Halihó
Ez a 2 nagydarab gyerkõc(Kárcsi.Zoli)igazán el tudna folyni egy ilyen züd csodán ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2003. október 21. - 21:33

Írta 2003. október 21. - 20:19

Írta 2003. október 21. - 18:15

Írta 2003. október 21. - 13:52

Írta 2003. október 21. - 13:07

nagybub:
A konzolt holnap elkobzom! >
. Isten áldása nem csak Lali királyra
szállt, csak nálunk ki jut eszedbe a Schwinnrõl. Persze az országban máshol is lehet majd kapni.
Néhány 2004-es "alapmodell"

www.schwinnbike.com
A konzolt holnap elkobzom! >

Néhány 2004-es "alapmodell"

www.schwinnbike.com
Írta 2003. október 21. - 12:53

Megvolt a Mátratúra és igazán frenetikusan jó volt, bár kissé hideg...
Ember nem tudom mit tettél magaddal /reggel nemigazán értettem/ de engem csak a törtött láb tartana vissza ;D
-najó látatlanban inkább nembeszélek :-X
tudom hogy hülye kérdés, de vki esetleg hétvégén Szegedre ?? ?
Ember nem tudom mit tettél magaddal /reggel nemigazán értettem/ de engem csak a törtött láb tartana vissza ;D
-najó látatlanban inkább nembeszélek :-X
tudom hogy hülye kérdés, de vki esetleg hétvégén Szegedre ?? ?
Írta 2003. október 20. - 23:24

Halihó
Tomika:ma vettemkét ócsó lámpakonzólt valami lopott giprûl ;D
Ezt a szerdai tv-zést ajánld Puzsinak is!
Máshol is lesz országszerte Schwinn vagy csak kis városunk csipte meg?Pont Lajos?
Mátra túra megvolt?
Tomika:ma vettemkét ócsó lámpakonzólt valami lopott giprûl ;D
Ezt a szerdai tv-zést ajánld Puzsinak is!
Máshol is lesz országszerte Schwinn vagy csak kis városunk csipte meg?Pont Lajos?
Mátra túra megvolt?
Írta 2003. október 20. - 18:07

Hát a Balmaz XC elmaratd, megint: Ennyit errõl. Már szét is kaptam a bringámat, "már vége a versenyszezonnak" (EMBER) ;D. Kezdõdik az alapozás. Ma beszéltem EMBER-rel. Egy sikertelen esés következtében kb. 5 grammot könnyített magán. Fájdalommentes gyógyulást :-X
to BRUCE> A bringán szerencsére nem volt rajta az SPD!!!, de a lámpakonzolok sajnos igen...
SCHWINN from U.S.A.
Ha minden igaz akkor jövõre a debreceni Schwinn-Csepel márkakereskedésben megvásárolhatók az amerikai!!! Schwinn modellek. Made in USA. Jött egy Magellan Vega II váz is.
Ma láttam tudósítást a 24 órás MTB versenyrõl a Duna TV, Equator magazinjában. Szerda este 11-kor a EuroSport-on 11-tõl Jan Ullrich Tourja címmel egy órás kötelezõ tananyag!!!
to BRUCE> A bringán szerencsére nem volt rajta az SPD!!!, de a lámpakonzolok sajnos igen...
SCHWINN from U.S.A.
Ha minden igaz akkor jövõre a debreceni Schwinn-Csepel márkakereskedésben megvásárolhatók az amerikai!!! Schwinn modellek. Made in USA. Jött egy Magellan Vega II váz is.
Ma láttam tudósítást a 24 órás MTB versenyrõl a Duna TV, Equator magazinjában. Szerda este 11-kor a EuroSport-on 11-tõl Jan Ullrich Tourja címmel egy órás kötelezõ tananyag!!!
Írta 2003. október 18. - 00:47

Írta 2003. október 17. - 14:23

Cukros:
talán nem a legértékesebb bicikli, de azért részvétem... tudom, hogy nem vigasztal, de még mindig jobb, mintha a másikat vitték volna :
amúgy ki az az ember, aki manapság single biciklit lop, ami csúnya (bocs
), és ráadásul patentpedálos? ??? :
Más:
megy vki a BalmazXCre?
talán nem a legértékesebb bicikli, de azért részvétem... tudom, hogy nem vigasztal, de még mindig jobb, mintha a másikat vitték volna :

Más:
megy vki a BalmazXCre?
Írta 2003. október 17. - 12:55

Akkor ezek szerint még van egy kiadó hely Baliba kocsikájában (kicsi-kocsi-kombika ;D).
Nagybub: Az egész kerót lopták el a lakás elõtti folyosóról.
Nagybub: Az egész kerót lopták el a lakás elõtti folyosóról.

