Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Írta 2005. augusztus 25. - 21:51

Írta 2005. augusztus 25. - 21:20

Szeptember 24-én bükki teljesítménytúra, 500 pengõért!
Raktam fel újabb képeket a pix-re, de ez még bõvülni fog.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. augusztus 25. - 21:12

Oprelaci:hát hogyne ismernénk!!!
Ma is kint volt a nagydombon délután,úgy pattogott mint a nikkelbolha.
Hol tört el?
Tomika:ezért kell kimenni Brnoba mert ezeket már ott meg lehet csodálni és nincs olyan messze mint a német kiállítás
Azért a Banshee Pyre is ott van..
Írta 2005. augusztus 25. - 15:04

Nézzetek szét a www.mtbs.cz oldalon. Fent van az összes 2006-os Kona és jó pár Marzocchi is!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. augusztus 25. - 15:01

ELCON KFT
Székhely: 1121 Budapest, Lidérc utca 46.
Telephely: 1224 Budapest, Dózsa György út, Ipari park
Postacím: 1506 Bp., 116 Pf.:58
Telefon: (1)362-4000
Fax: (1)362-3948
E-mail: elcon@elcon.co.hu
Galvanizáló üzemünkben a következõ felületkezelési eljárásokat tudjuk elkészíteni
- nikkelezés
- tömeg nikkelezés
- nikkel-krómozás
- horganyzás
- tömeg horganyzás
- natur eloxálás
- fekete eloxálás
- lúgozás
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. augusztus 25. - 15:00

Írta 2005. augusztus 25. - 14:53

Embarak, mindenki kapaszkodjon meg, nyugtatókat készítse elõ, mert ilyet még nem hallottatok:Szabi visszahozta a rackem!!!!
Sõt, Cruxos kb. négy hónapja kölcsön adott Nagy moutain bike könyvét is.
Kifurattam a CR-17esem Barnánál, elég szép lett.
Végre túl vagyok az osztályozón és tizenegyedik ötös lett 12-et még nem tudom, mert az ma volt, így a nyári szünetembõl kb. egy hetet tudok teljes pihenéssel tölteni, mert utáni iskola. Még a hideg is kirázott a szó hallatán.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. augusztus 25. - 13:13

BCI:Kész van már???
Írta 2005. augusztus 25. - 08:54

Eloxálót nem tudok, de valamelyik régebbi BikeMagban volt errõl egy cikk és talán a címet is leírták. Szerintem csak Csepelen vagy Bp-n találsz ilyet. De eloxálni csak az aluvázat lehet, az acélt nem!
Halihó
Eloxálni acélvázat is lehet simán,semmi akadálya.Rézréteget visznek fel vékonyan és ennyi a titka.Régen a Csók utcán volt egy öreg bácsika én még nálla csináltattam országúti váz hátsó háromszögét.Sajna már felülrõl tekinget ránk.......
Motoros ismerõsök Pestre illetve Karcagra viszik a cuccost.
A retro posztereket honnan gyüjtögetted be?Egyébként ha kimásolom sajna akkor is kicsi pedig eléggé érdekelne!
Nem tudom miért csinálja ezt a Pixmag ha valakinek ötlete van csak bátran ne fogja vissza magát! Nagybub nem olyan nagyok kb. 500x400-asok. Ha Röfikét szépen megkéred biztos elválalja a közvetítõ szerepét.
Írta 2005. augusztus 25. - 08:36

csak gondoltam írok vmit, mert naon régen nem jártam már ezen a fórumon...
júliusban a sátoraljaújhelyi DH versenyen lezúztam a keróm és most a nyarat munkával töltöttem hogy ismét összetudjam pakolni a gépet és száguldozhassak

a debreceni DH-s "FECA"-t ismeri itt valaki???
õ fogja megheggeszteni a keróm

akik szeretik a marzocchikat, (már kevesebb mint) 10nap múlva látogassátok meg ezt az oldalt ha még nem ismeritek: http://www.marzo.rulz.hu
akkor már az új, 2006-os modellek is elérhetõek lesznek...
szeptembertõl visszatérek debrecenbe... DIÁKHOTELBE (campushotel)
de sajna nem lehet felvinni a szobába a kerót (mien kötsögség már!)
nem tud vki vmi megoldást hogy hl tároljam?

üdv mindenkinek: lacko
- = | 3ride4ewer | = -
Írta 2005. augusztus 24. - 21:00

Halihó
Eloxálni acélvázat is lehet simán,semmi akadálya.Rézréteget visznek fel vékonyan és ennyi a titka.Régen a Csók utcán volt egy öreg bácsika én még nálla csináltattam országúti váz hátsó háromszögét.Sajna már felülrõl tekinget ránk.......
Motoros ismerõsök Pestre illetve Karcagra viszik a cuccost.
A retro posztereket honnan gyüjtögetted be?Egyébként ha kimásolom sajna akkor is kicsi pedig eléggé érdekelne!
Írta 2005. augusztus 24. - 19:40

:chin: Nem tudjátok miért ilyen kicsik a képek? Ha bejelentkezek akkor normális méretûek.
Írta 2005. augusztus 24. - 17:33

Az elsõ napon 8 sör és 5 Unicum után kellett teljesíteni a posta- vegyesbolt útvonalat, amelyen Revelák Tibor, a Hubertus SC kerékpárosa szerezte meg a répás trikót, bár induláskor 15 percig a posta elõtti korláton ülve próbált tekerni. Az éjszakai vegyesbolt-fõút-tejátvevõ szakaszon a 18 kivilágítatlan indulóból 10 ért célba, 4-et az árokban, 3-at pedig a Muhi-Nyékládháza-Miskolc menetrendszerinti buszjárat szélvédõjén találtak meg. 1 kivilágítatlan kerékpáros kivilágítatlan lovaskocsival ütközött, amiért különdíjban részesült. A répás trikót a traumatológián vehette át Reveláktól a Pitralon Testedzõk Köre kiválósága, ifj. Rétközi László, hidegburkoló."
(villanyállat.index.hu)
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. augusztus 24. - 16:50

Eloxálót nem tudok, de valamelyik régebbi BikeMagban volt errõl egy cikk és talán a címet is leírták. Szerintem csak Csepelen vagy Bp-n találsz ilyet. De eloxálni csak az aluvázat lehet, az acélt nem!
Kõfelverõdés ellen legjobb az aszfalt a kerekek alatt, vagy ha ez nem megoldható, akkor próbálkozhatsz dekorfóliával, ami alá öntpadós parafát ragaszthatsz, ha nem szavar a látványa. És könnyû is!
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. augusztus 24. - 15:19

- otthonmaradni
- körömlakk (csodákra képes, és gyakorlatilag nincs olyan szín, amiben ne lehetne kapni...

Írta 2005. augusztus 24. - 14:53

Írta 2005. augusztus 24. - 14:51

Írta 2005. augusztus 24. - 13:13

Írta 2005. augusztus 24. - 12:53

vagy valaki tud rá megoldást?
Írta 2005. augusztus 24. - 12:06

miért kéne belõle vágni?