De felpörgött mindenki!
Ors: :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Köszi, hogy elmagyaráztad a mi EMBERÜNKNEK a kell szó használatát!
Köszi a :-*-kat, átvettem õket!
Hogy van az outi keród??
Felépült már? Lábadozik?
Úgy tervezem, hogy megyek, így mehetünk by Opel. Akkor eddig aki Biztos az Orsi és Én. Még 2 fõ befér bringástúl! Ha az EMBERünk jön, akkor még1 fõ!
Ha ott 10kor van start, akkor Debrecent 7-kor el kellene hagyni, Orsi, ne nevess... , tehát 7-kor el kellene hagyni. Nem akarok rohanni!
Nem fogunk megszakadni, ált, mindenkit +várunk, nem cc verseny lesz, csak egy kellemes túra!
Visszafele sebességrekord döntögetõs party-val! ;D
Jelentkezéseket ide!
További infó: Paraferee!!!!!
Üdv,
Baliba
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2003. október 13. - 21:35

Írta 2003. október 13. - 19:15

Na várjatok!!!
Besúgóim szerint a múlt pénteken elmaradt Balmaz XC versenyt ezen a hétvégén rendezik meg!!! A pontos dátumot még nem tudom, pedig nyomom a pénzt az informátornak (áááá nem is). Ha valamit hallo, írok.
A sáros-túra tényleg jó volt. Még emlékeztem is hogy egy hete a sötétben ugyanerre jártunk. EMBER legközelebb a talicskával mehetsz, talán nem ütöd fel
!!!
Besúgóim szerint a múlt pénteken elmaradt Balmaz XC versenyt ezen a hétvégén rendezik meg!!! A pontos dátumot még nem tudom, pedig nyomom a pénzt az informátornak (áááá nem is). Ha valamit hallo, írok.
A sáros-túra tényleg jó volt. Még emlékeztem is hogy egy hete a sötétben ugyanerre jártunk. EMBER legközelebb a talicskával mehetsz, talán nem ütöd fel

Írta 2003. október 13. - 18:48

Írta 2003. október 13. - 17:29

Sziasztok!
Itt az elveszett bárány beszél megint
Bükk: nekem végülis ez ellen sincs kifogásom, de ne Lilla-Szilvás legyen már, mert ez olyan.... "uncsi"... Szeretnék új helyeket megismerni!
A Paratúra nekem kimarad: szombaton tûznek, vasárnap meg nem hinném, hogy túlságosan mozgásképes lennék :
Br.
Itt az elveszett bárány beszél megint

Bükk: nekem végülis ez ellen sincs kifogásom, de ne Lilla-Szilvás legyen már, mert ez olyan.... "uncsi"... Szeretnék új helyeket megismerni!
A Paratúra nekem kimarad: szombaton tûznek, vasárnap meg nem hinném, hogy túlságosan mozgásképes lennék :

Br.
Írta 2003. október 13. - 17:13

Írta 2003. október 13. - 17:01

Írta 2003. október 13. - 16:59

Baliba NEM azért KELL hogy levigyen minket >

de ha jön akkor kocsival megyünk és fizetünk , ez így szokott lenni ...
Írta 2003. október 13. - 15:57

Miért kell, hogy feltétlen jöjjön Baliba? Kocsival jönne (elvinne?)? Mert ha igen beszálnék a benzinköltségbe. Most mennem kell, de késõbb még egyeztetünk.
Írta 2003. október 13. - 15:37

Misi én biztos megyek a hétvégi túrHára! ha Baliba nem jön akkor vonattal egyedül, ami kicsit húzósabb mert sokszor át kell szállni és ha visszafelé nem éred el a 18 as vonatott nincs több lehetõséged :-\
de. 10 korül van a találkozó Gyögyösön
Asszem 40 vagy 60 km-re tervezi Para és lesz bene aszfaltos rész is fölfelé... pontos útvonalat még nem olvastam de ismerve a túravezetõt meg a Mátrát , érdemes lesz elmenni
de. 10 korül van a találkozó Gyögyösön
Asszem 40 vagy 60 km-re tervezi Para és lesz bene aszfaltos rész is fölfelé... pontos útvonalat még nem olvastam de ismerve a túravezetõt meg a Mátrát , érdemes lesz elmenni

