Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen markolatot?
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:05
Posted 2005. May 03. - 16:39
Posted 2005. May 03. - 15:14
melyik lakohely???
amugy ajanlom a maraikoo dirty paws gumi es puha es occso
amugy ajanlom a maraikoo dirty paws gumi es puha es occso
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Posted 2005. May 03. - 15:07
Üdv
Ritchey True Grip VIot hasnyál valaki? Tapasztalatok? Pofásan néz ki (idei lánc katalógus) és már szétmállott az Ike szivacsom. Kéne valami tartós gumi cucc, ami azé' fincsi puha. Nem tudjátok, melyik boltban van? Szertném megfogdosni.
Kösz
Ritchey True Grip VIot hasnyál valaki? Tapasztalatok? Pofásan néz ki (idei lánc katalógus) és már szétmállott az Ike szivacsom. Kéne valami tartós gumi cucc, ami azé' fincsi puha. Nem tudjátok, melyik boltban van? Szertném megfogdosni.
Kösz
Posted 2005. April 25. - 18:17
Szerintem itt mindenki ugyan arról a markolatról beszél, csak más rajta a felirat, vagy a nyomás. Van a Richey, a Trinity, az Ike, a B+ stb...
Ennyi!
Posted 2005. April 20. - 19:28
nekem ritchey TGV Grips-em van. kesztyûben használom, és még sohasem csúszott le róla a kezem. 2 rétegû, az alsó kék erõs, és nem forog el, a felsõ fekete pedig teljesen csúszásmentes. ahol jobban tépem ott már kicsit kopik, de nem vészes. nekem tetszik külsõre is, ha legközelebb markolatra lesz szükségem, valószínûleg újra ilyet veszek.
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid...
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Posted 2005. April 20. - 19:20
Szerintem itt mindenki ugyan arról a markolatról beszél, csak más rajta a felirat, vagy a nyomás. Van a Richey, a Trinity, az Ike, a B+ stb...
Posted 2005. April 20. - 19:20
Sokáig én is WCS-t használtam. NAgyon kényelmes, de kb 600km után elkezdett szó szerint szétmállani a minta a felületén. Most egy WTB markolatot nyúzok. Egy fokkal kevésbé kényelmes mint a Ritchey volt, de sokkal tartósabb.
Posted 2005. April 20. - 19:06
husevotelefonfulke: elsozor mozgott aztan esett ra eso kiszaradt es mostmar meg se nyekken.
edit:
WCS: nekem olyannyira kenyelmes ,hogy ha van ra lehoteseg lehuzom meg a kesztyut is olyan jo fogni.Nem szinezte be a kezem se.
De marikko dirty paws is kellemes tapintasu de azt csak kesztyuvel,mert a gumi kopik és a tenyéren nem olyan szép.
edit:
WCS: nekem olyannyira kenyelmes ,hogy ha van ra lehoteseg lehuzom meg a kesztyut is olyan jo fogni.Nem szinezte be a kezem se.
De marikko dirty paws is kellemes tapintasu de azt csak kesztyuvel,mert a gumi kopik és a tenyéren nem olyan szép.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Posted 2005. April 20. - 19:03
nekem ez vált be, semennyire sem cseszteti a tenyeret:
http://www.merida.co...gross_grips.jpg
és 990 Ft
http://www.merida.co...gross_grips.jpg
és 990 Ft
Posted 2005. April 20. - 17:45
A Trinity sem forog el (hajlakkal - bár az elején jó volt anélkül is). Nem fog, kényelmes kesztyûben is (a Csekés szivacs nekem kesztyûben már túl vastag). Ja, és hajólemléxem 600-700 HUF között volt. Néztem már WCS-t és csak feliratban van különbség. És ha 1.5 g-mal könnyebb is a Ritchey, akkor sem ér meg ekkora felárat sztem - ehhez képest.
Posted 2005. April 20. - 14:10
Az új gépemre egy Ritchey True Grip WCS szivacsot kaptam, mert nem volt az, amirõl írtam.
A Ritchey borzalmas, a kezemet feketére befogja a szivacs, nincs alatta mûanyag henger, így elég nehézkes visszaállítani ha elmozdul a helyérõl, nem is néz ki jól.
A pénteki felvonulásra már a jól bevált markolatttal megyek, tegnap vettem egy ilyet a Tescoban itt Budaörsön.
Luki
A Ritchey borzalmas, a kezemet feketére befogja a szivacs, nincs alatta mûanyag henger, így elég nehézkes visszaállítani ha elmozdul a helyérõl, nem is néz ki jól.
