Igaza van!!!
Ennek a társadalomnak vagyunk egy aprócska része, mejrõl sok ember nem úgy vesz tudomást, mint kéne. Hogy ha egy kerós csinál valamit, akkor az egész "társadalmunkatÛ" bírálják. És valóban sokkal jobb dolog kerózni, mint inni cigizni drogozni, és stb. Másra úgysincs se idõd se pénzed, mert mindet a a keróra költöd. Na mindenkinek további szép nyarat, jó sok kerózást...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2003. június 20. - 00:16

Írta 2003. június 17. - 12:16

Az ucsó mondatod király volt Ember!! 
Nekem semmi gondom nincs egy keróssal se mert mind egy társaságba tartozunk ,a kerós társadalomba.Én azt mondom aki tekerni akar az tegye aki meg városba baromkodni az csinálja,lényeg hogy kerózik és sportol nem pedig a helyi kocsmába issza el az agyát vagy otthon kockul a gép elõtt!
Úgyhogy tényleg Pííísz mindenkinek!
Üdv:Shaggi

Nekem semmi gondom nincs egy keróssal se mert mind egy társaságba tartozunk ,a kerós társadalomba.Én azt mondom aki tekerni akar az tegye aki meg városba baromkodni az csinálja,lényeg hogy kerózik és sportol nem pedig a helyi kocsmába issza el az agyát vagy otthon kockul a gép elõtt!
Úgyhogy tényleg Pííísz mindenkinek!
Üdv:Shaggi
Írta 2003. június 17. - 11:56

Peace!
Mindenki azt csinál, és ott, amit csak akar. Mondjuk én nagyon szeretnék kimenni Ausztriába, mert ott nagyon jónak kinézõ hegyek vannak mégis itthon a nagy Alföld kellõs közepén (Deberecen) esz a fene.
Egyébként meg van, akiknek a szociokulturális igénye nagyobb annál a késztetésnél, mint amit a tekerés okoz. Talán õk ezért dumálnak. Képes volnál ezért elítélni valakit?
Ha meg gondod van vele egyszerûen menj oda, és verd meg. ;D ;D ;D
Mindenki azt csinál, és ott, amit csak akar. Mondjuk én nagyon szeretnék kimenni Ausztriába, mert ott nagyon jónak kinézõ hegyek vannak mégis itthon a nagy Alföld kellõs közepén (Deberecen) esz a fene.
Egyébként meg van, akiknek a szociokulturális igénye nagyobb annál a késztetésnél, mint amit a tekerés okoz. Talán õk ezért dumálnak. Képes volnál ezért elítélni valakit?
Ha meg gondod van vele egyszerûen menj oda, és verd meg. ;D ;D ;D
Írta 2003. június 17. - 09:19

Cukros!
Bocsi, de csak ma olvastalak!
Tegnap megvettem a kerót: egy Kelly's Sabotage vázra szerelt Majesticet. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon pofás kis darab, az elképzeléseimnek megfelel!
Este teszteltük Pallag-Józsa felé, szuper volt!
Egy másik boltban vettem (ezt biztos kitaláltad), mert kaptam több mint 15000Ft kedvezményt, és ez elég vonzó volt! Meg az eladó srácot is kiderült ismerem, ezért döntöttem mellettük!
Azért köszi mindent!
Bocsi, de csak ma olvastalak!

Tegnap megvettem a kerót: egy Kelly's Sabotage vázra szerelt Majesticet. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon pofás kis darab, az elképzeléseimnek megfelel!
Este teszteltük Pallag-Józsa felé, szuper volt!
Egy másik boltban vettem (ezt biztos kitaláltad), mert kaptam több mint 15000Ft kedvezményt, és ez elég vonzó volt! Meg az eladó srácot is kiderült ismerem, ezért döntöttem mellettük!
Azért köszi mindent!
Írta 2003. június 13. - 11:43

Az a pálya kb 10x10m és egy idõ után elég unalom tud lenni szerintem.Ezért keresnek õk is új helyeket mert csak így lehet fejlõdni.Jah meg asszem hogy a Malom parkos cirkusz az fizetõs is.És hát ki az aki még ezt is vállalja hogy keróra költ és még a biciklizésért is fizetnie kell!?
Írta 2003. június 13. - 10:55

