Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2005. május 27. - 11:39

Írta 2005. május 25. - 11:26

Írta 2005. május 25. - 08:39

:no: :beer: :tank:
buli lesz!
De ketten valahogy csak feltolnak az ördögoldalon :horse:
buli lesz!
De ketten valahogy csak feltolnak az ördögoldalon :horse:
Írta 2005. május 25. - 08:26

Halihó
Ekkora szép derék embörnek kell is legalább két vízhordó!
Csak nehogy hordó legyen belölled... :cheers:
Ekkora szép derék embörnek kell is legalább két vízhordó!

Csak nehogy hordó legyen belölled... :cheers:
Írta 2005. május 24. - 20:07

Írta 2005. május 24. - 17:49

Bocs az elõbbi bénázásért! Akit érdekel a kép, az dobjon egy e-mailt a nitr-o@freemail.hu címre és átküldöm.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. május 24. - 17:45

Kaptam egy Critical Massos képet:)
file:///C:/Documents%20and%20Settings/P/Dokumentumok/K%E9pek/critical_mass_lego.jpg
Ez meg az a bukás, amiért Bettinitõl elvettek egy szakaszgyõzelmet:
http://www.gazzetta.it/gazzetta/common/area_gazzetta/gallerie/ciclismo/2005/fotogiro/galleria/jpg/image66.jpg
file:///C:/Documents%20and%20Settings/P/Dokumentumok/K%E9pek/critical_mass_lego.jpg
Ez meg az a bukás, amiért Bettinitõl elvettek egy szakaszgyõzelmet:
http://www.gazzetta.it/gazzetta/common/area_gazzetta/gallerie/ciclismo/2005/fotogiro/galleria/jpg/image66.jpg
Írta 2005. május 24. - 17:39

Szép napot mindenkinek! Ha eddig nem hallottátok volna, a www.eurosport.masterfilm.hu oldalon a forumban hozászólhattok a mûsorhoz, kérdezhettek a mûsorvezetõktõl és ha tehetik ezekre válaszolnak rá adás közben, most pl. a Giro alatt.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. május 24. - 12:22

Halihó
Bicikli nélkül?????
Hogyhogy?
Bicikli nélkül?????
Hogyhogy?
Írta 2005. május 24. - 12:08

Srácok! akkor ki hogyan és mikor tervezi a szilvási lemenetelt??
Le még le is jutok valahogy de ha vasárnap hazafelé valakihez beférnék, megköszönném
ja és bicikli nélkül....
Le még le is jutok valahogy de ha vasárnap hazafelé valakihez beférnék, megköszönném

ja és bicikli nélkül....
:love1:
Írta 2005. május 23. - 19:41

Kár hogy nem jöttetek a bogácsi maratonra. Összesen 30-35 induló volt, de a pálya elég izgalmas volt. Az eddigi maratonjaim során itt láttam a legszebb tájat (nem a Garda tavi sziklákra kell most gondolni!), itt volt a legnagyobb dzsungel szakasz, itt volt a legnagyobb vízmosás, és itt volt a legláthatatlanabb útszakasz is. Utóbbi bõvebben: két hegyoldal találkozásában kidõlt fák, félméteres avar, alatta sár, mindez, 30-40 fokos lejtõn! Plusz lépcsõsor, kilátó, falusi rendezvégy, Guinness-rekord tortapiramis, stb. Volt póló, a kaja nem hiányzott. Elõnevezésben csak 2000 volt. Készüljetek Szilvásra!!!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. május 20. - 19:35

Írta 2005. május 20. - 15:46

Majd érdemes szétnézni a www.actionphoto.hu oldalon, ha jó képeket akartok látni!
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. május 20. - 15:19

Szilváson újra ott leszek én is, de elõtte tartok egy edzést a Bogács Maratonon. Oda nem jön senki? Másnap DH lesz!
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. május 19. - 19:37

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. május 19. - 19:32

Nem vagyok újonc csak elbaszták a jelszavam.
:bell: Kicsit átalakult ez a forum, alig találtam meg:rocketman

Írta 2005. május 19. - 15:54

Milyen kanosszajárásról beszélsz(???), tõlem nem kaptál egy jó szót sem! :mad:
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. május 19. - 15:36

Röfi:Észrevettem persze, de nem jött be a felspanolás legfeljebb annyiból hogy aktívabb lettem a fórumban... Jót röhögök a keménykedõ beírásokon ez minden...
Akit ismerek és haver arról tudom hogy direkt csinálja, a többi meg nem érdekel...
Csak nem szeretek sokat gépelni, pláne felesleges témában de ha már kénytelenek vagyunk ezt tenni legalább legyünk korrektek egymással (bár tudom sokan nem ismerik eme szó jelentését)...
Tomika és Karcsi azóta már rég túlvannak a kanosszajáráson.
Karcsi még egy fagyival is ki akart ,engesztelni', amire semmi szükség nem volt hiszen mikor telefonon megbeszéltük a dolgot még aznap elmentünk tekerni 1et...
Üdv, Puzsi

Akit ismerek és haver arról tudom hogy direkt csinálja, a többi meg nem érdekel...
Csak nem szeretek sokat gépelni, pláne felesleges témában de ha már kénytelenek vagyunk ezt tenni legalább legyünk korrektek egymással (bár tudom sokan nem ismerik eme szó jelentését)...
Tomika és Karcsi azóta már rég túlvannak a kanosszajáráson.

Karcsi még egy fagyival is ki akart ,engesztelni', amire semmi szükség nem volt hiszen mikor telefonon megbeszéltük a dolgot még aznap elmentünk tekerni 1et...
Üdv, Puzsi
Írta 2005. május 19. - 11:57

Puzsi:Ha nem vetted volna észre, ez az egész csak arra ment ki, hogy jól felspanoljunk! Titkon mindenki egy trek-et szeretne, egy olyat mint a tied!
Ki jön akkor szilvásra?
Ki jön akkor szilvásra?
Írta 2005. május 18. - 21:59

Halihó
Csak nem ellátogat Szilvásra a nagyTREKman?
Ne búsúlj a kis kék Magellánodon Misi,emlékszem arra a höskorból amikor még nem volt Trek sem.........
Mindenki kezdi valahol...
(csak nem mindegy a befejezés)
Csak nem ellátogat Szilvásra a nagyTREKman?
Ne búsúlj a kis kék Magellánodon Misi,emlékszem arra a höskorból amikor még nem volt Trek sem.........
Mindenki kezdi valahol...
(csak nem mindegy a befejezés)