Írta 2003. október 13. - 14:46

Hi!
Szerintem is jó volt a szombati tekerés. Köszi Karcsi :-*.
Engem nem zavart annyira a szembeszél, annál inkább a kapott defekt. A sár viszont fenomenális volt. Direkt élveztem. Bár nem volt kifejezett sárgumim (ragadtam a sárba, mint légy a törökmézre), de így is fasza volt. Bár a kerómosás már nem volt akkora élmény fõleg, hogy egyszerre kettõt kellett mosni
.
Az esti tekerésben kedd, szerda és csütörtök kivételével benne vagyok.
Mivel jövõ héten tanítási szünet van ezért most péntektõl egészen jövõ héten ráérek tekerni (akár a hegyekben is). Szóval akinek van ötlete, hogy mikor és hova menjünk az írja be. Ors, Baliba mi volt/lesz az a Paratúra? Lehet csatlakozni? Ti mentek (és ha igen mikor és mivel?)?
Szerintem is jó volt a szombati tekerés. Köszi Karcsi :-*.
Engem nem zavart annyira a szembeszél, annál inkább a kapott defekt. A sár viszont fenomenális volt. Direkt élveztem. Bár nem volt kifejezett sárgumim (ragadtam a sárba, mint légy a törökmézre), de így is fasza volt. Bár a kerómosás már nem volt akkora élmény fõleg, hogy egyszerre kettõt kellett mosni

Az esti tekerésben kedd, szerda és csütörtök kivételével benne vagyok.
Mivel jövõ héten tanítási szünet van ezért most péntektõl egészen jövõ héten ráérek tekerni (akár a hegyekben is). Szóval akinek van ötlete, hogy mikor és hova menjünk az írja be. Ors, Baliba mi volt/lesz az a Paratúra? Lehet csatlakozni? Ti mentek (és ha igen mikor és mivel?)?
Írta 2003. október 13. - 12:40

Debrecen kicsit lemaradott :
Baliba a ParatúrHát már mondom pár hete :
de akkor itt is jelzem hogy én biziton megyek

Baliba a ParatúrHát már mondom pár hete :

Írta 2003. október 13. - 11:40

Figyelem!
Szabadonfutó/Bringás lányok topic!!!!!
Para a Mátrába szervez most Vasárnap egy túrát!
Aki akar jönni (mert én valszeg megyek) szóljon!!
Üdv,
Baliba
Szabadonfutó/Bringás lányok topic!!!!!
Para a Mátrába szervez most Vasárnap egy túrát!
Aki akar jönni (mert én valszeg megyek) szóljon!!
Üdv,
Baliba
Írta 2003. október 12. - 23:19

Halihó!
Hétfõ,szerda,csütörtök jó hétközben is.Csütörtökön akár Bükk is LEHET!! Sajna a hétvége megint nem jó,dolgozom.Mehetnénk terpen is igazán a Bükkben.Úgy látom jó kis móka volt a hétvégi tekergés.Hányan voltatok?
Karcsi:ekkora embernek mindig szembeszél van,pláne ha tekeri is a biciklit!! ;D ;D
Hétfõ,szerda,csütörtök jó hétközben is.Csütörtökön akár Bükk is LEHET!! Sajna a hétvége megint nem jó,dolgozom.Mehetnénk terpen is igazán a Bükkben.Úgy látom jó kis móka volt a hétvégi tekergés.Hányan voltatok?
Karcsi:ekkora embernek mindig szembeszél van,pláne ha tekeri is a biciklit!! ;D ;D
Írta 2003. október 12. - 22:45

