Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Ismersz? Én így keró alapján csak kapisgálom, hogy ki vagy. De akkor még (nyáron) nem folt fenn az lx cucc. Te vagy, akire gondolok?
Ja és bocsi, hogy elírtam a neved.
Shaggi Ezért még számolunk!! ;) Ilyen elõnytelen képet felrakni. És a sminkem is el van csúszva. :( Na mindegy. Áegyébként valamelyik nap láttalak a Csonka templomnál. Nagyon siettél valahova (vagy csak egyezrûen fáztál?).

Hebry

Hebry

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás

Látom ma is nagy volt a forgalom, bár amilyen hideg van...

Jó éjt mindenkinek!!!

H.

Hebry

Hebry

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
Ismerem Misit.

A sujjjjjmániást!!!!!!!

Meg a keréknehezítõt...

Na hali.

H.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Embernek vagyis Misinek ez a Scott Comp kerója van:
Feltöltött kép

Misi engedelmeddel beteszem a képet,remélem nem baj!!
Ha az akkor szólj és elintézzük! ;)

Hebry

Hebry

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
Szóval a bicó:

2001-es MERIDA MATTS COMP váz.
Teljesen egyedi építés, és jelen pillanatban félkész állapotban, mert pénztárca határozzam meg a fejlõdést.

Amúgy elõl egy merev Villa, fekete, nyújtott nyakkal, Trans x kormány (azt hittem jó, pedig egy nagy rakás fos(magánvélemény)) Zoom stücni Richey logic pro fejcsapágy, zoom üléscsõ (matt ezüst), rajta selle SMP nyereg. Olcsó, de kényelmes, és már megszoktam. A fékek Deore V fék mind elõl, mind hátul, õket Triniti fékkar mûködteti (Avid utánzatok, de egész jók). A meghajtásom, és váltásom full LX. Azaz a hátsó sor az SRAM 9.0, és a lánc is Sram PC 59-es. Vele meg vagyok elégedve. Ja és oktalinkes. Az elsõ kerekem egy 92-es XT agy mavic kerámiafelnibe füzve DT küllõvel, benne panaracer belsõ, és kivûl egy Michelin Wild Grippen elsõ külsõ van rajta. Hátul 2002-es XT agy mavic kerámiafelniben DT-vel, belsõ ugyanaz, külsõ is, csak a hátsója. És végül egy Fusion (BMX-es berkekben ismert márka) platform pedál, és szivacs markolat.

Kb ennyi.

És neked????

Hebry

Hebry

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
Ebmer!!!

Na jó Ember, De akkor én is Hebry, nem pedig Herby!!!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Ide egy üzenetet akartam írni, de elbasztam az elküldést (pedig már pár százszor csináltam ilyet...), így most megint leírom, de csak a lényeget:

Herby!

A bringa hogy néz ki (szín, évjárat stb), ill. mivel van szerelve? Csak hogy tudjuk, hogy ki után kell ordibálni.

Más:
Az alábbi egy rejtett üzenet. UV szûrõs szemüveggel olvasható!
[glow=red,2,300]Egyetemisták tanuljatok, mint az állat, mert gyün a vizsgaidõszak![/glow]

Hebry

Hebry

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
Köszi Ors!!!

Igaz ma már egy kissé hideg volt, majd meglátjuk mi jön még ránk, hosszú lesz a tél...

Üdv mindenkinek!!!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Üdv a Debreceni oldalon Hebry!!

Kicsit elnémult a topic, nem tudom hová lettek a Debreceniek ???- bár ilyen szép idõben bizti mindenki teker- Nagyon helyes!! :D

sziasztok

Hebry

Hebry

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
Azért ez jó, már vagy három hónapja fent vagyok a fórumon minden nap, vagy legalábbis minden második nap, és nem vettem észre ezt a topicot, pedig én is pedzegettem ezt a témát.

Kissé elsiklottam bizonyos dolgok felett...

Na de egyszer csak össze fog jönni, legalábbis remélem, addig is írhatok nekem is.

Mindenkit üdvözlök.

Hebry

Hebry

Hebry

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
Szisztok!!!!

Újjaban, azaz éppen ma fedeztem fel ezt a topicot, és nagyon megörültem neki. Végre van valami Mo. második nagyvárosában is, mégha hogyek-dombok legközelebb Tokaj nevü helység közelében találhatók.
Én is debreceni vagyok.
Keróm: Merida MATTS Comp.
Mostanság is elég gyakran tekerek, ha láttok kiáltsatok rám!!!!

Amúgy én is nézegetem az összes keróst, aztán csak összefutunk, tekerünk...

Na hali aztán mindenki vigyázzon a bicójára!!!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
engem nem :)

én vízálló vagyok ;)

a bringa meg... ::) majd kiderül :P

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
akkor 10 Nagytemplom

Bruce idõjárás befolyásol???? /engem nem csak ha zuhog, azt meg úgysem fog ;)/

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
hát gyere! ;)

várom az anyagot Orsi ;)

többiek? Baliba, Gyalogkakukk, vagy bárki más?

(amúgy én jelenleg singe speed vagyok, a hátsó váltóm nem works :P ::))

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
mennék....

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Hááát engem a tanulás semmitõl nem tart vissza ;D ,amúgy is szombat este fogja egy barátom passzírozni az agyamat ezekkel a fincsi dolgokkal .... :-\

Bruce 'ugye nem' -na jó, legyen meg a Te akaratod, de legyen inkább 10 és akkor viszem az anyagot is ;D

visszajelzést pls
:-*

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sziasztok!

Fixi elõfordulása: én a domus elõtt láttam, egy srác alatt volt. Meg nem mondom neked, hogy milyen váz volt vagy valami - a buszról nem láthattam. Annyit tudok, hogy a kormány egy "betekeretlen" o.úti kormány volt (van)...

Néköm hétvége jó, szombat 9 vagy 10 óra nagytemplom elõtt??

Misi: sok sikert!
Orsi: neked is sok sikert!! De te jössz bringázni azért, ugye??

TÖBBIEK???????

BRC

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
:'( :'(

hát ez sehogy se nem akar összejönni ...

Bruce? valaki más?

Misike neked meg sok-sok kalappal!!, /én jelenleg statisztikával szenvedek/ :(

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Hi! Jó hírem van! Jövõ héten beugró hz-t írok Didaktikából, és még nem sikerült megszereznem az anyagot. ??? Illetve ez nem jó hír... Na mindegy. Hétvégén így nem tudok menni tekerni. Viszont tanulhatok mint az állat. Azok a szerencsések, akik elegendõ szabadidõvel rendelkeznek használják ki, és menjenek tekerni egy jót. -M-

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Hétvége IGEN,
inkább bevállalom a terepet de szivesen megyek veletek ;D

képzeljétek tegnap kijövök edzésrõl és tök lapos a hátsóm -akkor felpump. azóta meg teljesen jó- lehet hogy valaki csak szórakozott velem ??? >:( >:(

na de ez gondolom nem érdekel senkit ....

De hétvége részemrõl ok :)