Tiberius
Én magam nem vállalok összerakást, de végül is összerakhatok egyet. Csak kb. 150e fölött érdemes gondolkoyni ay építésen, vagy ha egy olyan bringa sincs ami pont jó lenne, vagy néhány alkatrész kicserélésével azzá tehetõ. Abban tudok segíteni, hogy milyen alkatrészeket vegyél.
A Pótkerék a Böszörményi út 1. szám alatt van, a régi malom alagsorában! Van Schwinn-Csepel, Magellan, Merida, Giant, K2, stb. Ma 5 óra körül megprópálok ott lenni!
Én magam nem vállalok összerakást, de végül is összerakhatok egyet. Csak kb. 150e fölött érdemes gondolkoyni ay építésen, vagy ha egy olyan bringa sincs ami pont jó lenne, vagy néhány alkatrész kicserélésével azzá tehetõ. Abban tudok segíteni, hogy milyen alkatrészeket vegyél.
A Pótkerék a Böszörményi út 1. szám alatt van, a régi malom alagsorában! Van Schwinn-Csepel, Magellan, Merida, Giant, K2, stb. Ma 5 óra körül megprópálok ott lenni!
Írta 2003. június 12. - 23:17

Egyszerûen csak furcsa, hogy oda járnak emberek triálozni, amikor sokkal jobb(nak kinézõ) pálya van a malompark mellett :

Írta 2003. június 12. - 14:56

Egyszer gyere már le a templomkertbe talán és meglátod a számodra lehetetlent!
Vagy ez már bûn lenne a kis tekerõs lelkednek? :
Vagy ez már bûn lenne a kis tekerõs lelkednek? :

Írta 2003. június 12. - 10:40

Írta 2003. június 11. - 22:33

Hali
Ezek szerint én is egy ilyen "GYári versenyzõ" vagyok!
Asszem hogy aki tekerni akar az teker amikor akar.Aki meg társaságra vágyik és marhulni akar az meg mindig talál embereket ott a templomnál akikkel k*rva jó kis túrák jönnek össze.Városi tekerések,Józsa,Vekeri és dombokon való állatkodás!
A másik rész hogy a triálosok meg ott keróznak mivel ott vannak olyan elemek amik "jó" körülményt biztosítanak egy kis gyakorláshoz.
Szóval én sajnálom ha vki lenéz minket!Mert nem vagyunk divat biciklisek csak épp az egy jó találka hely ahol mindenki összetud futni a másikkal.
Ezek szerint én is egy ilyen "GYári versenyzõ" vagyok!

Asszem hogy aki tekerni akar az teker amikor akar.Aki meg társaságra vágyik és marhulni akar az meg mindig talál embereket ott a templomnál akikkel k*rva jó kis túrák jönnek össze.Városi tekerések,Józsa,Vekeri és dombokon való állatkodás!
A másik rész hogy a triálosok meg ott keróznak mivel ott vannak olyan elemek amik "jó" körülményt biztosítanak egy kis gyakorláshoz.
Szóval én sajnálom ha vki lenéz minket!Mert nem vagyunk divat biciklisek csak épp az egy jó találka hely ahol mindenki összetud futni a másikkal.
Írta 2003. június 11. - 19:35

Írta 2003. június 11. - 13:40

Én igazán nem érzem magam nagy tekerõsnek!
de nekem melóba menet meg jövet jól eset a Nagy Templom-hoz leülni a GYÁRI VERSENYZÕkhöz beszélgetni!-de én azért itt neten is ismertem meg olyan embereket akiket szerintem megérte!
de nekem melóba menet meg jövet jól eset a Nagy Templom-hoz leülni a GYÁRI VERSENYZÕkhöz beszélgetni!-de én azért itt neten is ismertem meg olyan embereket akiket szerintem megérte!
Írta 2003. június 11. - 00:07

Debrecenben, itt a fórumon keresztûl +beszélni bármilyen jellegû tekerést teljesem halálraitélt elképzelés.
Ezt én is így gondolom ;D
Írta 2003. június 10. - 23:05

Debrecenben, itt a fórumon keresztûl +beszélni bármilyen jellegû tekerést teljesem halálraitélt elképzelés, tekintve a fórumos kerósok "aktív" hozzáállását. Aki tényleg tekerni akarnak, azok +találják egymást telefonon. Még szerencse, hogy a többi GYÁRI VERSENYZÕnek még anno megépítették a Nagy Templomot!
Üdv,
Baliba
Üdv,
Baliba
Írta 2003. június 07. - 07:00

Nekem meg kilenc vizsgám ,és két mérõgyakorlatom van(egyik 2 másik 4 napos) , mindez egy hónap alatt. ???Ezek után mikor kerózzak? >
>
>

Írta 2003. június 05. - 20:28

A tekeréssel kapcsolatban meg nem csak hétvégi dolgokra gondoltam, hanem hogy akár naponta is mehetnénk. Erre kéne jelentkezõ! Mondjuk minden nap egy adott helyen találkoznánk, és aki ott van az edz egy jót.
Még csak most olvastam el, de mi így szoktuk, ha van kedved csatlakozz !

