Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2005. november 14. - 21:19

Halihó
Egyszer raktam fel képet az asszony friss gépérõl,el is lopták....
Rossz ómen,bár Röfi szerint hirdettem:D
A régiekre is lehet sort keríteni,ingyér átveszem,ha ki akarnád dobni.......
Egyszer raktam fel képet az asszony friss gépérõl,el is lopták....
Rossz ómen,bár Röfi szerint hirdettem:D
A régiekre is lehet sort keríteni,ingyér átveszem,ha ki akarnád dobni.......
Írta 2005. november 14. - 19:28

Írta 2005. november 14. - 17:34

Írta 2005. november 14. - 16:43

A festésnél szerintem a küllõ furatok 45fokos kiképzése eltünne és a küllõk nem feküdnének fel rendesen. ...Szerintem... De azóta nagy fordulatott vettek az események mert kiderült hogy a modernebb fogsorok nem mennek rá. Ezért bukta a dolog. Képet rakhatnál fel a lefestett gépcsodáról! Vagy titkos fegyver lesz?
Írta 2005. november 14. - 14:44

Halihó
BCI:ahol a festést csinálták ott nekem is lehúzták a stucnit is.
Szilitõl a filmet el tudom hozni,Röffencsnek legfeljebb továbbítom.
Olyan XT elsõ agy volt abban a bicóban amit Röfi kolleginájának adtam el,legfeljebb kérdezz rá egy cserére.
Brno:nekem nagyon tetszett(nem mindenkia Gardán tavaszol,és a szerelem még megvan az országútik iránt)Nyomom fel a képeket,azok beszélnek helyettem...
Thy:teremcross lesz a Fõnixben(motor)érdemes lesz kitekingetni.
BCI:ahol a festést csinálták ott nekem is lehúzták a stucnit is.
Szilitõl a filmet el tudom hozni,Röffencsnek legfeljebb továbbítom.
Olyan XT elsõ agy volt abban a bicóban amit Röfi kolleginájának adtam el,legfeljebb kérdezz rá egy cserére.
Brno:nekem nagyon tetszett(nem mindenkia Gardán tavaszol,és a szerelem még megvan az országútik iránt)Nyomom fel a képeket,azok beszélnek helyettem...
Thy:teremcross lesz a Fõnixben(motor)érdemes lesz kitekingetni.
Írta 2005. november 14. - 08:20

BCI:A képet nem tudom megnézni.
Voltunk Nagybubbal és nélküle Brnoban a bicókiállításon. Nagy durranás szerintem nem volt, inkább csak országútikban (Colnago Cinelli). Este benéztünk a belvárosba és vett mindenki egy kötelezõ kisvakondot!
Voltunk Nagybubbal és nélküle Brnoban a bicókiállításon. Nagy durranás szerintem nem volt, inkább csak országútikban (Colnago Cinelli). Este benéztünk a belvárosba és vett mindenki egy kötelezõ kisvakondot!
Írta 2005. november 14. - 07:16

Kezdtem megörülni de outi. alkatrészt talán egyet ha találtam.
Keresem ennek a '87-es XT hátsó agyank a párját!

Vagy valami hasonló elsõ agyat. Õtleteket is várok hogyan tudnám feketére varázsolni. (A képen nem az én hátsó agyam látható az kicsit jobban eloxidálódott ezért is jött a festés ötlete.)
Keresem ennek a '87-es XT hátsó agyank a párját!

Vagy valami hasonló elsõ agyat. Õtleteket is várok hogyan tudnám feketére varázsolni. (A képen nem az én hátsó agyam látható az kicsit jobban eloxidálódott ezért is jött a festés ötlete.)
Írta 2005. november 13. - 23:58

Sziasztok:)
Van néhány eladó 0km-es oúti, és mtb cuccom, ha valakit érekel!
Az aláírásomban ott a fotótár róla, és az apróban is fent vannak a cuccok.
A hétvégén megyek Debibe,így ha vki vmit meg akar tekinteni,akkor megoldható
Üdv:Thy
Ja állítólag lesz valami teremcross verseny...ha már 2 kerék:)
Van néhány eladó 0km-es oúti, és mtb cuccom, ha valakit érekel!
Az aláírásomban ott a fotótár róla, és az apróban is fent vannak a cuccok.
A hétvégén megyek Debibe,így ha vki vmit meg akar tekinteni,akkor megoldható

