Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3755 replies to this topic

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

Mindenki titokban teker, és közben a végelgyengülést szimulálja!

Ja ezt igazolom. Múltkor mikor hazafele mentem a 45-ös Panorámáról láttalak téged és Puzsit kifele tekerni :) Egyébként tök jó volt az a tekerés. Találkoztam egy országutissal aki motoros kísérõvel ment, és beálltam szélárnyékba. Király volt.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nagybub: Várjuk a beszámolót, mit teljesített a Pótkerék team?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Csõ mindenkinek!

Hétfõn onattal mennénk egy Miskolc-Eger távra. Ki akar csatlakozni? 5:13-kor és 7:25-kor mennek vonatok átszállás nélkül. Ha jönnétek, hívjatok: Csire Sándor 06-30-381-31-81

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
én is megyek (ha valakinek van kerékpártartója tetõcsomagtartóra, akkor jöhet velem, mert kocsival megyek, és eddig 2-en vagyunk, de nekem csak ez a 2 tartóm van)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Én is!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Én megyek!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Gondolkoztam rajta de az anyagi javak elkerülnek mostanában ezért én nem hiszem. Pedig a 36-os tányéral megpróbálnám.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Szasztok!

Szilvimarcsira ki fog jönni közzületek???

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Össze kellene hozni egy közös tekerést is már egyszer.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Sziasztok !!! Maraton lesz Bogácson a Dél-bükki hegyikerékparos napok 2. keretében!! Minden erdeklödönek mellékelem a kiirast!

Verseny neve él-Bükki Maraton Bgács 2005 05 21 11,45
Helyszín : Bogács –Dél Bükk- Bükki Nemzeti Park
Rendezõ : Kolibri Sport Club Mezõkövesd
Partnereink:Bükki nemzeti park igazgatósága,EgererdõRT D.A.K.-Trade Kft,Ódor Kerékvár
Bogácsi Polgármesteri Hivatal
Táv : 64 km (csak egy táv van)
Szintkülönbség : 1550 m
Szintidõ : 5,5 óra

Elõnevezés :2000 ft amit 2005 05 14.-ig személyesen ,vagy postai utalványon fizethettek be : Kolibri Sport Club Mezõkövesd 3400 Ferenc út 16 .Mezõkövesden személyesen nevezhettek a D.A.K.-Trade Kft mintatermében .

Nevezés : 3000 ft, amelyet május 21.-ig 10,00.-ig fogadunk el .

Kategóriák : 64km
U 15 1991-1992 születési év
U 17 1989-1990 születési év
U 19 1987-1988 születési év
Felnõtt 1966-1986 születési év között
Master 1965 születési év és elõtte

A 64 km-es táv útvonala(csak egy táv indul) :
Bogács-Pincesor *Avas oldal*Szomolya(F)*Vásáros-hegy*Nagy- erdõ *Király-rét*Czakó-tetõ*Ibolyás-tetõ*Bükkös-tetõ*Vár-kúti túristaház(F)*Bükkös-völgy*Síkfõkút*Kerek-domb*Bükkzsérc(F)*Ódor-hegy*Nagy-lápa*Hór-völgy*Mész-berek*Berezdi pincesor(F)*Cserépfalu/milleniumi kliátó*Hegyes-halom*Cserépváralja/ifjúsági tábor(F)*Vén-hegy*Hintó-völgy*Bogács-Pincesor
F=Frissítõpont
Ellenõrzõpontok : ezek helyeit számát a regisztráció módját elõre nem közöljük .A regisztráció módjáról csak közvetlenül az indulás elõtt tájékoztatjuk az indulókat .

Program :
2005 05 20
-regisztráció szállásfoglalás
05 21
8,00-10,00 :Nevezés,rajtszámátvétel
10,00-11,45 :gyülekezõ,rajthozszólítás
11,45 :RAJT
15,00 : várható elsõ érkezõ
17,00 : Eredményhirdetés

Napközben Triál bemutató, BMX bemutató, 4x(e kat)kupafutam ,DH(e kat)kupafutam .

Díjazás : -pénz és tárgyjutalom kategóriánként az elsõ 3 helyezett díjazásával
-tombola

Minden résztvevõ ingyenes gulyáspartin, és borkóstolón vehet részt

Várunk mindenkit !!!!
Szervezõk

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Hát a tónak most nem nagyon örültek Mádon,a bevétel meg ha hasonló lesz a tavalyihoz(bár ne így legyen)akkor nem sok jut a gátra...

Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
HI! Megjöttem a napsütötte Itáliából, ahol Ors-al és a Bikkmakkos csapattal is találkoztam. Orsi puszil mindenkit, sok vizsgája lesz, szorítsunk neki!:squeeze:

Mád:A szervezök helyében a bevétel egy részét illene felajánlani a községnek, így talán még többen indulnának és lenne egy mádi tavi fesztivál is!:mmraise:

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

http://index.hu/poli.../bulvar/gat0504

Lehet kezdeni az újbóli pályabejárást,már ha maradt belöle......

(foto forrás,,,,,)

Hétvégén soproni maraton.

Pókmalac
Fixi

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
nekem például nincs is most bent debrecenbe a keróm :)
szal akarnék se tudnék tekerni... :(
a végelgyengülés ellen én kis délutáni kocogásokkal küzdök...
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Mindenki titokban teker, és közben a végelgyengülést szimulálja!

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Én is csak nézem itt napról napra hogy egyetlen egy új hozzászólás sincs...
Már kezdtem kétségbe esni hogy vmi hiba van a szerverrel!
De mint látom nem, csak mindenkinem van jobb dolga is...
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Úgy látszik.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Itt megállt az élet?

