egy cc váz!
egyébként Péktomi egy yasec szingleszpíd sztrít bicót rak össze magának...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Started by
Jeti
, 2002. June 04. 16:52
Posted 2003. April 07. - 12:37

Posted 2003. April 07. - 12:10

Posted 2003. April 07. - 09:52

És van egy Yasec-os triál arc Debrecenben, de nem tudom hogy hívják, és nem fórumos. De azért létezik (becs szóra
).
Mennyi születésnapos. Sok boldogságot mindenkinek!

Mennyi születésnapos. Sok boldogságot mindenkinek!
Posted 2003. April 06. - 18:55

Szeva TOM!
Én amennyire tudom - alig vmennyire, sõt, inkább sehogy (de azért írok ;D
) -, debreceni fórumos és fõképp yasecos ember nincs. Viszont van egy szép (eladó) yasec az xfactorban...
Brc
Én amennyire tudom - alig vmennyire, sõt, inkább sehogy (de azért írok ;D

Brc
Posted 2003. April 06. - 18:10

Posted 2003. April 06. - 18:04

Posted 2003. April 06. - 17:45

Posted 2003. April 03. - 19:49

Posted 2003. April 03. - 18:15

Figyelem, nóta következik!
Heppi börz déj tu júú,
Heppi börz déj tu júú,
Heppi börz déj tu BALIBAaaa...
Heppi börz déj tu jú.
Heppi börz déj tu júú,
Heppi börz déj tu júú,
Heppi börz déj tu BALIBAaaa...
Heppi börz déj tu jú.

Posted 2003. April 02. - 18:50

Cukros Tomi: hú, mi lesz veled, ha eladod a Crux-od?! Ha másikat kell venned, az már csakis Crux lehet! Különben hogy hívnának az emberek?! :
;D ;D

Posted 2003. April 02. - 15:42

Posted 2003. April 02. - 13:16

[glow=red,2,300]! ! ! K Ö Z É R D E K Û K Ö Z L E M É N Y ! ! ![/glow]
Jövõ hét pénteken, nem tudom hányadikán, délután 5 órától a Pótkerék KSZE taggyûlést tart a Pótkerékben (Böszörményi út 1., ex-Hortobány malom). Elsõsorban és mindenképpen a tagok jelenjenek meg, de bárki jöhet akit érdekel egy jó kis brindás csapat és szeretne tag lenni.
A tartalomból:
- a tagdíjak befizetése mert nemsokára 0-án lesz a kassza és jönnek a kizárások!
- csapatmez tervének egyeztetése, színek kiválasztása, mezpróba
- idei versenyek egyeztetése, ki hova akar menni
Egyébként minden pénteken 5 órától egyesületi óra a boltban!!!
Ha valami nem világos akkor keressetek: 0620-373-8594 (sms-t ne küldj mert nem válaszolok! Bocs!)
Jövõ hét pénteken, nem tudom hányadikán, délután 5 órától a Pótkerék KSZE taggyûlést tart a Pótkerékben (Böszörményi út 1., ex-Hortobány malom). Elsõsorban és mindenképpen a tagok jelenjenek meg, de bárki jöhet akit érdekel egy jó kis brindás csapat és szeretne tag lenni.
A tartalomból:
- a tagdíjak befizetése mert nemsokára 0-án lesz a kassza és jönnek a kizárások!
- csapatmez tervének egyeztetése, színek kiválasztása, mezpróba
- idei versenyek egyeztetése, ki hova akar menni
Egyébként minden pénteken 5 órától egyesületi óra a boltban!!!
Ha valami nem világos akkor keressetek: 0620-373-8594 (sms-t ne küldj mert nem válaszolok! Bocs!)
Posted 2003. April 02. - 13:07