A jövõ hétre nem tudok biztosat mondani, mert szigorlatozok :

a hétfõ azt szinte biztos nem, mert vasárnap megyünk a Zemplénbe tekerni , /szombaton meg Mátra igaz BRUCE :

Gyalogkakukk:
és még annyi, hogy ha legközelebb tekeresz ki a Nagyerdõ fele a Simonyin, néha nézz át a út másik oldalára is..
Ja, hogy nem vettelek észre- bocs :-[, de ilyenkor általában. ahogy Baliba mondaná koncentrálok

Írta 2003. június 05. - 08:38

Ha ja'rna valaki mostana'ban Jo'zsa fele az ke'szu''lj0''n fel egy alapos la'cmosa'sra

Írta 2003. június 04. - 11:21

Na írok már én is, olyan rég jártam erre... ;D
Elõször is ors-nak: :-*
és még annyi, hogy ha legközelebb tekeresz ki a Nagyerdõ fele a Simonyin, néha nézz át a út másik oldalára is.. ;D ;D ;D
tiberius:
Pótkerék: Böszörményi út 1., a Böszörményi elején van egy Shell kút, ott van egy épületben lent a pincében
Gém Regina: a Csapó-Rákóczi keresztezõdésben van, a piac oldalában, a Rákóczin
Harlem: Nyugati utca, a Hatvan utca és a Bajcsy Zsilinszky közötti részen, majdnem a MOL kúttal szemben
X-Factor: a Plaza mellett, a (volt) Mûvelõdési központ felõli oldalon, lent a pincében
Gyöngy-ház: Vámospércsi út, a Gulyás tüzéppel szemben
ennyi, ami említésre méltó, ha valamelyiket nem találod írj nyugodtan.
És hogy melyik jó? Hát tapasztalatom alapján a legfontosabb az, hogy a boltosnak épp milyen a kedve... :-\
Elõször is ors-nak: :-*
és még annyi, hogy ha legközelebb tekeresz ki a Nagyerdõ fele a Simonyin, néha nézz át a út másik oldalára is.. ;D ;D ;D
tiberius:
Pótkerék: Böszörményi út 1., a Böszörményi elején van egy Shell kút, ott van egy épületben lent a pincében
Gém Regina: a Csapó-Rákóczi keresztezõdésben van, a piac oldalában, a Rákóczin
Harlem: Nyugati utca, a Hatvan utca és a Bajcsy Zsilinszky közötti részen, majdnem a MOL kúttal szemben
X-Factor: a Plaza mellett, a (volt) Mûvelõdési központ felõli oldalon, lent a pincében
Gyöngy-ház: Vámospércsi út, a Gulyás tüzéppel szemben
ennyi, ami említésre méltó, ha valamelyiket nem találod írj nyugodtan.
És hogy melyik jó? Hát tapasztalatom alapján a legfontosabb az, hogy a boltosnak épp milyen a kedve... :-\
Írta 2003. június 04. - 08:01

Bruce:
Ugyan Db.-ben élek már egys ideje, de nem tudom merre van a Pótkerék, Regina és a Harlem. ???
Köszi mindent!
Ugyan Db.-ben élek már egys ideje, de nem tudom merre van a Pótkerék, Regina és a Harlem. ???
Köszi mindent!
Írta 2003. június 03. - 21:26

Üdvözlöm Cukros elképzelését.
De még az alkalmankénti hétvégi tekerések is csak nehezen jönnek össze.
A pénteki felvetésemre pl. senki nem reagált.
De részemrõl jó lenne a vasárnap délután is.
De még az alkalmankénti hétvégi tekerések is csak nehezen jönnek össze.
A pénteki felvetésemre pl. senki nem reagált.
De részemrõl jó lenne a vasárnap délután is.