Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Nitr-O! Mi ez teljesítménytúra?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Napot Mindenkinek!

Szeptember 24-én bükki teljesítménytúra, 500 pengõért!

Raktam fel újabb képeket a pix-re, de ez még bõvülni fog.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Oprelaci:hát hogyne ismernénk!!!
Ma is kint volt a nagydombon délután,úgy pattogott mint a nikkelbolha.

Hol tört el?

Tomika:ezért kell kimenni Brnoba mert ezeket már ott meg lehet csodálni és nincs olyan messze mint a német kiállítás
Azért a Banshee Pyre is ott van..

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Gratulálunk a vizsgához!!!

Nézzetek szét a www.mtbs.cz oldalon. Fent van az összes 2006-os Kona és jó pár Marzocchi is!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az acélt nem eloxálják. Az eloxálás az amikor a saját anyagból alakul ki a védõbevonat. Ami az alu esetében selyemfényû ezüstös felszín. Ezt a felületet kezelik utána különbözõ fémek oxidjaival. Az acélra elektrolízis útján kerül fel a réz, króm, nikkel, kadmium, egy lépésben. Hasonló a két módszer, de nem teljesen azonos. Szerintem.

ELCON KFT

Székhely: 1121 Budapest, Lidérc utca 46.
Telephely: 1224 Budapest, Dózsa György út, Ipari park
Postacím: 1506 Bp., 116 Pf.:58
Telefon: (1)362-4000
Fax: (1)362-3948
E-mail: elcon@elcon.co.hu

Galvanizáló üzemünkben a következõ felületkezelési eljárásokat tudjuk elkészíteni

- nikkelezés
- tömeg nikkelezés
- nikkel-krómozás
- horganyzás
- tömeg horganyzás
- natur eloxálás
- fekete eloxálás
- lúgozás

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
:bananadan Kész!!!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Napot Mindenkinek!

Embarak, mindenki kapaszkodjon meg, nyugtatókat készítse elõ, mert ilyet még nem hallottatok:Szabi visszahozta a rackem!!!!
Sõt, Cruxos kb. négy hónapja kölcsön adott Nagy moutain bike könyvét is.

Kifurattam a CR-17esem Barnánál, elég szép lett.

Végre túl vagyok az osztályozón és tizenegyedik ötös lett 12-et még nem tudom, mert az ma volt, így a nyári szünetembõl kb. egy hetet tudok teljes pihenéssel tölteni, mert utáni iskola. Még a hideg is kirázott a szó hallatán.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
"DH-s Feca" elég régi harcostársunk, igaz Nagybub, de mi inkább a CC-s oldalát ismerjük! Biztos tuti lesz a heggesztés, már rutinja van benne!:)

BCI:Kész van már???

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Eloxálót nem tudok, de valamelyik régebbi BikeMagban volt errõl egy cikk és talán a címet is leírták. Szerintem csak Csepelen vagy Bp-n találsz ilyet. De eloxálni csak az aluvázat lehet, az acélt nem!

Halihó

Eloxálni acélvázat is lehet simán,semmi akadálya.Rézréteget visznek fel vékonyan és ennyi a titka.Régen a Csók utcán volt egy öreg bácsika én még nálla csináltattam országúti váz hátsó háromszögét.Sajna már felülrõl tekinget ránk.......
Motoros ismerõsök Pestre illetve Karcagra viszik a cuccost.

A retro posztereket honnan gyüjtögetted be?Egyébként ha kimásolom sajna akkor is kicsi pedig eléggé érdekelne!

Nem tudom miért csinálja ezt a Pixmag ha valakinek ötlete van csak bátran ne fogja vissza magát! Nagybub nem olyan nagyok kb. 500x400-asok. Ha Röfikét szépen megkéred biztos elválalja a közvetítõ szerepét.