Írta 2003. október 17. - 07:48

Sajnos torokfájás és a vele járó kellemetlenségek miatt kimarad ez a hétvége!
Írta 2003. október 16. - 20:32

Írta 2003. október 16. - 17:58

A Balmaz XC verseny pénteken 3 órakor lesz a lõdombon. Többet nem merek írni, inkább hívjátok a szervezõt: Kocsár László (20) 553 1321.
N E V E Z É S I D Í J N I N C S ! ! !
N E V E Z É S I D Í J N I N C S ! ! !
Írta 2003. október 15. - 23:44

Karcsi!
Jössz velünk?
Vagy jön Zoli is??
Szólj, bár lesz 1 hely, ha kell!
Üdv,
Baliba
Jössz velünk?
Vagy jön Zoli is??
Szólj, bár lesz 1 hely, ha kell!
Üdv,
Baliba
Írta 2003. október 15. - 20:34

EMBER:
Tudom, hogy nem ütötted fel
, csak jobban hangzik! Sajna a 7végén én nem érek rá.
FELHÍVÁS
Ha valaki látja az alábbi bringát akkor légyszi hívjon fel! 0620-373-8594
CC-kinézetû, Shimano feliratú, lila-zöld régi MTB vázra épített single-speed, Shimano alu hajtómû (42-15 áttétel), Weinmann kantifék.
Köszi!
Tudom, hogy nem ütötted fel

FELHÍVÁS
Ha valaki látja az alábbi bringát akkor légyszi hívjon fel! 0620-373-8594
CC-kinézetû, Shimano feliratú, lila-zöld régi MTB vázra épített single-speed, Shimano alu hajtómû (42-15 áttétel), Weinmann kantifék.
Köszi!
Írta 2003. október 14. - 22:30

Baliba: tavasszal nagyobb beruházást igényel/NE a dolog :-\ de azóta még nem is ültem rajta :'(
;D nos akkor 8 órakor indulunk Debrecenbõl ;D ;D
na nem kötözködöm ám mert kiraknak a kocsiból :
:-*
mikor lesz mán vasárnap .....
;D nos akkor 8 órakor indulunk Debrecenbõl ;D ;D
na nem kötözködöm ám mert kiraknak a kocsiból :

:-*
mikor lesz mán vasárnap .....
Írta 2003. október 14. - 21:23

Írta 2003. október 14. - 20:31

Délelõtt beszéltem Balibával szóval stipi-stopi az egyik hely. Remélem nem jön közbe semmi...
Ja és ORS bocsi. Valamit félreérthettem a kell szóval kapcsolatban.... :-[ És szerintem is természetes, hogy be kell szállni a benzinbe (de nyakig ;D).
A többi hétvégés hozzászólás meg: mikor (pontosan melyik hétvége?) és hol lenne?
És Cukros: nem felütöttem, hanem szúrásos defektem volt. Azóta már vettem is 4 új foltot nehogy kifoggyak a készletbõl. ;D
Ja és ORS bocsi. Valamit félreérthettem a kell szóval kapcsolatban.... :-[ És szerintem is természetes, hogy be kell szállni a benzinbe (de nyakig ;D).
A többi hétvégés hozzászólás meg: mikor (pontosan melyik hétvége?) és hol lenne?
És Cukros: nem felütöttem, hanem szúrásos defektem volt. Azóta már vettem is 4 új foltot nehogy kifoggyak a készletbõl. ;D
Írta 2003. október 14. - 18:33

A hétvégével kapcsolatban!
Holnap (szerdán) egyeztetek Zolival, hogy jön-e.
Vele biztos, hogy megyek akkor megyünk.
Ha nem jön akkor ha balibáékhoz beférek megyek.
Holnap (szerdán) egyeztetek Zolival, hogy jön-e.
Vele biztos, hogy megyek akkor megyünk.
Ha nem jön akkor ha balibáékhoz beférek megyek.