Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Ha jól emlékszem március 6-9, de nem biztos. A Bikmakk utlosó oldalán van. Egy teljes oldalas hirdetés. Ha valaki kocsival megy beszállnék a benzinpénzbe, vagy ha vonattal megyünk (ami még jobb buli), akkor meg le kéne foglalni egy kabint, és akkor lehet dumálni, meg ökörködni, meg inni... Kinek mire van igénye ;D 8) ::)

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Hello!

Mikor lesz a Sport Kiállítás???
Az tényleg jó lenne ha már a 10-est ostromolná a hõmérõ mert most kb -3 van és latyakosak az utak.Még gyalog is utálatos ilyenkor közlekedni!

Üdv:Shaggi

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Misi meddig kell még sz*r vizsgákra járkálnod? :(
Mikor lesz már egy jó kis streetelõs keród és mehetünk együtt járni a kilométereket??
Bár te a Scott-al is veszélyesen közlekedtél! :D

Még nem tudom. Elvileg Februárban már szorgalmi idõszak van, de a rutinos vizsgázó még a második hétig is simán vizsgázhat :) (én ilyen vagyok)
Úgy néz ki megmarad a munkahelyem, így remélem lesz második gép.
Még hogy a Scott-al veszélyesen közlekedtem? Ennek csak az az oka, hogy nem tudok kerózni. Onnantól, hogy valaki már tud kerózni már nem veszélyes, hanem COOL 8) 8) 8) Egyszer ilyen leszek én is (remélem)

Az igazi egyébként az lesz, amikor a hõmérõ eléri a 10 fokot, mert az már igazán tekerésre való idõ.

Más:
Ezúton kérdem a debreceni fórumosokat, hogy ki jön a Sport Kiállítsára? Mert én szeretnék menni, és az a jó, ha minnél többen megyünk. Tuti lesz ott 1-2 nyálcsorgatós cucc.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Sziasztok!

Üdvözlégy Manitou a Bikemag forumban!

Üdv mindenkinek!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Üdv mindenkinek!

Elõször is üdvöz légy itt a fórumon Manitou!
A szombati tekerés (ahogy azt Shaggi leírta) valóban elég érdekes volt, alig volt pár hely ahol lehetett kerózni, de azért jól esett, ilyen hosszú kihagyás után. Bár hazafele elkezdett jegesedni a fékkarom!! és befagyott a hátsófékem... :-[ szegény Sram mit kellett átélnie...
De amint 3 fok felé emelkedik a hõmérséklet, megint megyek és remélem nem leszek egyedül :)
Csõváz és hátszél!
Tcs is megszólalt.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Császtok kerós testvérek!

Manitou a legtöbben CC-vel kezdik és utánna általában mindenki durvul vmilyen szinten!Én is így voltam vele!Amikor még a Caprine Cherokee-mal nyomtam a lépcsõket meg a letöréseket!És bírta a jó kis acél váz!
Most már szerencsére van egy erre a célra megfelelõ bike!

Misi meddig kell még sz*r vizsgákra járkálnod? :(
Mikor lesz már egy jó kis streetelõs keród és mehetünk együtt járni a kilométereket??
Bár te a Scott-al nis veszélyesen közlekedtél! :D

Most nagyon szutyok az idõ!Ezt utálom a legjobban köd+nyirkos út+néhol lefagyott út!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Szép jónapot emberek!

Belõlem csak 1 van!!! Persze most csak vicceltem. ::) ::) ::) :P

Ezúton szeretném üdvözölni körünkben legújjabb tagunkat. Egyre többen és többen vagyunk, de még mindíg nem vagyunk elegen!

Végszó: Én még mindíg vizsgázok (a k. életbe...).
Egyébként meg úgy várom már a nyarat, mint hasmenéses a székrekedést.

Manitou

Manitou

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás

Egyébként te milyen paripát hajtasz?Ha jól sejtem vmilyen Manitou telód lehet(vagy tévedek???).Milyen mûfajba vagy nagyjából besorolható?

Két keróm van, de amit ténylegesen használok :

Váz: full no name 7005 alu (16")
Villa: Manitou SX "99-es model
Fék : elöl Dia Compe 737 V brake, hátul Magura Hs-33 Jony.T
H. mû : Bordás teng. XT
Kerék: "94 XT agyak syncros, és Mavic X517 felnikkel
Váltórendszer : Esp 7.0 97-es elsõ széria
660mm széles Club Roost freeride kormány + Bike+ DH stucni
(féltégla ;) )

röviden ennyi.

Kerékpározási stílusom eleinte CC volt aztán durvább CC , mostanában (van már vagy egy hónapja hogy nem ültem[kerón :-[, azok a fránya vizsgák >:() Freeride áll közelebb a szívemhez ,bár keróm inkább CC-s, a kormányt meg stucnit leszámítva.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Szép jónapot emberek!