A pénteki felvonulásra már a jól bevált markolatttal megyek, tegnap vettem egy ilyet a Tescoban itt Budaörsön.
Luki
Posted 2005. April 20. - 13:57
Én is ilyennel megyek és jól megvagyok.Engem viszont egy kicsit zavar hogy nem a legstabilabb, de nem vészes.Éééés....occsó! Leszakad veszel még négyet és még em vagy ott hogy kijöjjön egy wcs.Tudom nem teljesítményorientált:D
Posted 2005. April 20. - 13:50
Sziasztok!
Én a Cseke Rt. által gyártott kétrétegû, belül kék vagy feket puha mûanyag henger, kívül puha fekete, mintázott szivacs markolatra esküszöm, évek óta.
Próbáltam már többszáz, sõt ezer forintos zselés, gumis, márkés "csodákat" is de végül mindig visszaraktam ezt a Cseke Rt. által gyártott kis olcsó, egyszerû, kényelmes markolatot.
Ez nem fog, könnyû leszedni, nem karcolja össze a kormányt, esõben sem ázik át olyan hamar, nem csúszik és mivel szivacs nem dörzsöli ki a kezemet.
Akár Tescoban is lehet kapni 400Ft-ért.
Luki
Én a Cseke Rt. által gyártott kétrétegû, belül kék vagy feket puha mûanyag henger, kívül puha fekete, mintázott szivacs markolatra esküszöm, évek óta.
Próbáltam már többszáz, sõt ezer forintos zselés, gumis, márkés "csodákat" is de végül mindig visszaraktam ezt a Cseke Rt. által gyártott kis olcsó, egyszerû, kényelmes markolatot.
Ez nem fog, könnyû leszedni, nem karcolja össze a kormányt, esõben sem ázik át olyan hamar, nem csúszik és mivel szivacs nem dörzsöli ki a kezemet.
Akár Tescoban is lehet kapni 400Ft-ért.
Luki
Posted 2005. April 20. - 13:46
Posted 2005. April 20. - 13:25
Posted 2005. April 20. - 12:18
Mielõtt felteszed, használdd édesanyád hajlakkját. Atombiztos!! Nekem is így van fönn (mondjuk nem WCS, hanem Trinity, de ebben ez semmivel nem rosszabb!
Egyrészt nem használ hajlakkot, másrészt nem ilyen jellegû problémára gondoltam.a kormányhoz oda lehet rögzíteni, viszont a szivacsos markolatok általábn 2 rétegûek.Egy gumi ami felmegy a kormányra meg a szivacs.És a két réteg szokott egymáson csavarodni.Tehát a szivacsnál olyan is van hogy a 2 vége a helyén van de a közepe már eltekeredett.
Posted 2005. April 20. - 11:47
nekem is haro van, de a tenyeremet mindegyik szétcseszi, pontosabban tele lesz a tenyerem bõrkeményedééssel... de nem rossz...
következõre viszont megpróbálok egy cowan markolatot...
következõre viszont megpróbálok egy cowan markolatot...
Posted 2005. April 20. - 11:43
odi ruffian lock on ami szerintem abszolut jó
bár sogha nem adnék enyit érte ,de vélgülis az egyik kapcsolattartó a gép meg közted...
nekem mindig bmxes markolatok voltak most egy harót nyúzok és nagyon jó
bár sogha nem adnék enyit érte ,de vélgülis az egyik kapcsolattartó a gép meg közted...
nekem mindig bmxes markolatok voltak most egy harót nyúzok és nagyon jó
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. April 20. - 11:32
Mielõtt felteszed, használdd édesanyád hajlakkját. Atombiztos!! Nekem is így van fönn (mondjuk nem WCS, hanem Trinity, de ebben ez semmivel nem rosszabb!
Posted 2005. April 20. - 11:03
[quote name='Gui']Nah megerkezett a gari ricsi wcs markolatom es hat ma ki is probaltam a bukkben esoben viharban szarazban (ebben a sorrendben) es tenyleg fasza nem zsibbad a kezem kenyelmes.QUOTE]
Ez a szivacsos verzió, ami olyan 2 ruppó körül mozog, ugye?Nem forog el a szivacs?Engem ezeknél mindig az idegesített hogy elcsavarodik a szivacs a markolaton.
Ez a szivacsos verzió, ami olyan 2 ruppó körül mozog, ugye?Nem forog el a szivacs?Engem ezeknél mindig az idegesített hogy elcsavarodik a szivacs a markolaton.