Megjött az elveszett bárány!
Én inkább Bükk párti vagyok! Pl lehetne egy 1/2-ed Betonos parti Lilafüredrõl Szivásváradra und vissza!
Oda esetleg más is jönne a fórumról. A több nap nekem technikailag nem kivitelezhetõ!
Az esti party is mehet, csak NE LEGYEN SÁR!!!!!
A 7közbeni mûsor csak Csütörtök und Péntek részemrõl.
Üdv,
Baliba
Én inkább Bükk párti vagyok! Pl lehetne egy 1/2-ed Betonos parti Lilafüredrõl Szivásváradra und vissza!
Oda esetleg más is jönne a fórumról. A több nap nekem technikailag nem kivitelezhetõ!
Az esti party is mehet, csak NE LEGYEN SÁR!!!!!
A 7közbeni mûsor csak Csütörtök und Péntek részemrõl.
Üdv,
Baliba
Írta 2003. október 12. - 19:12

Sziasztok!
A hegyi téma engem (is?) nagyon érdekelne!! Nekem a legjobb jövõhét csütörtöktõl... akár többnapos is lehetne!!
Br.
Ja:
és mit szólnátok a Zemplénhez?
én oda nagyon-nagyon szeretnék menni!!
A hegyi téma engem (is?) nagyon érdekelne!! Nekem a legjobb jövõhét csütörtöktõl... akár többnapos is lehetne!!
Br.
Ja:
és mit szólnátok a Zemplénhez?
én oda nagyon-nagyon szeretnék menni!!
Írta 2003. október 12. - 18:39

Jövõ hétre felmerült egy hétközi forduló lehetõsége.
Hegyi menetet meg kellene beszélni, de ez inkább idõ és idõjárás függvénye.
Hétvégére esetleg egy esti tekerést kellene beiktatni.
Hegyi menetet meg kellene beszélni, de ez inkább idõ és idõjárás függvénye.
Hétvégére esetleg egy esti tekerést kellene beiktatni.
Írta 2003. október 12. - 15:09

Való igaz! A vázam igazán nyakig sáros lett, de nem baj. A tekerés igazán jól esett, jöv, héten is kellene egy ilyen karika!
A felvetett hegyi tekerés??
Kedve, ideje lenne vkinek??
Mátra, bükk, Zemplém?
Üdv,
Baliba
A felvetett hegyi tekerés??
Kedve, ideje lenne vkinek??
Mátra, bükk, Zemplém?
Üdv,
Baliba
Írta 2003. október 11. - 20:29

Ez a kör nagyon jó volt.
Csak az a q*va szembeszél, vagy biciklin mindíg az van.
Baliba szépen felavatta az új vázat. Jó sáros let.
Örömteli, hogx lányok is csatlakoznak.
Csak az a q*va szembeszél, vagy biciklin mindíg az van.
Baliba szépen felavatta az új vázat. Jó sáros let.
Örömteli, hogx lányok is csatlakoznak.
Írta 2003. október 10. - 18:46

Írta 2003. október 10. - 15:03

Ahoy!
A szombat nekem is jó, de legyen inkább 3 óra, mert az ebédre rá kell pihenni!!
Nagybub a jóképû helyett inkább jópofát akartál írni, nem? A különbség hatalmas.
Az útvonal ugyanaz marad?
A Balmaz XC versenyrõl meg nem tudok semmit. Szerintem már nem is rendeyik meg... Ha valakik szeretmének egyszer XC versenyt rendezni itt Debrecemben akkor szívesen beszélnék vele!!!
A szombat nekem is jó, de legyen inkább 3 óra, mert az ebédre rá kell pihenni!!
Nagybub a jóképû helyett inkább jópofát akartál írni, nem? A különbség hatalmas.
Az útvonal ugyanaz marad?
A Balmaz XC versenyrõl meg nem tudok semmit. Szerintem már nem is rendeyik meg... Ha valakik szeretmének egyszer XC versenyt rendezni itt Debrecemben akkor szívesen beszélnék vele!!!