Amirõl ez a honlap szól ?! De tényleg nagy gyakorlattal rendelkezõ ember érdekel csak (kerékfûzés, centírozás, tárcsafékrõl minden, telóról minden, stb. >>> szóval értsen a bringához)
Mondjatok már nekem mániákus debreceni kerékpárszerelõ embereket, akik nagyon ott vannak a szeren, és ráérnének olykor szerelgetni. ( akár némi pénzmagért )
Láttalak titeket /asszem/ a Nagy állomásnál ébb a keresztezõdésen mentetek át vki még ugratott is. Én a pirosnál pihiztem azon az úton ami a Tescó fele visz
Ma iszonyat jót kerzóztunk!
Elindultunk 3-an a végén már 20-an jártuk a várost száraz aszfalt után keresve!MIndent bejártunk még az állomás peronjait és az aluljárókat is!
Egy hapsinak nem tetszett hogy a járdán tekerünk és amikor tovább akartam menni megragadta a pulcsimat a nyakamnál és arrébb rakott biciklistõl a helyes irány felé!Közbe enyhén fulladozó köhécselés hagyta el a számat!Ekkora parasztok léteznek látjátok!Jah és a legjobb benne hogy a magyarországi kisebség egyik tagjáról volt szó!
Ezután már sérülés és rendzavarás nélkül tekertünk ugy 5 óráig!
Rájöttem mért voltam télen egy kicsit céltalan!Amikor megláttam a hosszu kerós sort elöntött a boldogság!És visszatért belém az az érzés amit egész nyáron éreztem!Hogy mi egy nagy család vagyunk és ujra összegyült a család!
Valahogy nagyobb lelkesedésre számítottam a témában. Tényleg ilyen sokan akarnak jönni?
TCS! esetleg szólhatnál a Nyest Team tagjainka. Hátha õk benne lennének...
EMBER: mivel nem beszéltünk telefonon így csak a fórumon keresztül tudok üzenni: sajna nemtok menni a Sport-ra hétvégén (tanulni kell... :'( :'( :'()
Hogy Zip megy-e azt nem tudom, esetleg hívd fel.
Aki megy annak jó szórakozást és gondoljatok néha rám :'(