EMBER
"Igen. Erõsen gondolkozok a Pyxisen. Magellan csúcs váza, Dedaccai csõszettbõl (Yasec is ezzel dolgozik), és eddig még soha nem volt rosz."
Ezt a kijelentésed gyorsan vond vissza és kövezd meg magad, mert Pyxis-t sohasem gyártottak Dedaccai csövekbõl, szerintem a 2002-es Crux-ra gondoltál. Ami téged érdekel az a 2003-as Pyxis és Kinesisbõl épül, és leginkább a 2001-es Crux az alapja!
"Igen. Erõsen gondolkozok a Pyxisen. Magellan csúcs váza, Dedaccai csõszettbõl (Yasec is ezzel dolgozik), és eddig még soha nem volt rosz."
Ezt a kijelentésed gyorsan vond vissza és kövezd meg magad, mert Pyxis-t sohasem gyártottak Dedaccai csövekbõl, szerintem a 2002-es Crux-ra gondoltál. Ami téged érdekel az a 2003-as Pyxis és Kinesisbõl épül, és leginkább a 2001-es Crux az alapja!
Posted 2003. April 02. - 11:08

Azt hallottam hogy kacérkodsz a Pixis-szel. Ja és a fékkart miért kérdezted?
Igen. Erõsen gondolkozok a Pyxisen. Magellan csúcs váza, és eddig még soha nem volt rosz. Remélem most sem lesz az. Egyébként hallottam, hogy milyen gépet akarsz összerakni (Cukrostól), és nagyon állat lesz. És ahhoz képest, hogy mennyibõl nagyon jó súlyban lesz. Már alig várom, hogy lássam.
A fékkart pedig azért kérdeztem, mert jó súlyban, és árban van. És ez a két dolog engem nagyon meg tud fogni.
Posted 2003. April 02. - 10:23

Loki es tesco szinure kellene festeni a biciklimet a sarga helyett... lehet odabaszna mint a csibe???

vendég__*
Posted 2003. April 01. - 18:37

Sziasztok!
7végén voltunk Sátoraljaújhelyen és iszonyat jó volt.
Nem tudom mikor lesz a következõ kiruccanás de majd szólok és akkor mehetnénk többen is
(most 3-an voltunk)
volt mászás és lejtõzés is bõven és a helyi kerósok is jó emberek.
Na ennyit az élménybeszámolóról.
most 7végén lesz vmi tekerés vagy megint ösztönösen fogunk gyülekezni a Nagytemplomnál?
Üdv Tcs
7végén voltunk Sátoraljaújhelyen és iszonyat jó volt.
Nem tudom mikor lesz a következõ kiruccanás de majd szólok és akkor mehetnénk többen is

(most 3-an voltunk)
volt mászás és lejtõzés is bõven és a helyi kerósok is jó emberek.
Na ennyit az élménybeszámolóról.
most 7végén lesz vmi tekerés vagy megint ösztönösen fogunk gyülekezni a Nagytemplomnál?
Üdv Tcs
Posted 2003. April 01. - 12:36

Zip: Pyxis - így kell leírni (ez gyenge pontom... ;D )
Tõled elvártam volna hogy tudd... :-\ ;D
Tõled elvártam volna hogy tudd... :-\ ;D
Posted 2003. April 01. - 11:47

Hali!
Újra itt!
Emberke megírnád hogy milyen kerót akarsz összerakni. Az enyém ha minden igaz a héten vagy jövõ héten kész lesz:) Azt hallottam hogy kacérkodsz a Pixis-szel (így kell leírni ugye?). Na majd meglátjuk kinek lesz szebb kerója
Ja és a fékkart miért kérdezted?
Mostanra ennyi!
Üdv mindenkinek:Zip
Újra itt!
Emberke megírnád hogy milyen kerót akarsz összerakni. Az enyém ha minden igaz a héten vagy jövõ héten kész lesz:) Azt hallottam hogy kacérkodsz a Pixis-szel (így kell leírni ugye?). Na majd meglátjuk kinek lesz szebb kerója

Mostanra ennyi!
Üdv mindenkinek:Zip
Posted 2003. April 01. - 08:57

Kell hozzá medence vízzel?? :
:
:
:
:
:
Szerintem ez már szériatartozék a medencéhez. De én nem vagyok telhetetlen. Bár... :

De hogy valami kerós témában ishozzászóljak a topichoz: Fejben már összeállt, hogy milyen végleges gépem lesz. Talán mire kezdõdik a nyár össze is tudom rakni (sok szerencsével, és még több pénzzel

Posted 2003. March 28. - 08:55