Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2005. július 07. - 15:54

Halihó
Persze,hogy emlékszünk!!!
Még jó hogy van fotó a neved mellett!?!
Holnap valaki du3-tól tekeregni?
Persze,hogy emlékszünk!!!
Még jó hogy van fotó a neved mellett!?!
Holnap valaki du3-tól tekeregni?
Írta 2005. július 07. - 12:53

hát ez a vizsgaidõszak jobban lefoglalt mint az elõzõ összes...aztán hirtelen rádöbbentem, hogy jövõre már vége is és még egy csomó mindent kéne gyorsan hirtelen csinálnom, mint pl nyelvvizsgákat....szal most nyáron tanulok tovább mer az jó 
így nem is tudom mikor fogok ujra felbukkanni Debrecenben...
már ha emlékeztek még rám

így nem is tudom mikor fogok ujra felbukkanni Debrecenben...
már ha emlékeztek még rám

:love1:
Írta 2005. július 07. - 12:28

Halihó
Csak el ne kiabáljátok,még egyik sem lépett be!
Ors de rég hallottam róllad....
Csak el ne kiabáljátok,még egyik sem lépett be!
Ors de rég hallottam róllad....
Írta 2005. július 07. - 11:53

Nitr-O: köszi a nyerget, megkaptam. Jó kis puha, el is gondolkoztam, hogy lecserélem a mostani keményet...

Írta 2005. július 07. - 11:44

Írta 2005. július 06. - 22:12

Napot!
Gyalogkakukk: Én is gratula + jobbulást! Megkaptad a nyerget?
Nagybub: Köszi a képet!
Most kaptam e-mailben: A triatlont a cigányok találták fel: Gazsi lefutott a tóhoz, átúszta, a másik parton ellopott egy biciklit és hazatekert vele.
Végre egy egész oldal a fórumon, ahol nincs szó a bukó témáról. Hurrá!!!
Gyalogkakukk: Én is gratula + jobbulást! Megkaptad a nyerget?
Nagybub: Köszi a képet!
Most kaptam e-mailben: A triatlont a cigányok találták fel: Gazsi lefutott a tóhoz, átúszta, a másik parton ellopott egy biciklit és hazatekert vele.
Végre egy egész oldal a fórumon, ahol nincs szó a bukó témáról. Hurrá!!!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. július 06. - 13:50

Írta 2005. július 05. - 17:09

Halihó
Dunás élményeim:a szemüveget öcsémnél hagytam reggel úgyhogy anélkül mentem le a távot.Volt mit törölgetni:sárcsomó bogarak tömbkelege,ágdarab...10km-el a rajt után nyugtáztam,hogy a kulacs meg a kocsiban maradt!Teljesen szétszórtam magam úgylátszik.Öcsémék az elsõ dobogókõi mászásnál fotóztak így rendeltem egy kulacsot(még szerencse hogy a púpomban volt víz)A 2. körre meg is jött a kulacs,igy már az elszomjazás sem fenyegetett annyira.
Az itató-etetõk eggyetlen pozitív élménye a lányokon kivül az alma.Amúgy elég szegényes(Harangos)volt a felhozatal.Illetve inkább aránytalan mert máshol meg a pover bartól kezdve minden volt.
A sár eléggé vendégmarasztalósra sikeredett,nem a nagysága miatt hanem annál ragadósabb volt.
Na de mindegy megvolt,szépvolt,talán igaz sem volt....
Dunás élményeim:a szemüveget öcsémnél hagytam reggel úgyhogy anélkül mentem le a távot.Volt mit törölgetni:sárcsomó bogarak tömbkelege,ágdarab...10km-el a rajt után nyugtáztam,hogy a kulacs meg a kocsiban maradt!Teljesen szétszórtam magam úgylátszik.Öcsémék az elsõ dobogókõi mászásnál fotóztak így rendeltem egy kulacsot(még szerencse hogy a púpomban volt víz)A 2. körre meg is jött a kulacs,igy már az elszomjazás sem fenyegetett annyira.
Az itató-etetõk eggyetlen pozitív élménye a lányokon kivül az alma.Amúgy elég szegényes(Harangos)volt a felhozatal.Illetve inkább aránytalan mert máshol meg a pover bartól kezdve minden volt.
A sár eléggé vendégmarasztalósra sikeredett,nem a nagysága miatt hanem annál ragadósabb volt.
Na de mindegy megvolt,szépvolt,talán igaz sem volt....
Írta 2005. július 05. - 15:26

Halihó
Fülöp Mikit ismeri valaki?
Fülöp Mikit ismeri valaki?
Írta 2005. július 05. - 15:17

Írta 2005. július 04. - 19:54

eletem legszarabbul sikerult maratonja...
A szervezes jo volt, a terep kevesbe (lsd. Duna maraton topic), estem is, utolso 2 ora gyalog (eses miatt nem tudtam tekerni), meg most is faj mindenem...
Amugy kiraly volt, jofej emberekkel.
Megismertem a Bringabandasokat (www.bringabanda.hu), ok is jo fejek voltak.
A szervezes jo volt, a terep kevesbe (lsd. Duna maraton topic), estem is, utolso 2 ora gyalog (eses miatt nem tudtam tekerni), meg most is faj mindenem...

