Tiberius! Látod azt a piros kis négyzet szerû kis síkidomot a képernyõ jobb oldalán? Na, ott néha megjelenik egy két szám az "Ebbõl új" feliratnál. Arra is válszolhatsz néha. ;D Elhiszem h. alapjában Debreceni hvcs. vagy de azért a Bp-ket sem kéne sz...ba venni. ;D Köfike
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
vendég_Master_*
Írta 2003. július 23. - 08:50

Írta 2003. július 23. - 08:41

Cukros:
Te vagy az, akivel a Vekerinél találkoztunk, és edzõbringával nyomultál? Meg akivel hétfõn 2x is összefutottunk a Füredin meg a Plázánál?
Sajna nem tudok menni a Bükkre, mert szombattól erdélyi bicajtúrán vagyok. Igaz, hogy hazajövök addig, de haza kell mennem hétvégén. >
Jó lett volna pedig menni, de a Mátrán ott leszek!
;D
Üdv!
Te vagy az, akivel a Vekerinél találkoztunk, és edzõbringával nyomultál? Meg akivel hétfõn 2x is összefutottunk a Füredin meg a Plázánál?
Sajna nem tudok menni a Bükkre, mert szombattól erdélyi bicajtúrán vagyok. Igaz, hogy hazajövök addig, de haza kell mennem hétvégén. >

Jó lett volna pedig menni, de a Mátrán ott leszek!
;D
Üdv!
Írta 2003. július 22. - 12:52

Tiberius:
Ja már lehet, hogy tudom, hogy ki vagy! A Kelly's-bõl me g a vonatból összeraktam, hogy szerintem már találkoztunk néhányszor. Tegnap is láttuk egymást! Akkor jössz a Bükk Maratonra is?
Ja már lehet, hogy tudom, hogy ki vagy! A Kelly's-bõl me g a vonatból összeraktam, hogy szerintem már találkoztunk néhányszor. Tegnap is láttuk egymást! Akkor jössz a Bükk Maratonra is?
Írta 2003. július 20. - 02:37

Pénteken voltunk 3-an Tokajba.Jól kezdõdött,mivel nekem a táskám az állomáson maradt, benne az irataim,pénztárcám,telefon...mindenem,mire észbekaptam,már a Bocskaikerben járt a vonat,ahol le is szálltam,és eröltetett tempóban jöttem vissza a 4-esen,és csodák csodájára megvolt, valaki leadta(azért még vannnak rendes emberek) :-* Ezek után a következõ vonattal mentem a többiek után,akik mire odaértem megmászták a Nagy kopaszt,és le is jöttek a temetõnél.A következõ fel és lejövet után õk már nagyon kivoltak és hazamentek a vonattal
,én még marttam és így egyedül vágtam neki a felfelének .A lefele nagyon király volt, egyszer majdnem ficcentem ;D Na csak ennyit akartam itt leírni.
Fórumosok közül szokott valaki Tokajba járni?

Fórumosok közül szokott valaki Tokajba járni?
Írta 2003. július 19. - 22:09

Gyalogkakukk: egyetértek, hogy az F1 után, az 5 óra is jó.
Az aszfalt is tökéletes, a táv is.
Találkozás a Nagytemplom ellõtt, jó lessz?
Az aszfalt is tökéletes, a táv is.
Találkozás a Nagytemplom ellõtt, jó lessz?
Írta 2003. július 19. - 19:34

nkarcsik: Vasárnap du az nekem OK, ha nem lesz esõ akkkor megyek...
De mindenképp valamikor a F1 után kéne indulni... ;D ;D ;D
Esetleg 5óra fele (akkor már talán nem lesz olyan meleg sem)???
Milyen tekerésre gondoltál??? Én legjobban egy nagyon laza tempójú 30-ast preferálnék ha lehet akkor aszfalton. (na jó, esetleg max 40 ;D)
De mindenképp valamikor a F1 után kéne indulni... ;D ;D ;D
Esetleg 5óra fele (akkor már talán nem lesz olyan meleg sem)???
Milyen tekerésre gondoltál??? Én legjobban egy nagyon laza tempójú 30-ast preferálnék ha lehet akkor aszfalton. (na jó, esetleg max 40 ;D)
Írta 2003. július 19. - 00:17

Írta 2003. július 18. - 19:03

Írta 2003. július 17. - 12:46

Cukros:
Gratula, szép eredmény!
Hazafelé a maratonról a vonaton debreceniekkel jöttem, a Pótkerék Team tagjai voltak, de neveket nem tudok. Sokan vagytok? És vannak közös tekerések, edzõtáborok ilyesmi?
Gratula, szép eredmény!

