Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Egyszer raktam fel képet az asszony friss gépérõl,el is lopták....
Rossz ómen,bár Röfi szerint hirdettem:D

A régiekre is lehet sort keríteni,ingyér átveszem,ha ki akarnád dobni.......

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Mozgasd az egeret a képen

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nagybub mindent titokban csinál...

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
A festésnél szerintem a küllõ furatok 45fokos kiképzése eltünne és a küllõk nem feküdnének fel rendesen. ...Szerintem... De azóta nagy fordulatott vettek az események mert kiderült hogy a modernebb fogsorok nem mennek rá. Ezért bukta a dolog. Képet rakhatnál fel a lefestett gépcsodáról! Vagy titkos fegyver lesz?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

BCI:ahol a festést csinálták ott nekem is lehúzták a stucnit is.
Szilitõl a filmet el tudom hozni,Röffencsnek legfeljebb továbbítom.
Olyan XT elsõ agy volt abban a bicóban amit Röfi kolleginájának adtam el,legfeljebb kérdezz rá egy cserére.

Brno:nekem nagyon tetszett(nem mindenkia Gardán tavaszol,és a szerelem még megvan az országútik iránt)Nyomom fel a képeket,azok beszélnek helyettem...

Thy:teremcross lesz a Fõnixben(motor)érdemes lesz kitekingetni.

Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
BCI:A képet nem tudom megnézni.
Voltunk Nagybubbal és nélküle Brnoban a bicókiállításon. Nagy durranás szerintem nem volt, inkább csak országútikban (Colnago Cinelli). Este benéztünk a belvárosba és vett mindenki egy kötelezõ kisvakondot!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Kezdtem megörülni de outi. alkatrészt talán egyet ha találtam.
Keresem ennek a '87-es XT hátsó agyank a párját!

Feltöltött kép

Vagy valami hasonló elsõ agyat. Õtleteket is várok hogyan tudnám feketére varázsolni. (A képen nem az én hátsó agyam látható az kicsit jobban eloxidálódott ezért is jött a festés ötlete.)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok:)
Van néhány eladó 0km-es oúti, és mtb cuccom, ha valakit érekel!
Az aláírásomban ott a fotótár róla, és az apróban is fent vannak a cuccok.
A hétvégén megyek Debibe,így ha vki vmit meg akar tekinteni,akkor megoldható:)
Üdv:Thy
Ja állítólag lesz valami teremcross verseny...ha már 2 kerék:)

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Ez szuper! De kinek adod oda?

szili

szili

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Nekem megvan a American Flyers film, kb.700MB avi, angol hang, valakinek odaadom, aztán majd terjeszthetitek egymás között.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Már két napja semmi sem történik?

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Misi a pedálkirály DVD!
Ha kell csinálok rólla biztondági másolatot.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Nekem DVD-n van meg a Pedálkirály.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Ne etessetek azzal senkit, hogy majd kap eni :)

Nkarcsik majd elkérhetném a filmet? Neked hogy jó? ha adok újraírható cd-t, vagy én másolom át magamnak?
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Na ja!!!
De a kaját Röfi ill. ti hozzátok!
Osztán majd "vetítünk"he..

Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nagybubéknál vacsorával egybekötött "vetítés" lesz!!!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Megyünk szombaton Brnoba a Sportkiállításra.
Majd beszámolunk Röfivel.Szombaton Ernesto Colnago dedikál!

http://node0.bvv.cz/sport-life-gb

Pókmalac
Fixi

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

jelentem nekem megvan az American Flyers. :)

Jelenleg kint vagyok az USA-ban, es valamelyik nap egy bolt DVD reszen setalok, es egyszercsak a szemem sarkabol meglattam az lemez boritojat. Hozza kell tenni a tortenethez, hogy kb 5 eve keresem ezt a filmet, meg anno VHS-en volt meg, de eltunt.
Ugyhogy sikerult vegre beszereznem (kemeny 8 dollarert :D ), annyi bibi van vele, hogy 1es a regiokod, de ez a legtobb lejatszot nem erdekli. (illetve term. csak angol hang van). Ha valakinek kell decemberben otthon leszek par hetet, meg tudjuk oldani.

Udv:
Gyk.

esetleg nem tudnád grabbelni és elküldeni? :P

akkor vállalnám továbbküldöm X embernek.

persze csak biztonsági másolat készítése céljából.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Roberto Heras bukott.

Egy újabb nagy érvágás a profi kerékpársportnak, ráadásul annál nagyobb az érintett, harmincegy éves spanyol Roberto Herasnak: pozitív lett a négyszeres Vuelta-gyõztes versenyzõ doppingtesztje!

A világ egyik legjobb hegyikerékpárosa öt évvel ezelõtt nyerte meg az elsõ Spanyol kerékpáros körversenyt, majd 2003-ban már duplázott és azóta sem talált legyõzõre.

Immár sporttörténelmet írt a La Vuelta a Espanán, a profi kerékpárosok harmadik, háromhetes nagy körversenyen, hiszen rajta kívül senkinek nem sikerült itt még négyszer gyõznie.

A hazájában nagy népszerûségnek és megbecsülésnek örvendõ kerekes nimbusza most egy kicsit letörni látszik.
Lebukása jelen pillanatban vezetõ hír a spanyol sportsajtóban, fontosságban megelõzi még a labdarúgók világbajnoki pótselejtezõjét is Szlovákia ellen.

Heras bukása azért is különösen fontos, mert a mintát még az idei Vueltán vették le tõle, nem pedig holtszezonban vagy egy kisebb versenyen bukott meg. Így amennyiben a B-próba is pozitív lesz, a második helyen zárt Gyenyisz Mencsov lesz a 2005-s verseny gyõztese.

A spanyol kerekes mintájában, amelyet a Vuelta utolsó elõtti szakaszán, szeptember tizenhetedikén vettek le tõle, EPO (eritropoetin) használatát mutatták ki. A B-próbát november végére készítik el.

A Liberty Seguros – Heras csapata – máris közleményt adott ki, amelyben kifejtik: versenyzõjüknek minden lehetséges segítséget megadnak, hogy igazolja ártatlanságát, viszont ha bizonyosságot nyer, hogy dopping-ügyben vétkes, azonnal szerzõdést bontanak vele.

A versenyzõ saját honlapján egyelõre az utolsó hír a szeptemberi siker...

Heras ártatlannak vallja magát:

A bringás ártatlannak tartja magát, szerinte az ellenõrzést végzõ laboratórium hibázott.
- Nem doppingoltam! – határolódik el a vizsgálati eredménytõl az érintett kerékpáros. - Egy dolgot tudok elképzelni csak azzal kapcsolatban, hogy mégis pozitív lett a mintám, nevezetesen azt: a laborban nagyon elrontottak valamit. Találgatni nem tudok és nem is akarok, hogy ez miért történhetett meg, de amikor a másodszor is felnyitják majd a mintát tartalmazó edényt, hogy elvégezzék a B-próbát, szeretnék ott lenni a helyszínen. Klubom és az ügyvédem már azon van, hogy ez létrejöhessen.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
A pedálkirály megvan rendes szinkronnal.