Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Milyen markolatot?

- - - - -

• Please log in to reply
529 replies to this topic

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
Hy!
A wtb weirwolf markolat mennyire kopik? Kezen hagy nyomot?

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
melyik lakohely??? :D :D :D

amugy ajanlom a maraikoo dirty paws gumi es puha es occso
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Üdv

Ritchey True Grip VIot hasnyál valaki? Tapasztalatok? Pofásan néz ki (idei lánc katalógus) és már szétmállott az Ike szivacsom. Kéne valami tartós gumi cucc, ami azé' fincsi puha. Nem tudjátok, melyik boltban van? Szertném megfogdosni.
Kösz

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

Szerintem itt mindenki ugyan arról a markolatról beszél, csak más rajta a felirat, vagy a nyomás. Van a Richey, a Trinity, az Ike, a B+ stb...

Ennyi!

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 posts
nekem ritchey TGV Grips-em van. kesztyûben használom, és még sohasem csúszott le róla a kezem. 2 rétegû, az alsó kék erõs, és nem forog el, a felsõ fekete pedig teljesen csúszásmentes. ahol jobban tépem ott már kicsit kopik, de nem vészes. nekem tetszik külsõre is, ha legközelebb markolatra lesz szükségem, valószínûleg újra ilyet veszek.
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... :D
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Szerintem itt mindenki ugyan arról a markolatról beszél, csak más rajta a felirat, vagy a nyomás. Van a Richey, a Trinity, az Ike, a B+ stb...

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Sokáig én is WCS-t használtam. NAgyon kényelmes, de kb 600km után elkezdett szó szerint szétmállani a minta a felületén. Most egy WTB markolatot nyúzok. Egy fokkal kevésbé kényelmes mint a Ritchey volt, de sokkal tartósabb.

Feltöltött kép

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
husevotelefonfulke: elsozor mozgott aztan esett ra eso kiszaradt es mostmar meg se nyekken.

edit:
WCS: nekem olyannyira kenyelmes ,hogy ha van ra lehoteseg lehuzom meg a kesztyut is olyan jo fogni.Nem szinezte be a kezem se.
De marikko dirty paws is kellemes tapintasu de azt csak kesztyuvel,mert a gumi kopik és a tenyéren nem olyan szép.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
nekem ez vált be, semennyire sem cseszteti a tenyeret:

http://www.merida.co...gross_grips.jpg

és 990 Ft

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
A Trinity sem forog el (hajlakkal - bár az elején jó volt anélkül is). Nem fog, kényelmes kesztyûben is (a Csekés szivacs nekem kesztyûben már túl vastag). Ja, és hajólemléxem 600-700 HUF között volt. Néztem már WCS-t és csak feliratban van különbség. És ha 1.5 g-mal könnyebb is a Ritchey, akkor sem ér meg ekkora felárat sztem - ehhez képest.

lukiboy

lukiboy

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Az új gépemre egy Ritchey True Grip WCS szivacsot kaptam, mert nem volt az, amirõl írtam.

A Ritchey borzalmas, a kezemet feketére befogja a szivacs, nincs alatta mûanyag henger, így elég nehézkes visszaállítani ha elmozdul a helyérõl, nem is néz ki jól.

A pénteki felvonulásra már a jól bevált markolatttal megyek, tegnap vettem egy ilyet a Tescoban itt Budaörsön.

Luki
I'll Be 6 If U'll Be 9!
http://picasaweb.google.com/lukiboy

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Én is ilyennel megyek és jól megvagyok.Engem viszont egy kicsit zavar hogy nem a legstabilabb, de nem vészes.Éééés....occsó!:P Leszakad veszel még négyet és még em vagy ott hogy kijöjjön egy wcs.Tudom nem teljesítményorientált:D

lukiboy

lukiboy

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Sziasztok!

Én a Cseke Rt. által gyártott kétrétegû, belül kék vagy feket puha mûanyag henger, kívül puha fekete, mintázott szivacs markolatra esküszöm, évek óta.

Próbáltam már többszáz, sõt ezer forintos zselés, gumis, márkés "csodákat" is de végül mindig visszaraktam ezt a Cseke Rt. által gyártott kis olcsó, egyszerû, kényelmes markolatot.

Ez nem fog, könnyû leszedni, nem karcolja össze a kormányt, esõben sem ázik át olyan hamar, nem csúszik és mivel szivacs nem dörzsöli ki a kezemet.

Akár Tescoban is lehet kapni 400Ft-ért.

Luki
I'll Be 6 If U'll Be 9!
http://picasaweb.google.com/lukiboy

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Akkor ok.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
A WCS-nél nincs mûanyag betét.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts

Mielõtt felteszed, használdd édesanyád hajlakkját. Atombiztos!! Nekem is így van fönn (mondjuk nem WCS, hanem Trinity, de ebben ez semmivel nem rosszabb!

Egyrészt nem használ hajlakkot, másrészt nem ilyen jellegû problémára gondoltam.a kormányhoz oda lehet rögzíteni, viszont a szivacsos markolatok általábn 2 rétegûek.Egy gumi ami felmegy a kormányra meg a szivacs.És a két réteg szokott egymáson csavarodni.Tehát a szivacsnál olyan is van hogy a 2 vége a helyén van de a közepe már eltekeredett.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
nekem is haro van, de a tenyeremet mindegyik szétcseszi, pontosabban tele lesz a tenyerem bõrkeményedééssel... de nem rossz...

következõre viszont megpróbálok egy cowan markolatot...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
odi ruffian lock on ami szerintem abszolut jó

bár sogha nem adnék enyit érte ,de vélgülis az egyik kapcsolattartó a gép meg közted...
nekem mindig bmxes markolatok voltak most egy harót nyúzok és nagyon jó

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Mielõtt felteszed, használdd édesanyád hajlakkját. Atombiztos!! Nekem is így van fönn (mondjuk nem WCS, hanem Trinity, de ebben ez semmivel nem rosszabb!

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
[quote name='Gui']Nah megerkezett a gari ricsi wcs markolatom es hat ma ki is probaltam a bukkben esoben viharban szarazban (ebben a sorrendben) es tenyleg fasza nem zsibbad a kezem kenyelmes.QUOTE]
Ez a szivacsos verzió, ami olyan 2 ruppó körül mozog, ugye?Nem forog el a szivacs?Engem ezeknél mindig az idegesített hogy elcsavarodik a szivacs a markolaton.