Hazafelé a maratonról a vonaton debreceniekkel jöttem, a Pótkerék Team tagjai voltak, de neveket nem tudok. Sokan vagytok? És vannak közös tekerések, edzõtáborok ilyesmi?
Írta 2003. július 17. - 11:28

tiberius:
Hi! Én is voltam a Dunánál. A 100-as távon 70. lettem. Letoltöttem ay eredménzlistát, kinyomtatva kitettem a Pótkerékbe és bejelöltem ay általam ismert neveket. Ha valaki arra jár jól megnéyheti magát
Meg a szilvási is kint van!
Hi! Én is voltam a Dunánál. A 100-as távon 70. lettem. Letoltöttem ay eredménzlistát, kinyomtatva kitettem a Pótkerékbe és bejelöltem ay általam ismert neveket. Ha valaki arra jár jól megnéyheti magát

Írta 2003. július 17. - 00:53

Írta 2003. július 16. - 17:38

Sziasztok!
Hétvégén, mondjuk vasárnap délután olyan öt óra fele van kedve valakinek jönni tekerni egyett?
Üdv!
Hétvégén, mondjuk vasárnap délután olyan öt óra fele van kedve valakinek jönni tekerni egyett?
Üdv!
Írta 2003. július 14. - 14:03

Most hogy így olvasgatom az oldalt eszembe jutott, hogy el kéne egyszer mennünk egy kocsmaféleségbe megismerni egymást. Ha már ennyire leszóltátok a piálást... :
Szal ha valaki benne van szóljon (70-2194612), és csõdítsen oda minnél több keróst (és nõt ;D ) Csak hogy ne csak úgy ismerjük meg egymást, hogy keró van a seggünk alatt...

Írta 2003. július 11. - 18:46

Hi !
Valaki nem akar jönni hétvégén Tokajba? Ketten már vagyunk,de többen azért jobb. Valoszinû szombat reggeli 7 körüli vonattal mennénk.
Na senki? ??? Biztos mindenki kerózik ;D
Írta 2003. július 11. - 12:27

Na, senki sem volt a fórumosok közül?
Pontosítok: 289. lettem, csalni akartam egyet...
Pontosítok: 289. lettem, csalni akartam egyet...

Írta 2003. július 09. - 19:24

Hi !
Valaki nem akar jönni hétvégén Tokajba? Ketten már vagyunk,de többen azért jobb. Valoszinû szombat reggeli 7 körüli vonattal mennénk.
Írta 2003. július 08. - 15:05

Hali!
Debrecen hogy szerepelt a DM-en?
Én a 288. lettem hff kategóriában, képességeimhez mérve meg vagyok elégedve vele, de azért jövõre javítani kellene néhány percet. ;D
Üdv!
Debrecen hogy szerepelt a DM-en?
Én a 288. lettem hff kategóriában, képességeimhez mérve meg vagyok elégedve vele, de azért jövõre javítani kellene néhány percet. ;D
Üdv!
Írta 2003. július 01. - 18:57

Ha valaki jön a Duna Maratonra az légyszi hívjon fel, hogy megbeszéljük az együtt-utazást-találkozást... ;D
tel.számom: 06-70-201-0951
ha vk-i nem akar telefonálni akkor neki: pénteken du. 4-kor indulunk vonattal Debr-bõl, lehet csatlakozni.
BRUCE: légyszi intézd a Bükk mar.-os nevezést, mert ha nem lehet átiratni a nevemre akkor lassan neveznem kéne...
tel.számom: 06-70-201-0951
ha vk-i nem akar telefonálni akkor neki: pénteken du. 4-kor indulunk vonattal Debr-bõl, lehet csatlakozni.
BRUCE: légyszi intézd a Bükk mar.-os nevezést, mert ha nem lehet átiratni a nevemre akkor lassan neveznem kéne...
Írta 2003. július 01. - 14:15

Hali Révi!
Nem tudom, hogy te közben
Balibával, én "küttem" neki egy RSzÜ-t...... :

Én
Írta 2003. június 27. - 04:50

Kérem, ha valaki ott a nagyvárosban esetleg összefutna Balibával, jelezze már neki, hogy kétségbeesve keresem.
Szeretném tõle megtudni áll-e még az ajánlatuk a kedvesével a SAUh-i találkozó szombat esti kajaügyében.
Köszönöm!
Szeretném tõle megtudni áll-e még az ajánlatuk a kedvesével a SAUh-i találkozó szombat esti kajaügyében.
Köszönöm!