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Egy két ismeröst azért fel lehet fedezni a képeken!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Indul a Pannon-Maraton Sorozat!

I. forduló: NaturAqua-Maraton Zalaszentgrót - 2005.május.22.

Programok:

Május 21., szombat
14.00 Kerékpáros ugrató-show és vetélkedõmûsor (Fõtér)
19.00 Ingyenes koncert:
Fenyõ Miklós és táncosai
Galambos Dorina (Megasztár 1) (Sportcsarnok)

Május 22., vasárnap
10.00 Rajt: NaturAqua Maraton (Termálfürdõ)
10.00 - 18.00 Vetélkedõk, sztárvendégek, vízi ugrató-show Nagy 'GIZMO' Attilával. Fõnyeremény: egy MTB!
18.00 Ünnepélyes díjátadás

Versenykiírás

Verseny neve: NaturAqua-Maraton Zalaszentgrót
Rendezõ: George KSE
Helyszín, idõpont: 2005. május 22., Zalaszentgrót, Termálfürdõ
Résztvevõk: A verseny nyílt.
- Rövidtáv : korhatár nélküli nevezõk,
- Középtáv : 14 év feletti nevezõk,
- Hosszútáv: 16 év feletti nevezõk.
A verseny útvonala mind a férfiak, mind a nõk számára ugyanaz, indításuk egyszerre történik.
Nevezési határidõ:
- Interneten a verseny elõtti hét vasárnap éjfélig.
- A verseny napját megelõzõ szombaton, a rajt/cél helyszínén: 10.00 és 20.00 között.
- A verseny napján, a rajt/cél helyszínén: 6.00 és 9.30 között.
Rajtidõk:
- Hosszútáv (92 km): 10.00h
- Középtáv (62 km): 10.15h
- Rövidtáv (32 km): 10.30h
Szabályok:
* A teljes távot nem teljesítõ, a kijelölt útvonaltól eltérõ, vagy egyéb - a versenyzõ társakkal szemben - nem sportszerû magatartást tanúsító versenyzõk a versenybõl kizárásra kerülnek.
* A pálya útvonalán ellenõrzõ pontok kerülnek elhelyezésre, melyeknél a versenybírók ellenõrizhetik a versenyzõk elhaladását.
* Kísérõ autó alkalmazása kizárólag a szervezõk részére megengedett.
* A versenypálya egész útvonalán a fejvédõ használata kötelezõ.
* A verseny útvonalán és annak összes helyszínén a szemetelés tilos, mely alól a frissítõ elejét és végét jelzõ táblák közötti szakasz kivétel, de ezeken a helyszíneken is kérjük a szemétgyûjtõ edények használatát. A szemetelésen tetten ért versenyzõt az egész versenysorozatból kizárjuk.
* Étel és ital a versenyzõk számára csak az elõre meghatározott frissítõállomásokon engedélyezett.
* A versenyzõk magukhoz vehetnek alkatrészeket elvitelre, hogy a helyszínen el tudják hárítani az esetleges mûszaki akadályokat.
* A versenyzõk semmilyen esetben nem fogadhatnak el manuális segítséget más versenyzõktõl, csapattagjaiktól, vagy egyéb személyektõl.
* A mûszaki segítség nem mehet túl a versenyzõ számára szükséges szerszámok (pl. láncszerszámok, kulcsok stb.), illetve a cserealkatrészek (tömlõ, gumiköpeny, lánc, bowden stb.) átadásán.
* A külsõ segítséget igénybe vevõ versenyzõ kizárásra kerül.
* A jelentkezési lap kitöltésével a versenyzõ elismeri, hogy fizikailag jó állapotban van, a versenyre edzésekkel készült, a fenti okokra visszavezethetõ bármilyen károsodásért illetve balesetekért, anyagi kárért a rendezõ felelõsséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhetõ.
* A versenyzõ elfogadja, hogy a versenyrõl készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásán szerepelhet és ezért ellenszolgáltatást nem kér.
* A versenyzõ tudomásul veszi, hogy kizárásra kerül az, aki nem teljesíti a verseny teljes (a rendezõk által kijelölt) távját, rajtszámát nem a kerékpár kormányára szereli, összehajtja vagy eltakarja.
* A nevezési lap pontatlan kitöltésébõl adódó problémákért a George KSE nem vállal felelõsséget.
Értékelés: Az egyes futamokon a célvonalon áthaladó elsõ férfi és nõi versenyzõ tekintendõ gyõztesnek a megfelelõ kategóriákban. További helyezések érkezési sorrendben.
Eredménylista: Minden korosztály elsõ beérkezõjétõl számított 90 percen belül a helyszínen, 15 percenként kerül kifüggesztésre. A teljes lista megtekinthetõ a versenyt követõ nap 14.00 órától a http://www.pannonmaraton.hu oldalon.
Óvás: A eredmények kifüggesztése után 30 percen belül írásban , 15.000.,Ft befizetése mellett a versenybírósághoz nyújtható be. Az óvásokat egy három fõbõl álló csoport bírálja el , melynek döntése végleges. Amennyiben az óvás jogosnak bizonyul, a 15.000 Ft óvási díj természetesen visszajár.
Erdményhirdetés: A verseny napján 17 órakor. (Óvás esetén 18 órakor.)

Bõvebb információ és nevezés:
web : http://www.pannonmaraton.hu
Nevezési lap letölthetõ:
http://www.pannonmar...ton_nevezes.pdf címrõl.

Jó versenyzést és szórakozást kíván:
Pannon-Maraton Team

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]