Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen markolatot?
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:05
Írta 2006. december 24. - 17:37
nekem tök jó a ricsi wcs szivacs markolat -mittomén hogy híják - vagy a b+ féle másolata....éveket bírnak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. december 24. - 16:11
a faszán tartó, de kopós bájknegatív az a lángnyelves lesz sztem
vagy ugyanaz fekete széllel, pro matricával:D
jaja.
Írta 2006. december 24. - 15:42
Erre gondoltam:) a bütykök az egyik oldalon lekoptak róla, de még ígyis simán tart, a következõ is ilyen lesz sztem, csak a végig bütykös.
Írta 2006. december 24. - 15:39
a faszán tartó, de kopós bájknegatív az a lángnyelves lesz sztem
Írta 2006. december 24. - 15:33
kösz
nekem se bírja sokáig, max 2 hónap 1 markolat, de ez az összeg belefér, legalább nem ragad, meg nem málik le a kormányról az egész..
és egy perc a fékkarcsere váltócsere meg ilyenek
valahgoy nincs már ingerenciám hajlakkozni meg izmolni a markolatleszedéssel...
nekem se bírja sokáig, max 2 hónap 1 markolat, de ez az összeg belefér, legalább nem ragad, meg nem málik le a kormányról az egész..
és egy perc a fékkarcsere váltócsere meg ilyenek
valahgoy nincs már ingerenciám hajlakkozni meg izmolni a markolatleszedéssel...
Írta 2006. december 24. - 15:24
Én csak azt tudom, hogy nem bilincseset soha nem veszek már:) egyik se bírta 1 hónapnél tovább..Most vmi BIke+ van, ez faszán tart, csak kissé elkopott már.
off:Thez, komoly az avatarod:)
off:Thez, komoly az avatarod:)
Írta 2006. december 24. - 15:18
én pro-t használok, multi grip, kemény 1500 pénz boltban, de lehet még olcsóbb is valahol, nincs semmi "holtjátéka", és jó
Írta 2006. december 24. - 15:05
Oda kell ragasztani, és kész. Mondjuk én még a nyeregcsövet is beragasztom...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. december 24. - 13:54
Az etalon a gyártóra vonatkozik. Én ODI Ruffiant használok a durvulós, és Lizard Skins-t a CC karikán. Egyik se mozog egy mm-t sem.
Írta 2006. december 24. - 12:43
Tessék, egy az etalon gyártótól: http://www.chainreac...spx?ModelID=399
Én évek óta ezt használom és szerintem nagyon praktikus és jó. Etalonnak ezt a modellt annyiból nem nevezém, hogy valamennyi játéka mindegyiknek volt és tesztekböl is tudom, hogy ez nem csak nálam fordult elö. Igaz ez a minimális mozgás gyakorlatilag nem észlelhetö. A Syntace modell ettöl mentes.
Írta 2006. december 24. - 12:10
Nyilván "csak" annyit nyom, mint a markolatom kormánnyal együtt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2006. december 24. - 10:06
Tessék, egy az etalon gyártótól: http://www.chainreac...spx?ModelID=399én még nem láttam olyat he az milyen?egy képet tucc bemásolni?
köszi csõ
Írta 2006. december 23. - 22:48
olvass vissza, tuti hogy volt már róla kép.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. december 23. - 20:50
én még nem láttam olyat he az milyen?egy képet tucc bemásolni?nyilván unalomból találták ki a bilincses markolatokat
köszi csõ
Írta 2006. december 20. - 01:16
Egyébként nem értem h csúszkál a kormányon a markolat...Megmosod szárazra törlöd vhogy vagy meghajszárítózod és már csak rá kell erõszakolni:DA büdös életbe nem jön le...:Dna csá
nyilván unalomból találták ki a bilincses markolatokat
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2006. december 19. - 23:20
Hát, én B+ markolatot használok nézzétek meg az oldalukat annyi van mint a szemét!!Nagyon olcsó és nagyon jó kesztyûben is meg az nélkül is!!Én egy ezredesért vettem egy famintásat iszonyat jól tapad nem kopik csak ha izzadt a kezem egy kicsit csúszkálok rajta!Egyébként nem értem h csúszkál a kormányon a markolat...Megmosod szárazra törlöd vhogy vagy meghajszárítózod és már csak rá kell erõszakolni:DA büdös életbe nem jön le...:Dna csá
Írta 2006. december 19. - 12:09
És hogy szeded le amikor már csereérett? Lejön rendesen vagy ccsak darabokban?
Én hajlakkal szoktam megoldani egyébként
Persze, hogy lejön. Fotórögzítõ, nem pillanatragasztó...
Mellesleg amikor csereérett, már eleve darabokban van.
Írta 2006. december 16. - 17:48
Sztem a legzsírabb markolatok a lizardskins-ek. Nekem is csavaros NortShore van, és nagyon tetszik!!! igaz hogy 8e ft a bolti ára, de utánna már nemkell bilincseket venni, csak markolatot, az meg kb 3000Ft. Lizardskin4ewe!!!! :spoko:
Írta 2006. december 16. - 16:51
És hogy szeded le amikor már csereérett? Lejön rendesen vagy ccsak darabokban?
Írta 2006. december 16. - 16:49
Én egyszerûen leragasztom. 3M fotórögzítõ spray neki, oszt meg se mozdítható. Felteszem, egy küllõt aládugok, kicsit felfeszítem, s telenyomom 3M-el.