Üdv:Thy
Ja állítólag lesz valami teremcross verseny...ha már 2 kerék:)
Írta 2005. november 13. - 21:01

Írta 2005. november 13. - 19:44

Nekem megvan a American Flyers film, kb.700MB avi, angol hang, valakinek odaadom, aztán majd terjeszthetitek egymás között.
Írta 2005. november 13. - 08:40

Írta 2005. november 11. - 09:49

Írta 2005. november 10. - 12:14

Írta 2005. november 10. - 11:14

Ne etessetek azzal senkit, hogy majd kap eni 
Nkarcsik majd elkérhetném a filmet? Neked hogy jó? ha adok újraírható cd-t, vagy én másolom át magamnak?

Nkarcsik majd elkérhetném a filmet? Neked hogy jó? ha adok újraírható cd-t, vagy én másolom át magamnak?
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)
Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2005. november 10. - 09:19

Halihó
Na ja!!!
De a kaját Röfi ill. ti hozzátok!
Osztán majd "vetítünk"he..
Na ja!!!
De a kaját Röfi ill. ti hozzátok!
Osztán majd "vetítünk"he..
Írta 2005. november 10. - 08:26

Írta 2005. november 09. - 23:19

Halihó
Megyünk szombaton Brnoba a Sportkiállításra.
Majd beszámolunk Röfivel.Szombaton Ernesto Colnago dedikál!
http://node0.bvv.cz/sport-life-gb
Megyünk szombaton Brnoba a Sportkiállításra.
Majd beszámolunk Röfivel.Szombaton Ernesto Colnago dedikál!
http://node0.bvv.cz/sport-life-gb
Írta 2005. november 09. - 00:02

esetleg nem tudnád grabbelni és elküldeni?jelentem nekem megvan az American Flyers.
Jelenleg kint vagyok az USA-ban, es valamelyik nap egy bolt DVD reszen setalok, es egyszercsak a szemem sarkabol meglattam az lemez boritojat. Hozza kell tenni a tortenethez, hogy kb 5 eve keresem ezt a filmet, meg anno VHS-en volt meg, de eltunt.
Ugyhogy sikerult vegre beszereznem (kemeny 8 dollarert), annyi bibi van vele, hogy 1es a regiokod, de ez a legtobb lejatszot nem erdekli. (illetve term. csak angol hang van). Ha valakinek kell decemberben otthon leszek par hetet, meg tudjuk oldani.
Udv:
Gyk.

akkor vállalnám továbbküldöm X embernek.
persze csak biztonsági másolat készítése céljából.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. november 08. - 22:19

