Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3755 replies to this topic

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
ma lesz valami közös bringázás?
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Tamást keresem a cruxost, vagy cukrost? :beer:

:)

Mentek valamerre tekerni? (hegyekbe gondoltam) Mostmár majd rá fogok érni, ha minden igaz. Csak a bringámat kell egy kicsit rendbetennem, amihez már hozzá is kezdtem, meg bringásboltot se láttam már vagy 2 éve :) Azt se tom hova érdemes menni vásárolni, kéne majd egy két apróság. Imi bezárt, illetve átalakult vagy mi a szösz. X Factor még megvan ha jól tom , Pótkerék meg elköltözött, vagy mi??

Jah ha van valami jó kis biciklis filmed számomra azt ne rejtegesd, hanem add ide izibe had kopizzam át de gyorsan, monduk egy pár DVD formájában meg is felelne:)

Üdv : Viktor bácsi

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
És van még ez a sisak problémája, de majd kinövi. Puzsival dolgozunk rajta.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
cruxos, milyen kötelezettséggel és milyen elõnnyel jár a tagság?
TREK 6500 DISC

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
"Üdvözlünk, retizotyo.
Legutóbb ma 10:42-kor jártál itt
Üzenet: 0 olvasatlan, összesen 10."

Elfelejtettél kilépni!!!

A tagságnak különleges feltétele nincs a tagdíjon és az alapszabály elfogadásán keresztül. A tagsági 2500 Ft / év, az alapszabály ingyenes. Még lehet megrendelést leadni a csapatmezre, amit eddig minden tag megrendelt. Szerintem a vonaton részletesen meg tudjuk beszélni a dolgot.

Holnap 18:00-tól tekerés csak jó idõ esetén érvényes, megjelenés bukóban. Nem csak egyesületi tagoknak.

EMBER: Ha jól emlékszem hamarosan vége a hajtásnak! Jöhetsz tekerni! Hétköznak egy hegyi túrában vagy egy lájtos nájtos tekerésben ki lenne benne?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

helló

köszi az onfókat. mima voltunk kerózni. du 5tõl mentünk, h ne a legnagyobb melegben kelljen tekerni. én már voltam a boltban, tõletek vettem a shimano cípõt. haverom meg egy magellán vett tõletek. (asszem a crux).
van vmilyen feltétele h valaki klubtag lehessen?

Igen. Nagyon-nagyon sok pénzt (kb 2000-2500 Huf már nem emlékszem) kell fizetni a már bennt lévõ jelenlegi klubbtagonkak (pl nekem) :). Bár általában ezt Tomi szokta lenyúlni tagsági díj néven, amiért cserébe ad neked egy klubbtagsági kártyát, és egy évérvényesítõ matricát.
Ja és + feltétel, hogy addig nem léphetsz be, amíg az összes klubbtagot le nem itatod a sárga földig :beer: :cheers:
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
[quote name='Cruxos']en2002: Az egyesület ügyében kérdéseiddel engem lehet "zargatni". Végül is a múltkor voltunk tekerni (talán szombaton) a Nagytemplomtól, ketten. Vártam, hogy esetleg jön valaki más is, de csak Szabivan mentem. Csakúgy mint ma. Holnap 4-tõl indulunk a Pótkerék elõl, a szokásosnál nagyobb körre. Csütörtökön 6-tól a szokásos Panoráma kör, a Pótkerék elõl. A szombati vonatozásban benne vagyok, majd értekezünk.

helló

köszi az onfókat. mima voltunk kerózni. du 5tõl mentünk, h ne a legnagyobb melegben kelljen tekerni. én már voltam a boltban, tõletek vettem a shimano cípõt. haverom meg egy magellán vett tõletek. (asszem a crux).
van vmilyen feltétele h valaki klubtag lehessen?
TREK 6500 DISC

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
en2002: Az egyesület ügyében kérdéseiddel engem lehet "zargatni". Végül is a múltkor voltunk tekerni (talán szombaton) a Nagytemplomtól, ketten. Vártam, hogy esetleg jön valaki más is, de csak Szabivan mentem. Csakúgy mint ma. Holnap 4-tõl indulunk a Pótkerék elõl, a szokásosnál nagyobb körre. Csütörtökön 6-tól a szokásos Panoráma kör, a Pótkerék elõl. A szombati vonatozásban benne vagyok, majd értekezünk.

Armstrong bukott, de nem sérült

Remek formában várja élete utolsó Tour de France versenyét Lance Armstrong. A hatszoros gyõztes amerikai balesetet szenvedett egy edzésen, de komolyabb sérülést nem szedett össze. "A fejem ütöttem meg erõsen, a sisakom kettétört. Nem volt semmi komoly. Nem tört semmi, jobban érzem magam mint valaha." - Nyilatkozta a 33 éves texasi versenyzõ, aki mindazonáltal egy monoklival lett gazdagabb az esés után. Armstron a hónap elején negyedikként zárta az egy hetes Dauphine Libere körversenyt.

Újabb haláleset a profi mezõnyben:

Elhunyt az olasz Allessio Galetti a spanyol Subida Naranco egynapos verseny mai szakasza közben. A szomorú esemény a cél elõtt 15km-rel történt, egyszer csak megállt, és erõs mellkasi fájdalmakra panaszkodott, majd összesesett. A mentõk már nem tudták újraéleszteni. A halál oka valószínûleg szívmegállás volt. A Naturino-Sapore di Mare csapat versenyzõje 37 éves volt, 1994 óta volt profi, és összesen 3 gyõzelmet szerzett pályafutása során.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
köszi :)
TREK 6500 DISC

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

a Pótkerék KSZE-rõl valaki tudna valami infót adni? lehet hozzájuk csatlakozni? ezek érdekelnének. vagy kit kell ott keresni?

Halihó

Hát persze!Az elnökúr személyesen szokta itt tiszteletét tenni,és kelteni a feszültséget Puzsival együtt bukó témában,Cruxos "álnéven".Tõlle mindent megtudhatsz,még amit nem akarsz is :)

A 6.50 es vonat ok,és egy kis segítség:6.35-kor már befut nyír felõl,így ha idõben kiértek bõven lessz idõ a bicót pakolgatni.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
a Pótkerék KSZE-rõl valaki tudna valami infót adni? lehet hozzájuk csatlakozni? ezek érdekelnének. vagy kit kell ott keresni?
TREK 6500 DISC

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
"némi" kötõdésem azért nekem is van a vasúthoz... ;)

Mit szóltok ahhoz, hogy megyünk a 6.50 Expressz Bp Nyugati 9.33 vonattal, és a 9.55-ös vonattal pedig a Nyugatiból kimegyünk Visegrádra. Én asszem e-mellett teszem le a voksom.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Soma védi a mundér becsületét.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts

Halihó

No-no én már érkeztem vele pontosan.Amúgy a határõrökön múlik sokszor.......

akkor te szerencsés voltál :clap:
TREK 6500 DISC

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

No-no én már érkeztem vele pontosan.Amúgy a határõrökön múlik sokszor.......

Pókmalac
Fixi

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
én 2 éve azzal mentem (volna) a Dunára. Amikor már 150 perc késést írtak ki, akkor adtam fel, és mentem egy másikkal. Sztem se érdemes a Tiszára "várni".

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
a tisza az jó, de annál tuti a késés. 6:21-re van kiírva, de nem szokott pontos lenne tudtommal.
TREK 6500 DISC

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Kb,de mit sejtesz?(persze hogy szombat)

Feltettem egypár X terrás kípet a többit majd késõbb

Pókmalac
Fixi

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
ugye ezek szombat reggelre vonatkoznak nálad is? (van egy erõs sejtésem, de azért megkérdezem... :D )

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Aki vonattal menne:

6.21 Tisza Bp Keleti 9.12
6.50 Expressz Bp Nyugati 9.33

Ezeken van poggyászkocsi ahova a bicókat kényelmesen be lehet rakni és még utánna van idõ Pesten egy nagy csavargásra(vagy Visegrádon)
Valamelyiken rajta leszek,majd megírom ha körvonalazódik...

Pókmalac
Fixi