Hello debrecen!
Közeledik a tavasz, hamarosan lehet kezdeni elõbányászni a gépeket. ;D és indulhat a tekerés.
Üdv.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2003. január 22. - 22:38

Írta 2003. január 22. - 21:12

Haj-haj barátaim!
Sync örülök hogy ismét van keród!Remélem ezt is hamar megszokod és élvezetes lesz a tekerés!
Remélem hamarosan elolvad ez a mostmár elég ronda hó!
Bár a hegyekbe ne olvadjon mert síszünetbe megyek sielni!Rulez!!
Üdv:Shaggi
Sync örülök hogy ismét van keród!Remélem ezt is hamar megszokod és élvezetes lesz a tekerés!
Remélem hamarosan elolvad ez a mostmár elég ronda hó!
Bár a hegyekbe ne olvadjon mert síszünetbe megyek sielni!Rulez!!
Írta 2003. január 22. - 15:16

sziasztok!
az élet nem állhat meg, így aztán minden létezõ forrás felkutatása után kerékpárt vásároltam.
Magellan Polaris
Tegnap este 40 km tesztút, fékbejáratás, 3 leszúrt Ritberger bemutatása megtörtént.
Szokatlan a gép.
üdv
Sync
az élet nem állhat meg, így aztán minden létezõ forrás felkutatása után kerékpárt vásároltam.
Magellan Polaris
Tegnap este 40 km tesztút, fékbejáratás, 3 leszúrt Ritberger bemutatása megtörtént.
Szokatlan a gép.
üdv
Sync
Írta 2003. január 22. - 09:21

:'( én nem érek rá a hétvégén :'( :'(
Senki nem mond semmit a BMFT talira ??????
Ors
Senki nem mond semmit a BMFT talira ??????
Ors
Írta 2003. január 21. - 23:36

Hali...
Hétvégi tekerésben én is benne vagyok, csak ki ne hagyatok belõle.
A részletekrõl tájékoztassatok...
CSõváz ;D ;D ;D
Hebry
Hétvégi tekerésben én is benne vagyok, csak ki ne hagyatok belõle.
A részletekrõl tájékoztassatok...
CSõváz ;D ;D ;D
Hebry
Írta 2003. január 21. - 22:55

Hali!
Részvétem a Fireball-ért Sync!!
Tolvaj fogás ügyben még dumálunk én szeretnék ott lenni ha lesz!Bár lehet nem lesz nagy eredménye ha nem jár arra egyetlen egy köcsög tolvaj se!
Misi minnél hamarabb vegyél durvulós vázat és gyere velünk hegyekbe zúzni!
TCS hétvége fele lesz vmi tekerés mert már nekem is hiányzik meg Olivér is akar már!!Mjad megdumáljuk!
Üdv:SHaggi
Részvétem a Fireball-ért Sync!!
Tolvaj fogás ügyben még dumálunk én szeretnék ott lenni ha lesz!Bár lehet nem lesz nagy eredménye ha nem jár arra egyetlen egy köcsög tolvaj se!

Misi minnél hamarabb vegyél durvulós vázat és gyere velünk hegyekbe zúzni!
TCS hétvége fele lesz vmi tekerés mert már nekem is hiányzik meg Olivér is akar már!!Mjad megdumáljuk!
Üdv:SHaggi
Írta 2003. január 21. - 19:00

Remélem én is. Gyalogkakukknak már megígértem, hogy megveszem a válóját, de ha nincs zsé, akkor ...
vendég__*
Írta 2003. január 21. - 17:48

Sync: részvétem, tolvajfogás lesz, amint javul az idõ, majd szólunk neked is, van már pár önkéntes...
Misi: remélem sikerül megoldanod a munkahelyi dolgokat és nyáron már a durvulós kerddal (is) jössz tekerni
Üdv mindenkinek!
Misi: remélem sikerül megoldanod a munkahelyi dolgokat és nyáron már a durvulós kerddal (is) jössz tekerni

Üdv mindenkinek!
Írta 2003. január 21. - 17:29

Eredetileg nem úgy értettem, de most, hogy belegondolok menne a napi 40-50. Most is gyakorlok:
-Misi a nagyképû- ;D ;D
A tolvajfogással kapcsolatban pedig:

Csak attól félek, hogy nehogy önbíráskodás legyen belõle. Mert akkor már minket is megbaszhatnak a zsaruk. Mert ugye rendõrségre, és bíróságra járni nem kellemes dolog.
Shaggi: most két vázat szeretnék venni. Egy cc vázat (lecserélem a mostanit, mert nagy), és egy állatkodós vázat. A mostanit mindenféleképpen le akarom cserélni, de úgy, hogy ne kelljen ráfizetni (csóró vagyok). A durvulós váz pedig attól függ, hogy lesz a még munkahelyem. Mert most sajna úgy néz ki, hogy megszûnik a jelenlegi munkahelyem. Költözés, és átcsoportosítás miatt kevesebb emberre van szükségük :'(. Remélem megúszom, mert csak akkor tudok új gépet venni, ha fizetést kapok.