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
sziasztok

csak gondoltam írok vmit, mert naon régen nem jártam már ezen a fórumon...

júliusban a sátoraljaújhelyi DH versenyen lezúztam a keróm és most a nyarat munkával töltöttem hogy ismét összetudjam pakolni a gépet és száguldozhassak :D

a debreceni DH-s "FECA"-t ismeri itt valaki???
õ fogja megheggeszteni a keróm :) --> királycsávó!!!

akik szeretik a marzocchikat, (már kevesebb mint) 10nap múlva látogassátok meg ezt az oldalt ha még nem ismeritek: http://www.marzo.rulz.hu
akkor már az új, 2006-os modellek is elérhetõek lesznek...

szeptembertõl visszatérek debrecenbe... DIÁKHOTELBE (campushotel)
de sajna nem lehet felvinni a szobába a kerót (mien kötsögség már!)
nem tud vki vmi megoldást hogy hl tároljam? ;)

üdv mindenkinek: lacko
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Eloxálót nem tudok, de valamelyik régebbi BikeMagban volt errõl egy cikk és talán a címet is leírták. Szerintem csak Csepelen vagy Bp-n találsz ilyet. De eloxálni csak az aluvázat lehet, az acélt nem!

Halihó

Eloxálni acélvázat is lehet simán,semmi akadálya.Rézréteget visznek fel vékonyan és ennyi a titka.Régen a Csók utcán volt egy öreg bácsika én még nálla csináltattam országúti váz hátsó háromszögét.Sajna már felülrõl tekinget ránk.......
Motoros ismerõsök Pestre illetve Karcagra viszik a cuccost.

A retro posztereket honnan gyüjtögetted be?Egyébként ha kimásolom sajna akkor is kicsi pedig eléggé érdekelne!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Raktam fel antik posztereket: http://pix.bikemag.h...etro poszterek/
:chin: Nem tudjátok miért ilyen kicsik a képek? Ha bejelentkezek akkor normális méretûek.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
"Elrajtolt az elsõ magyar részeg és kivilágítatlan biciklista körverseny mezõnye. A startpisztoly a muhi 413-as számú italboltnál dördült el.

Az elsõ napon 8 sör és 5 Unicum után kellett teljesíteni a posta- vegyesbolt útvonalat, amelyen Revelák Tibor, a Hubertus SC kerékpárosa szerezte meg a répás trikót, bár induláskor 15 percig a posta elõtti korláton ülve próbált tekerni. Az éjszakai vegyesbolt-fõút-tejátvevõ szakaszon a 18 kivilágítatlan indulóból 10 ért célba, 4-et az árokban, 3-at pedig a Muhi-Nyékládháza-Miskolc menetrendszerinti buszjárat szélvédõjén találtak meg. 1 kivilágítatlan kerékpáros kivilágítatlan lovaskocsival ütközött, amiért különdíjban részesült. A répás trikót a traumatológián vehette át Reveláktól a Pitralon Testedzõk Köre kiválósága, ifj. Rétközi László, hidegburkoló."

(villanyállat.index.hu)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A mûanyagoztatás egy mûanyag alapú porfestési eljárás. A zsírtalanított tiszta vázat fellógatják egy kampóra amire egy fúvópisztollyal felszórják az elektrosztatikusan feltöltött festékport. Ezután betolják a kemencébe és ráolvasztják. Gyalogkakukk gépén is van ilyen alkaptrész! A magnéziumnak nem nagyon árt, mert a hõfokot lejebb veszik és más a por összetétele, hiszen az összes telót így festik!

Kõfelverõdés ellen legjobb az aszfalt a kerekek alatt, vagy ha ez nem megoldható, akkor próbálkozhatsz dekorfóliával, ami alá öntpadós parafát ragaszthatsz, ha nem szavar a látványa. És könnyû is!

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
kõfelverõdés ellen két megoldást tudnék így hirtelen:
- otthonmaradni
- körömlakk (csodákra képes, és gyakorlatilag nincs olyan szín, amiben ne lehetne kapni... :) )

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Reggel 8-kor várlak az irodában!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nem cellux, hanem széles átlátszó matrica, én ezt használom! (a cellux leesik és egyébbként is besárgul egy idõ után.)

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Nem zománc! Lakk! Van aki nem foglalkozik vele és van aki széles celluxot ragaszt az alsócsõ aljára.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
nitr-o, a kõfelverõdés elleni megoldás engem is érdekelne, ha tudsz vmit. mikor ausztriába voltunk az alsó váz aljáról egy csomó helyena kõ lehozta a zománcot is. elég gázul néz ki így.
vagy valaki tud rá megoldást?
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
Nem akarsz vágni a villanyakból?[/QUOTE]

miért kéne belõle vágni?
TREK 6500 DISC