez vagy atléta,laza póló ilyesmit ajánlok.
Eddzések:
7.30-8.30ig hétfõ,szerda,péntek
17.30-18.30ig kedd,csütörtök,szombat
18.30-19.30ig hétfõ-péntek
19.30-20.30ig ----"-----

Az eddzõk beosztását nem írom mert az hetente változhat az esetleges helyettesítésekkel(de nem jellemzõ)van heti beosztás menjetek el ingyér van.

Más?

Pókmalac
Fixi

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
A két csaj szadista?

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
nagybub: ez az A1 fitness-es spinning?

Mikor vannak órák? Be kell jeletkezni elõre? Milyen ruhában érdemes menni? (póló/mez, rövid/hosszú gatya, stb...) Mennyien vannak egy edzésen?

Elõre is köszi a válaszokat. :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Hát.....szívtuk a f.szagot...:oczko:

Komolyan:2-szer voltam,eddzõ és eddzõ között óóóriási a különbség.....(ahogy a többiek is elmondták)
Akár a beledet is kihajthatod,kihajtják vagy csak light-osan tekergõzöl a gépen,mind a két lehetõséget te választod...
Gabi(nõ)még számomra is elég kemény eddzést tartott,míg Marianna lazább,könnyebb tempót diktált(bár nejem szerint ez is kemény volt).
A gépek tényleg jók teljesen te állítod be magadnak az adottságaidhoz képest(testi,fizikai)
Az 1 órás tekerés alatt teljesen le tudod magad nullázni,utánna mehetsz szaunázni(ingyér).:water:
Biztosítanak tusfürdõt,törcsit amire úgyis szükséged van odabent mert a víz az patakokban fog róllad folyni.
Téli elõkészítõ mozgásnak elsõ osztályú,itt nem fázik ki legalább az izületed.

Az árak:1 alkalom 590huf
10 alkalom 5.200huf
1 hónap 6.800huf
Ha más érdekel mesélek...

Pókmalac
Fixi

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Semmi olyan nem volt :lick:
Ha jó idõ van akkor a szabadba kell tekerni a friss levegön :snieg: nem a teremben szivni a f*ngszagot :smack:
Meséljed a spinninget :chin: