Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2005. július 12. - 10:38

Meglepõdtem, de tényleg van bicikliút a pályaudvari felüljárótól egészen a Vekeri felé lekanyarodóig. Hol van még hosszabb bicikliút Debrecenben? A Sámsoni útit ismerem az egész Sámsonig van. ezeken kivûl?
Írta 2005. július 12. - 07:10

Hello!
A bukó témát még mindig nem értitek. Felvesszük mi a sisakot, de mi had döntsük el, hogy mikor és hol. Természetesen hegyekbe csak sisakkal tekerünk.
A bukó témát még mindig nem értitek. Felvesszük mi a sisakot, de mi had döntsük el, hogy mikor és hol. Természetesen hegyekbe csak sisakkal tekerünk.
Írta 2005. július 11. - 21:18

Napot mindenkinek!
Fredo: Ha adsz egy e-mail címet, térképen is el tudom küldeni a kis panoráma kört.
Cruxos üdv újra itthon! Te hogy mész a Zemplén maratonra?
Most nézegettem Nagybub képeit és egy hatalmas kincsre bukkantam: Nem csak egy, hanem két képen is Puzsi fején bukó van!!!
Fredo: Ha adsz egy e-mail címet, térképen is el tudom küldeni a kis panoráma kört.
Cruxos üdv újra itthon! Te hogy mész a Zemplén maratonra?
Most nézegettem Nagybub képeit és egy hatalmas kincsre bukkantam: Nem csak egy, hanem két képen is Puzsi fején bukó van!!!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. július 11. - 17:05

Írta 2005. július 11. - 16:51

Üdv Mindenkinek!
Nekem a Dunán nem volt problémám az etetéssel, még PowerBar csokit és gélt is adtak. Holnap 6-tól aszfaltos tekerés a bolt elõl, ha jó lesz az idõ.
Hello!
Mikor tudnánk találkozni? Itthon vagy most?
Írta 2005. július 11. - 16:36

Üdv Mindenkinek!
Nekem a Dunán nem volt problémám az etetéssel, még PowerBar csokit és gélt is adtak. Holnap 6-tól aszfaltos tekerés a bolt elõl, ha jó lesz az idõ.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. július 11. - 00:55

Halihó
Rejtéj,de ha tudom szólok..............
Telszám????
Rejtéj,de ha tudom szólok..............
Telszám????
Írta 2005. július 10. - 22:24

holnap hánytól mentek? én is mennék veletek ha nem baj, ill ha lehet.
Írta 2005. július 10. - 21:39

Halihó
Elindulsz kifele a városból a mikepércsi úton(mellette megy bicóút is)kiérsz a 47-es fõút mellett lekanyarodsz Hosszúpályi fele majd 3 km múlva(kb)lekanyarodsz balkéz fele utt van egy nagy erdészeti tábla is a nyírerdõrõl...Ez egy keskeny betonút.Ezen kell végigküzdeni magadat.
Hétfõn délelõtt amúgy megyünk arra Röfivel..
Elindulsz kifele a városból a mikepércsi úton(mellette megy bicóút is)kiérsz a 47-es fõút mellett lekanyarodsz Hosszúpályi fele majd 3 km múlva(kb)lekanyarodsz balkéz fele utt van egy nagy erdészeti tábla is a nyírerdõrõl...Ez egy keskeny betonút.Ezen kell végigküzdeni magadat.
Hétfõn délelõtt amúgy megyünk arra Röfivel..
Írta 2005. július 10. - 21:08

Írta 2005. július 10. - 19:19

Itt a fórumon a panoráma kör a népszerû
Lásd bõvebb infó Cukrosnál, vagy más itteni fórumozónál, mert én még nem voltam azon, csak sejtem milyen útvonalon mehet.

Írta 2005. július 10. - 19:05

Írta 2005. július 10. - 18:36

Sziasztok!
Egy egyszerû kérdésem van: Ki merre szokott tekerni? Merre menjek ha kb. 20-30 km-es kört vagy utat szeretnék bejárni?
Egy egyszerû kérdésem van: Ki merre szokott tekerni? Merre menjek ha kb. 20-30 km-es kört vagy utat szeretnék bejárni?
Írta 2005. július 10. - 18:00

én a Zemplénre Bpestrõl megyek vasárnap reggel... 
Hallottátok asszem a Friss Rádióban, hogy volt egy riport a Zemplén maratonról Zolival (Faktor, tavaly szervezõ), illetve Nagy Tamással? Nem vette fel valaki? (mire elkezdõdött kiértem az adáskörzetbõl)

Hallottátok asszem a Friss Rádióban, hogy volt egy riport a Zemplén maratonról Zolival (Faktor, tavaly szervezõ), illetve Nagy Tamással? Nem vette fel valaki? (mire elkezdõdött kiértem az adáskörzetbõl)
Írta 2005. július 10. - 14:52

Írta 2005. július 09. - 21:21

Zemplén Maratonra hogy lesz a felmenetel?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. július 09. - 18:53

Írta 2005. július 09. - 14:03

Halihó
Röffencs:mikor viszitek a gíípet?
Tegnap tekeregtem Nitr-o-val...
Jó volt,legalább mostmár nem csak egy ikon a beszólás szélén,hanem mellérendelhetem az arcát is!
Röffencs:mikor viszitek a gíípet?
Tegnap tekeregtem Nitr-o-val...
Jó volt,legalább mostmár nem csak egy ikon a beszólás szélén,hanem mellérendelhetem az arcát is!
Írta 2005. július 08. - 22:55

Írta 2005. július 08. - 11:40

Orst én láttam valamelyik nap az egyetemi könyvtárban
Alig ismertem rá így kerós ruci nélkül...

Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)
Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)