Üdvözöllek Manitou a fórumon!Kellemes idõtöltést és írogatást kívánok!
Egyébként te milyen paripát hajtasz?Ha jól sejtem vmilyen Manitou telód lehet(vagy tévedek???).Milyen mûfajba vagy nagyjából besorolható?

Ugy látom a mai bicózás elmarad mert tegnapi keró+3óra kori+esti szórakozás kicsit betett a testemnek!
Remélem azért mások vannak olyan elvetemültek hogy ebben a nem éppen verõfényes napsütésben és hatalmas látótávolságban elinduljanak!

Manitou

Manitou

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Most regisztráltam magam, és mit látok meg elsõnek?
Hát ezt a topikot :D :D
Nagyjából végigolvastam azt a 32 oldalt.Hát emberfeletti teljesítmény volt :)De sikerült.

Ezúttal csatlakozok én is mint "debreceni biker" a topikhoz.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Haj-haj!
Végre voltunk tekerni!!!!
Az ablakból még full száraznak látszó aszfalt néhol elég vizes volt na meg havas!Meg kell mondanom hogy még mindig rengeteg hó van és ez nagyban korlátozza a lehetõségeket a tekersében!
Voltunk erdõ féleségben is!Nah ott az a kásás hó tekerhetetlen!De dombról lejönni nagyon buli!
Jégkeróztam a befagyott békástavon!Ez volt a legnagyobb élményem!
Jah meg hogy majdnem nyomtam egy Bender esést az egyik ugrás után mert a leerkezés 30centis hóba történt! ;)
Egyszóval még várni kell az igazán kerós idõre mert ez így néha nagyon nagy szenvedés!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Üdv mindenkinek!!

Katasztrófális!
Ma voltam tekerni, és nem volt jó!
Beöltöztem vízállóba, és elindultam a nagyerdõre.
Ahol azt hinné az ember hogy letaposott hó van az is 5cm-t süllyed és nem lehet átmenni rajta, ez jellemzi az összes földutat és minden egyéb helyet ahol nincs eltakarítva a hó :(
egyetlen szórakozási lehetõség a felgyûlt hóbuckák átugrálása....
Ja azt mondanom se kell, hogy szinte mindenem sáros lett, így pl. város fele nem mentem.
Ha valaki még így is jönni akar, hát legyen én benne vagyok.
Vasárnap 15 óra Nagytemplom elõtt??
Ha van érdeklõdõ, az jelentkezzen itt v. sms-ben a 06702072852-n
Bye Tcs

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
TCS, he mentek kerózni hétvégén és arra amerre mi a múltkor- adjatok helyzetjelentés , milyen a terep ???

Futni lehet? vagy nagyon trutyis a terep???

köszi- Ors

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hi all!!

Kész a keróm :) ma hozta le a srác, és gyönyörû fehér lett, a teló fekete+ a diszk is fekete nameg fekete feliratok... :)
Szerintem jó lett, majd kíváncsi leszek a többiek véleményére is. :)
Hétvége: nagyon menni kéne!! bár lehet hogy sárdagasztás lesz belõle, de már lassan az se érdekel (csak a szép fehér biciklimbõl sárbarna bicikli lesz de sebaj van víz meg mosószer :))
Úgyhogy Én szombaton mindenképp ki szeretnék menni, olyan 2 óra környékén, ha vki még jön az szóljon.
Addig is lehet még pénteken is kiviszem tesztútra a bicót, ha van erre is érdeklõdõ akkor: 0670 2072852, hívjatok :)
Bye Tcs

Hebry

Hebry

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
TCS!!!

Gratulálok a sikeres akadályvételedhez!!!

Nekem a hétvégébõl sajna csak a vasárnap jó, eddig, de ha ven velemi irjatok ide és ha tudok elmegyek. Ettõl függetlenül, remélem jó idõ lesz a hétvégén, és ha én nem is legalább ti tudtok egy jót tekerni. Ha nem tudok menni tekerjetek ehlyettem is... ;D ;D ;D

Na mindenkinek, jó keróápolást a nyg kihozatal elõtt...

Hebry...

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Hello!

TCS gratula a vizsgákhoz!!!!Mostmár elengedheted magadat jobban!
Hétvégére jó lenne egy kis szárazság az utakon mert így nem buli a tekerés!
Addig is imádkozzunk hogy lesz alkalmas idõ!

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Már olvad, csak most egy kicsit nedves 8)

sync

sync

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
TCS!

Köszi az ajánlatot, de nem tudnék tekerni másikon, annyira hozzám nõtt a régi, az órát nézegetve derült ki, hogy több mint 3800 km-t tettünk meg kettesben tavaly :'(
sync

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Shaggi: megsürgetem a festõsrácot és remélem szombatra már lesz keróm. A részleteket majd megbeszéljük.
MEG VANNAK A VIZSGÁIM :)
Hál istennek ennek is vége :)
Sync: gratula az új bike-hoz, pedig most akartam ajánlani haverom Fireball-ját... :)
Hétvégére meg legyen jó idõ és tekerünk egy jót :)
Üdv Tcs

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Csak a hav olvadna mán el!