Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Írta 2005. október 27. - 21:13

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. október 27. - 20:49

Írta 2005. október 27. - 20:39

Röfi szolgálatra jelentkezem! Mi az MSN címed?
nkarcsik! száj!!!
Írta 2005. október 27. - 19:23

Nitr-o: a sámsoni parasztok pedig a huszonnyolcassal tekernek hazafel és nem húzódik le egy kicsit sem, ugy kell öket arrébb lökni.
A vámospércsin a bicikliúton tök sötétben a paraszt szályában csak a cigi viágított.
Köszönöm a kiegészítést!
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. október 27. - 18:20

A vámospércsin a bicikliúton tök sötétben a paraszt szályában csak a cigi viágított.
Írta 2005. október 26. - 22:07

/Fabian Cancellara/
Írta 2005. október 26. - 21:49

Írta 2005. október 26. - 19:59

Amikor jobb idö volt akkor a Mikepércsin mentünk ki és sámsonból a bicikliúton jöttünk vissza.
Szemét pedig a panoráma elején van ( mikepércsi út felöl nézve az elejét ).
Jah. Az már október elején is ott volt, amikor Orssal mentünk volna tekerni, de sajnos nem jött össze. A sámsoni keróút siralmas állapotban van. Nem elég, hogy annyira szûk, hogy két kerós a füvön tudja csak kikerülni egymást, de egy nagyobb szakaszon kiásták mellette a földet és már egyedül is nagy mûvészet elmenni mellette. A mellékágaknál nem aszfaltozták le és így ott is maratonos feelinggel kell átkelni.
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. október 26. - 19:44

Szemét pedig a panoráma elején van ( mikepércsi út felöl nézve az elejét ).
Írta 2005. október 26. - 12:02

Írta 2005. október 25. - 21:18

Voltunk ma egy sötétedésbe nyúló panorámakörön.
A panorámán az út menti szemét nagyon jól fotózható!
Napot Mindenkinek!
Én is voltam Szabival egy kiskörön 4-tõl, de mi a Vámsopércsi út után Sámson fele mentünk. Arrafele sem panaszkodhatunk szemét ügyben, de kb 1 hét és az összes fa pirosban fog pompázni. Mi jobban kedveljük azt az utat. Ha holnap jó idõ lesz, jön valaki tekerni ugyanígy 4-tõl?
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. október 25. - 20:43

A panorámán az út menti szemét nagyon jól fotózható!
Írta 2005. október 24. - 19:59

/Fabian Cancellara/
Írta 2005. október 24. - 19:23

Én a 2002-es narancs-fehér Pyxis Team vázra vagyok rákattanva nyár közepe óta(Röfi már tapasztalta:) ) és kövi szezon közepe fele jönne össze rá a pénz. 18-as vázméret kellene, mert a mostani 19.5-ös nekem túl hosszú. Elõre is köszi a segítséget!
Holnap du. 4-tõl egy nagyon laza tekerésben benne lennék ha hasonló idõ lesz, mint ma du. volt.
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. október 24. - 19:03

Van egy felesleges 113.5-ös monoblokkom ha valakinek kellene 1000 píízért......(új)
Írta 2005. október 24. - 17:28

Írta 2005. október 24. - 13:59

nemrég adtam be a kerót a teleszkópcserére a p.kerékbe, és du 5-re kész is lesz

Írta 2005. október 24. - 09:44

Másodjára: Tegap voltam kint a panoráma körúton és már igencsak lehet fotózni. Féltem, hogy hûvös lesz, ezért rendesen felöltöztem, de nem kellett volna. Isteni idõ volt a tekerésre + fotózásra.
Egyébként Nitr-O: Még akár 2003-as profi magellán vázakat is tudsz venni újjonnan, ha szerencséd van. Egy ismerõsöm 1-2 hónapja vett 2003-as Pyxis (a kék fehér) vázat fennt Pesten NAGYON jutányos áron. Csak ki kell fogni. Mit szeretnél venni?
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2005. október 24. - 08:00

Én is benne voltam abba a szombati bükki boklaszasban. Tenyleg nem volt semmi.
De szerintem kalandos volt. Az a kis boklaszas is jo volt. Tanultam belole annyit (meg szerintem Röfi is) hogy a lámpat sose kell otthonhagyni(vagy a kocsiban:) ), meg hogy a terkepet néha csak azért adjak, hogy ki lehessen vele törölni ha épp nincs arra lapulevel :mad:
De összeségében szerintem kiraly volt.
Az asszonykámnak is tetszett, bar neki már nagyon fajt mar a lába a végén, de másnapra kipihente, es már kutya baja, csak az élmény maradt...
Írta 2005. október 24. - 07:48

Minden váz,és bringa el szokott fogyni a köv év elején...vázakból, ha megmarad, az általában csak alap hydra,crater,de azokból is a köv évben építenek bringát...max 1éves vázakat találhatsz,ha boltban beragadt...Napot Mindenkinek!
Nagy unalmamban felraktam pár új képet a pix-re.
Ha többen mennénk erre a túrára és nem esik akkor lehet hogy én is csatlakoznék.
Nem tudjátok, hogy a régebbi Magellan vázakat/kerókat, amiket nem adtak el, azokkal mit csináltak és lehet-e még közülük rendelni.
Milyenre lenne szükséged?
Üdv:Thy