egy cc váz!
egyébként Péktomi egy yasec szingleszpíd sztrít bicót rak össze magának...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2003. április 07. - 12:37

Írta 2003. április 07. - 12:10

Írta 2003. április 07. - 09:52

És van egy Yasec-os triál arc Debrecenben, de nem tudom hogy hívják, és nem fórumos. De azért létezik (becs szóra
).
Mennyi születésnapos. Sok boldogságot mindenkinek!

Mennyi születésnapos. Sok boldogságot mindenkinek!
Írta 2003. április 06. - 18:55

Szeva TOM!
Én amennyire tudom - alig vmennyire, sõt, inkább sehogy (de azért írok ;D
) -, debreceni fórumos és fõképp yasecos ember nincs. Viszont van egy szép (eladó) yasec az xfactorban...
Brc
Én amennyire tudom - alig vmennyire, sõt, inkább sehogy (de azért írok ;D

Brc
Írta 2003. április 06. - 18:10

Írta 2003. április 06. - 18:04

Írta 2003. április 06. - 17:45

Írta 2003. április 03. - 19:49

;D ;D
Csatlakozom
Csatlakozom
[move]Boldog Születésnapot BALIBA & BABYFACE :-* :-* [/move]
Írta 2003. április 03. - 18:15

Figyelem, nóta következik!
Heppi börz déj tu júú,
Heppi börz déj tu júú,
Heppi börz déj tu BALIBAaaa...
Heppi börz déj tu jú.
Heppi börz déj tu júú,
Heppi börz déj tu júú,
Heppi börz déj tu BALIBAaaa...
Heppi börz déj tu jú.

Írta 2003. április 02. - 18:50

Cukros Tomi: hú, mi lesz veled, ha eladod a Crux-od?! Ha másikat kell venned, az már csakis Crux lehet! Különben hogy hívnának az emberek?! :
;D ;D

Írta 2003. április 02. - 15:42

Hû!
Ezt nekem kellett volna beírnom, de annyira siettem, hogy elfelejtetem. Bocsi -M-
Ezt nekem kellett volna beírnom, de annyira siettem, hogy elfelejtetem. Bocsi -M-
Írta 2003. április 02. - 13:16

[glow=red,2,300]! ! ! K Ö Z É R D E K Û K Ö Z L E M É N Y ! ! ![/glow]
Jövõ hét pénteken, nem tudom hányadikán, délután 5 órától a Pótkerék KSZE taggyûlést tart a Pótkerékben (Böszörményi út 1., ex-Hortobány malom). Elsõsorban és mindenképpen a tagok jelenjenek meg, de bárki jöhet akit érdekel egy jó kis brindás csapat és szeretne tag lenni.
A tartalomból:
- a tagdíjak befizetése mert nemsokára 0-án lesz a kassza és jönnek a kizárások!
- csapatmez tervének egyeztetése, színek kiválasztása, mezpróba
- idei versenyek egyeztetése, ki hova akar menni
Egyébként minden pénteken 5 órától egyesületi óra a boltban!!!
Ha valami nem világos akkor keressetek: 0620-373-8594 (sms-t ne küldj mert nem válaszolok! Bocs!)
Jövõ hét pénteken, nem tudom hányadikán, délután 5 órától a Pótkerék KSZE taggyûlést tart a Pótkerékben (Böszörményi út 1., ex-Hortobány malom). Elsõsorban és mindenképpen a tagok jelenjenek meg, de bárki jöhet akit érdekel egy jó kis brindás csapat és szeretne tag lenni.
A tartalomból:
- a tagdíjak befizetése mert nemsokára 0-án lesz a kassza és jönnek a kizárások!
- csapatmez tervének egyeztetése, színek kiválasztása, mezpróba
- idei versenyek egyeztetése, ki hova akar menni
Egyébként minden pénteken 5 órától egyesületi óra a boltban!!!
Ha valami nem világos akkor keressetek: 0620-373-8594 (sms-t ne küldj mert nem válaszolok! Bocs!)
Írta 2003. április 02. - 13:07