Roberto Heras bukott.
Egy újabb nagy érvágás a profi kerékpársportnak, ráadásul annál nagyobb az érintett, harmincegy éves spanyol Roberto Herasnak: pozitív lett a négyszeres Vuelta-gyõztes versenyzõ doppingtesztje!
A világ egyik legjobb hegyikerékpárosa öt évvel ezelõtt nyerte meg az elsõ Spanyol kerékpáros körversenyt, majd 2003-ban már duplázott és azóta sem talált legyõzõre.
Immár sporttörténelmet írt a La Vuelta a Espanán, a profi kerékpárosok harmadik, háromhetes nagy körversenyen, hiszen rajta kívül senkinek nem sikerült itt még négyszer gyõznie.
A hazájában nagy népszerûségnek és megbecsülésnek örvendõ kerekes nimbusza most egy kicsit letörni látszik.
Lebukása jelen pillanatban vezetõ hír a spanyol sportsajtóban, fontosságban megelõzi még a labdarúgók világbajnoki pótselejtezõjét is Szlovákia ellen.
Heras bukása azért is különösen fontos, mert a mintát még az idei Vueltán vették le tõle, nem pedig holtszezonban vagy egy kisebb versenyen bukott meg. Így amennyiben a B-próba is pozitív lesz, a második helyen zárt Gyenyisz Mencsov lesz a 2005-s verseny gyõztese.
A spanyol kerekes mintájában, amelyet a Vuelta utolsó elõtti szakaszán, szeptember tizenhetedikén vettek le tõle, EPO (eritropoetin) használatát mutatták ki. A B-próbát november végére készítik el.
A Liberty Seguros – Heras csapata – máris közleményt adott ki, amelyben kifejtik: versenyzõjüknek minden lehetséges segítséget megadnak, hogy igazolja ártatlanságát, viszont ha bizonyosságot nyer, hogy dopping-ügyben vétkes, azonnal szerzõdést bontanak vele.
A versenyzõ saját honlapján egyelõre az utolsó hír a szeptemberi siker...
Heras ártatlannak vallja magát:
A bringás ártatlannak tartja magát, szerinte az ellenõrzést végzõ laboratórium hibázott.
- Nem doppingoltam! – határolódik el a vizsgálati eredménytõl az érintett kerékpáros. - Egy dolgot tudok elképzelni csak azzal kapcsolatban, hogy mégis pozitív lett a mintám, nevezetesen azt: a laborban nagyon elrontottak valamit. Találgatni nem tudok és nem is akarok, hogy ez miért történhetett meg, de amikor a másodszor is felnyitják majd a mintát tartalmazó edényt, hogy elvégezzék a B-próbát, szeretnék ott lenni a helyszínen. Klubom és az ügyvédem már azon van, hogy ez létrejöhessen.
Egy újabb nagy érvágás a profi kerékpársportnak, ráadásul annál nagyobb az érintett, harmincegy éves spanyol Roberto Herasnak: pozitív lett a négyszeres Vuelta-gyõztes versenyzõ doppingtesztje!
A világ egyik legjobb hegyikerékpárosa öt évvel ezelõtt nyerte meg az elsõ Spanyol kerékpáros körversenyt, majd 2003-ban már duplázott és azóta sem talált legyõzõre.
Immár sporttörténelmet írt a La Vuelta a Espanán, a profi kerékpárosok harmadik, háromhetes nagy körversenyen, hiszen rajta kívül senkinek nem sikerült itt még négyszer gyõznie.
A hazájában nagy népszerûségnek és megbecsülésnek örvendõ kerekes nimbusza most egy kicsit letörni látszik.
Lebukása jelen pillanatban vezetõ hír a spanyol sportsajtóban, fontosságban megelõzi még a labdarúgók világbajnoki pótselejtezõjét is Szlovákia ellen.
Heras bukása azért is különösen fontos, mert a mintát még az idei Vueltán vették le tõle, nem pedig holtszezonban vagy egy kisebb versenyen bukott meg. Így amennyiben a B-próba is pozitív lesz, a második helyen zárt Gyenyisz Mencsov lesz a 2005-s verseny gyõztese.
A spanyol kerekes mintájában, amelyet a Vuelta utolsó elõtti szakaszán, szeptember tizenhetedikén vettek le tõle, EPO (eritropoetin) használatát mutatták ki. A B-próbát november végére készítik el.
A Liberty Seguros – Heras csapata – máris közleményt adott ki, amelyben kifejtik: versenyzõjüknek minden lehetséges segítséget megadnak, hogy igazolja ártatlanságát, viszont ha bizonyosságot nyer, hogy dopping-ügyben vétkes, azonnal szerzõdést bontanak vele.
A versenyzõ saját honlapján egyelõre az utolsó hír a szeptemberi siker...
Heras ártatlannak vallja magát:
A bringás ártatlannak tartja magát, szerinte az ellenõrzést végzõ laboratórium hibázott.
- Nem doppingoltam! – határolódik el a vizsgálati eredménytõl az érintett kerékpáros. - Egy dolgot tudok elképzelni csak azzal kapcsolatban, hogy mégis pozitív lett a mintám, nevezetesen azt: a laborban nagyon elrontottak valamit. Találgatni nem tudok és nem is akarok, hogy ez miért történhetett meg, de amikor a másodszor is felnyitják majd a mintát tartalmazó edényt, hogy elvégezzék a B-próbát, szeretnék ott lenni a helyszínen. Klubom és az ügyvédem már azon van, hogy ez létrejöhessen.
Írta 2005. november 08. - 19:49