Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2005. február 07. - 09:41

Írta 2005. február 06. - 18:35

Írta 2005. február 06. - 10:49

Írta 2005. február 05. - 20:25

Halihó
Szegény embert a Tátrában húzza a sors....
Azért sokat érjél Röffencs
Szegény embert a Tátrában húzza a sors....
Azért sokat érjél Röffencs
Írta 2005. február 05. - 18:04

Írta 2005. február 05. - 08:56

Írta 2005. február 04. - 20:23

Akár nappal is lehet, de úgy kicsit unalmas. Ha fent van a Hold akkor nincs sötét. :scared: Holnap vagy vasárnap is jó lenne. Hétvégén nincs netem, tehát marad a telefon. Más valaki jönne?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. február 03. - 22:13

Írta 2005. február 03. - 18:05

Nekem péntek vagy szombat este jó lenne a gyalogtúra. Nagytemplom elõtt találka onnan mehetünk Pallagra. Gyalog teljesen más az út.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. február 02. - 21:16

Termo ruha + házi pálinka! A hideg ellen. És a jeges részeken is bátrabb leszel.
Írta 2005. február 02. - 11:33

Gyalogtúrában szivesen benne vagyok a héten.... bringázni csak az óutim van ,de ezek szerint esélytelen vagyok

:love1:
Írta 2005. február 02. - 10:25

Szerintem ha már hóban tekerés, akkor inkább Pallag fele. Mondjuk én két éve voltam (ha jól emlékszem), tudjátokk, amikor az a rohadt nagy hó volt. Egy életre szóló élmény, ha felszerelkezel 3 réteg termo ruhával, meleg teával, és meleg kesztyûvel. Téli tekerésnél izületekre vigyázzatok ki ne fázzanak. Rohadtul tud fájni utánna, és a hidegre is sokkal érzékenyebb lesz.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)
Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2005. február 02. - 08:06

Ez szép.
Én is próbálkozok a hóval, de inkább a hideg ami visszatart.
A panoráma út szerintem nem látott még hóeltakarítógépet.
Én is próbálkozok a hóval, de inkább a hideg ami visszatart.
A panoráma út szerintem nem látott még hóeltakarítógépet.
Írta 2005. február 01. - 21:32

nagybub:
Vittem lapot a Pótkerékbe, vagy 10-et, ha elrontod van lehetõség a pótlásra. Most valamiért nem jön be a hunbike honlap, de a mountainbi....sport.hu oldalon is fent van! A cuccot elhoztam! Köszi!!
nkarcsik:
Én minden nap tekerek a hóban, a spinning kicsit drága. Szerencsére autós nem sok van és azok is féltik a kocsijukat. Egyszer csinálhatunk egy gyalogtúrát Pallagra, bringával szerintem nehezen járható az út!
EMBER:
Majd benézek valamikor... a Workshoppal!
Ors:
Két lehetõség van! Van teljesen tiszta az út, vagy egyszer letolták és kész. Szerintem az utóbbi az igaz. Ha mennétek akkor Acsád felé induljatok, az elején még jó erõben vagytok. Visszafelé a Gyöngy elõtt gyertek a bringaúton. A Vekeri felé nagy lehet a forgalom és az út is keskeny vagy sós.
message end
sender utinform.debr
Vittem lapot a Pótkerékbe, vagy 10-et, ha elrontod van lehetõség a pótlásra. Most valamiért nem jön be a hunbike honlap, de a mountainbi....sport.hu oldalon is fent van! A cuccot elhoztam! Köszi!!
nkarcsik:
Én minden nap tekerek a hóban, a spinning kicsit drága. Szerencsére autós nem sok van és azok is féltik a kocsijukat. Egyszer csinálhatunk egy gyalogtúrát Pallagra, bringával szerintem nehezen járható az út!
EMBER:
Majd benézek valamikor... a Workshoppal!
Ors:
Két lehetõség van! Van teljesen tiszta az út, vagy egyszer letolták és kész. Szerintem az utóbbi az igaz. Ha mennétek akkor Acsád felé induljatok, az elején még jó erõben vagytok. Visszafelé a Gyöngy elõtt gyertek a bringaúton. A Vekeri felé nagy lehet a forgalom és az út is keskeny vagy sós.
message end
sender utinform.debr

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. február 01. - 19:11

Írta 2005. február 01. - 15:38

Írta 2005. január 31. - 17:20

Új mezt ne vegyél mert lesz csapatmez!

Tomi jött neked Sevi kocsikatalog.
Just for fun.
Ne szólj szád nem fáj fejed.

Írta 2005. január 29. - 11:28

Írta 2005. január 29. - 00:29

Írta 2005. január 28. - 21:18

Köszi! A lincenszkérõ lapot letöltöm a hunbike.hu oldalról, de szerintem az évszám kivételével azonos a tavalyival. Nemsokára viszek a Pótkerékbe is! Új mezt ne vegyél mert lesz csapatmez!
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]