Amugy kiraly volt, jofej emberekkel.

Megismertem a Bringabandasokat (www.bringabanda.hu), ok is jo fejek voltak.
Írta 2005. július 04. - 19:28

Írta 2005. július 04. - 08:21

Napot Emberek!
Két hét után itthon vagyok, úgyhogy jól esne már egy tekerés. Akár de. akár du mentek szóljatok, én ráérek A számom 06303813181.
Két hét után itthon vagyok, úgyhogy jól esne már egy tekerés. Akár de. akár du mentek szóljatok, én ráérek A számom 06303813181.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. július 03. - 22:34

Írta 2005. július 02. - 10:23

Írta 2005. július 01. - 17:42

Ok akkor majd egyeztetünk
Ha jól értettem akkor majd 6 nap múlva leszel itthon? (Csütörtök)
Jah a winyó sokkal jobb mint a cd-s megoldás, csak te írtad, hogy CD-n is vannak (gondolom kiírtál párat)

Jah a winyó sokkal jobb mint a cd-s megoldás, csak te írtad, hogy CD-n is vannak (gondolom kiírtál párat)
Írta 2005. július 01. - 17:23

Kb. 20 GB film van, szerintem CD-re írogatni túl lassú lenne. Majd egyeztetünk egy megfelelõ idõpontot. A gépem felismeri a 120-s vinyót, nem gond.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. július 01. - 16:59

Cruxosnak:
Most hétvégén mész el versenyre? És csütörtökön jösz csak haza? Jó hosszú verseny lesz
120GB-os winyót benyeli a géped, mert azt tudnék talán vinni, vagy te hozol inkább winyót? De CD is jöhet, bár winyón gondolom nagyságrendekkel több van.Amit régebben másoltunk , abból kb 2/3-a elveszett adatvesztésem volt, és csak párat tudtam visszahozni, megmenteni.
Mi is most tervezzük hogy mennénk majd valahova, valószinü kocsival. 3-an vagyunk eddig. De még az idõpontegyeztetéssel bajlódnak ketten, nem rajtam múlik a dolog.
Most hétvégén mész el versenyre? És csütörtökön jösz csak haza? Jó hosszú verseny lesz

Mi is most tervezzük hogy mennénk majd valahova, valószinü kocsival. 3-an vagyunk eddig. De még az idõpontegyeztetéssel bajlódnak ketten, nem rajtam múlik a dolog.
Írta 2005. július 01. - 14:33

nkarcsi: A bukó hordásból nemigen fogok kinõni, ugyanis pont fordítva van. Gyorsan rájöttem hogy van értelme a dolognak. Lebeszélni nem lehet, Puzsi meg fõleg nem...
en2002: A vonaton majd mindent elmondok. Hatalmas szponzori összegekre és ingyen szállításra nem is gondolj. Ha a focicsapatok szenvednek,
képzelheted mi hogy vagyunk eleresztve. Tekerés nem lesz. Verseny elõtt pihi, vásárlás pakolás...
Manitou: Na ez jó hír! Hétvégén verseny. Csütörtökön jövök haza, hétvégén felmehetünk a hegyekbe. Egy Miskolc-Eger túra nekem jól jönne. Boltok tekintetében jól vázoltad a helyzetet. Filmjeim vannak, egyik sem DVD majd egyszer elugrok, vagy hozol winchestert.
BCI: Én is sokáig egyedül tekertem, mert senki sem ért rá semmire. Ez mostanában is megesik. Sajnos a magányos hajtás egy idõ után, azonos nagyon unalmas tud lenni, remetéknek való.
en2002: A vonaton majd mindent elmondok. Hatalmas szponzori összegekre és ingyen szállításra nem is gondolj. Ha a focicsapatok szenvednek,
képzelheted mi hogy vagyunk eleresztve. Tekerés nem lesz. Verseny elõtt pihi, vásárlás pakolás...
Manitou: Na ez jó hír! Hétvégén verseny. Csütörtökön jövök haza, hétvégén felmehetünk a hegyekbe. Egy Miskolc-Eger túra nekem jól jönne. Boltok tekintetében jól vázoltad a helyzetet. Filmjeim vannak, egyik sem DVD majd egyszer elugrok, vagy hozol winchestert.
BCI: Én is sokáig egyedül tekertem, mert senki sem ért rá semmire. Ez mostanában is megesik. Sajnos a magányos hajtás egy idõ után, azonos nagyon unalmas tud lenni, remetéknek való.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. július 01. - 10:25

Én speciel egyedül szeretek tekerni. (így nem kell alkalmazkodni senkihez.) Próbáld ki!