-Misi a nagyképû- ;D ;D
A tolvajfogással kapcsolatban pedig:

Csak attól félek, hogy nehogy önbíráskodás legyen belõle. Mert akkor már minket is megbaszhatnak a zsaruk. Mert ugye rendõrségre, és bíróságra járni nem kellemes dolog.
Shaggi: most két vázat szeretnék venni. Egy cc vázat (lecserélem a mostanit, mert nagy), és egy állatkodós vázat. A mostanit mindenféleképpen le akarom cserélni, de úgy, hogy ne kelljen ráfizetni (csóró vagyok). A durvulós váz pedig attól függ, hogy lesz a még munkahelyem. Mert most sajna úgy néz ki, hogy megszûnik a jelenlegi munkahelyem. Költözés, és átcsoportosítás miatt kevesebb emberre van szükségük :'(. Remélem megúszom, mert csak akkor tudok új gépet venni, ha fizetést kapok.
Írta 2003. január 21. - 17:04

Írta 2003. január 21. - 16:42

Írta 2003. január 21. - 15:57

Sziasztok!
megtört szívvel tudatom veletek: Merida Fireball Comp. kék-ezüst kerómat meglovasították :'(
sync
megtört szívvel tudatom veletek: Merida Fireball Comp. kék-ezüst kerómat meglovasították :'(
sync
Írta 2003. január 21. - 15:53

Írta 2003. január 21. - 15:03

Jeti: aha BMFT márc-ban, idevágom neked:
idõpont: március 14-16.
helyszín: Kõszeg
eddigi jelentkezõk:
lensver+ZED
rob
tamaskaa
rave+findli
yoci+tömeg
ras+julcsi
lcs
vole
Péef+csubee?
Tyito
Begbie
kalaius
Bagi+1
Kislust
olaf
joeblack
Mondd IGEN !!
idõpont: március 14-16.
helyszín: Kõszeg
eddigi jelentkezõk:
lensver+ZED
rob
tamaskaa
rave+findli
yoci+tömeg
ras+julcsi
lcs
vole
Péef+csubee?
Tyito
Begbie
kalaius
Bagi+1
Kislust
olaf
joeblack
Mondd IGEN !!
vendég__*
Írta 2003. január 21. - 01:42

Misi: Te leszel a személyi edzõm
, felelõsségteljes megbízatás
....
Más: az egy dolog hogy hova teszem le a kerómat, de mivel kössem le? tud vki vmi jófajta lakatot? Legjobb lenne az U-lakat csak nem tudom mennyibe fog az nekem fájni (biztos kevesebb mint a keró
) szal ha vki tud ilyenben segíteni várom a tippeket.
Üdv Tcs

Más: az egy dolog hogy hova teszem le a kerómat, de mivel kössem le? tud vki vmi jófajta lakatot? Legjobb lenne az U-lakat csak nem tudom mennyibe fog az nekem fájni (biztos kevesebb mint a keró

Üdv Tcs
Írta 2003. január 20. - 23:48

Csövi!
Ors-BMFTT márc-ban?
Misi csak ámulok ami a potenciádat illleti!
"jó idõben napi 40-50"
-(nekem ez havinak is sok >
)
majd bemutatlak KOVINAK ;D ;D ;D-de azért még gyúrjál rá 1 kicsit!
;D ;D ;D
Ors-BMFTT márc-ban?
Misi csak ámulok ami a potenciádat illleti!
"jó idõben napi 40-50"

majd bemutatlak KOVINAK ;D ;D ;D-de azért még gyúrjál rá 1 kicsit!
;D ;D ;D

Írta 2003. január 20. - 23:45

Írta 2003. január 20. - 20:01

Azt a lovat csak az viszi el aki nagyon ki van éhezve tekerés ügyileg pl ÉN ;D
Írta 2003. január 20. - 19:30

TCS: én a kémiát ajánlom, nekem onnan még nem vitték el a keróm /kop-kop/- ja persze lehet nem olyan vonzó a kicsike .... :
Egy kérdés mindenkihez: BMFT találkozó, nem akartok jönni ???
KITARTÁS - Már kevesebb van hátra mint vissza ???- vagy valami ilyesmi
;D

Egy kérdés mindenkihez: BMFT találkozó, nem akartok jönni ???
KITARTÁS - Már kevesebb van hátra mint vissza ???- vagy valami ilyesmi

Írta 2003. január 20. - 19:11

Haj haj!
Gézu emléxel mondtam még régebben hogy nekem van egy fékem!Majd megdumáljuk amikor találkozunk és odaadom!Nem egy nagy profi de V-fék!
Egyébként nekem ugy tûnik ez a fagyott hó soha az életben nem olvad el!Már eskü a fejembe jobban tudok kerózni mint gyakorlatban!Szoktam kerózni képzeletben és elég jól megy ;D
Amugy nem vagyok skizofrén!!
Mostmár tervezem tényleg hogy elkéne menni streetelni!Már a Haro fél kilos pedálomat is sikerült normálisan összerakni!Jeeee
Ui:Misi milyen vázat akarsz venni???CC vagy vmi durvulósabb?
Gézu emléxel mondtam még régebben hogy nekem van egy fékem!Majd megdumáljuk amikor találkozunk és odaadom!Nem egy nagy profi de V-fék!
Egyébként nekem ugy tûnik ez a fagyott hó soha az életben nem olvad el!Már eskü a fejembe jobban tudok kerózni mint gyakorlatban!Szoktam kerózni képzeletben és elég jól megy ;D
Amugy nem vagyok skizofrén!!

Mostmár tervezem tényleg hogy elkéne menni streetelni!Már a Haro fél kilos pedálomat is sikerült normálisan összerakni!Jeeee
Ui:Misi milyen vázat akarsz venni???CC vagy vmi durvulósabb?