EMBER
"Igen. Erõsen gondolkozok a Pyxisen. Magellan csúcs váza, Dedaccai csõszettbõl (Yasec is ezzel dolgozik), és eddig még soha nem volt rosz."
Ezt a kijelentésed gyorsan vond vissza és kövezd meg magad, mert Pyxis-t sohasem gyártottak Dedaccai csövekbõl, szerintem a 2002-es Crux-ra gondoltál. Ami téged érdekel az a 2003-as Pyxis és Kinesisbõl épül, és leginkább a 2001-es Crux az alapja!
"Igen. Erõsen gondolkozok a Pyxisen. Magellan csúcs váza, Dedaccai csõszettbõl (Yasec is ezzel dolgozik), és eddig még soha nem volt rosz."
Ezt a kijelentésed gyorsan vond vissza és kövezd meg magad, mert Pyxis-t sohasem gyártottak Dedaccai csövekbõl, szerintem a 2002-es Crux-ra gondoltál. Ami téged érdekel az a 2003-as Pyxis és Kinesisbõl épül, és leginkább a 2001-es Crux az alapja!
Írta 2003. április 02. - 11:08

Azt hallottam hogy kacérkodsz a Pixis-szel. Ja és a fékkart miért kérdezted?
Igen. Erõsen gondolkozok a Pyxisen. Magellan csúcs váza, és eddig még soha nem volt rosz. Remélem most sem lesz az. Egyébként hallottam, hogy milyen gépet akarsz összerakni (Cukrostól), és nagyon állat lesz. És ahhoz képest, hogy mennyibõl nagyon jó súlyban lesz. Már alig várom, hogy lássam.
A fékkart pedig azért kérdeztem, mert jó súlyban, és árban van. És ez a két dolog engem nagyon meg tud fogni.
Írta 2003. április 02. - 10:23

Loki es tesco szinure kellene festeni a biciklimet a sarga helyett... lehet odabaszna mint a csibe???

vendég__*
Írta 2003. április 01. - 18:37

Sziasztok!
7végén voltunk Sátoraljaújhelyen és iszonyat jó volt.
Nem tudom mikor lesz a következõ kiruccanás de majd szólok és akkor mehetnénk többen is
(most 3-an voltunk)
volt mászás és lejtõzés is bõven és a helyi kerósok is jó emberek.
Na ennyit az élménybeszámolóról.
most 7végén lesz vmi tekerés vagy megint ösztönösen fogunk gyülekezni a Nagytemplomnál?
Üdv Tcs
7végén voltunk Sátoraljaújhelyen és iszonyat jó volt.
Nem tudom mikor lesz a következõ kiruccanás de majd szólok és akkor mehetnénk többen is

(most 3-an voltunk)
volt mászás és lejtõzés is bõven és a helyi kerósok is jó emberek.
Na ennyit az élménybeszámolóról.
most 7végén lesz vmi tekerés vagy megint ösztönösen fogunk gyülekezni a Nagytemplomnál?
Üdv Tcs
Írta 2003. április 01. - 12:36

Zip: Pyxis - így kell leírni (ez gyenge pontom... ;D )
Tõled elvártam volna hogy tudd... :-\ ;D
Tõled elvártam volna hogy tudd... :-\ ;D
Írta 2003. április 01. - 11:47

Hali!
Újra itt!
Emberke megírnád hogy milyen kerót akarsz összerakni. Az enyém ha minden igaz a héten vagy jövõ héten kész lesz:) Azt hallottam hogy kacérkodsz a Pixis-szel (így kell leírni ugye?). Na majd meglátjuk kinek lesz szebb kerója
Ja és a fékkart miért kérdezted?
Mostanra ennyi!
Üdv mindenkinek:Zip
Újra itt!
Emberke megírnád hogy milyen kerót akarsz összerakni. Az enyém ha minden igaz a héten vagy jövõ héten kész lesz:) Azt hallottam hogy kacérkodsz a Pixis-szel (így kell leírni ugye?). Na majd meglátjuk kinek lesz szebb kerója

Mostanra ennyi!
Üdv mindenkinek:Zip
Írta 2003. április 01. - 08:57

Kell hozzá medence vízzel?? :
:
:
:
:
:
Szerintem ez már szériatartozék a medencéhez. De én nem vagyok telhetetlen. Bár... :

De hogy valami kerós témában ishozzászóljak a topichoz: Fejben már összeállt, hogy milyen végleges gépem lesz. Talán mire kezdõdik a nyár össze is tudom rakni (sok szerencsével, és még több pénzzel

Írta 2003. március 28. - 08:55