Szerintem már véres a torka :'( :-/
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teló tuning
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:00
Posted 2002. August 21. - 18:46
Posted 2002. August 21. - 16:12
Szükségem lenne a segítségetekre a következõ ügyben.
Nemrég lett tuningolva a villám(hi5), és mint utóbb kiderült, egy kicsit puhára sikeredett. Ez egészen addig nem okozott gondot, míg ki nem próbáltam a Tabánban (mûemlék). Miután kétszer akkorát koppant mint egy állat, még plussz poénként szemenlõtt a baloldali állítócsavar. Még nem szedtem szét, csak kívülrõl vizsgáltam meg, azt tapasztaltam, hogyha betekerem a csavart(felkeményítem), akkor kijön egy kis mûanyag izé a telóból, ahelyett, hogy - gondolom - befele menne, vagy csak simán elforogna és így feszítené a rugót.
Szerintetek ez a villa meghalt, vagy még javítható??
kislust
Nemrég lett tuningolva a villám(hi5), és mint utóbb kiderült, egy kicsit puhára sikeredett. Ez egészen addig nem okozott gondot, míg ki nem próbáltam a Tabánban (mûemlék). Miután kétszer akkorát koppant mint egy állat, még plussz poénként szemenlõtt a baloldali állítócsavar. Még nem szedtem szét, csak kívülrõl vizsgáltam meg, azt tapasztaltam, hogyha betekerem a csavart(felkeményítem), akkor kijön egy kis mûanyag izé a telóból, ahelyett, hogy - gondolom - befele menne, vagy csak simán elforogna és így feszítené a rugót.
Szerintetek ez a villa meghalt, vagy még javítható??
kislust
Posted 2002. August 06. - 20:16
Posted 2002. August 06. - 16:17
Majorka!
Az nem úgy megy, hogy kiveszed a régit, és beteszed a Monsterét! A külsõ átmérõjük nem egyforma, ezért esztergáltatni kell 2 adaptert.
A szimmeringkészlet 5500 HUF mindenhol.
Az nem úgy megy, hogy kiveszed a régit, és beteszed a Monsterét! A külsõ átmérõjük nem egyforma, ezért esztergáltatni kell 2 adaptert.
A szimmeringkészlet 5500 HUF mindenhol.
Posted 2002. August 05. - 20:41
Nem tudja valaki hogy hol lehet Marzo Monser telóhoz szimeringet kapni legolcsóbban ? ? ? Mert Big One-ba kéne nekem!!!
Posted 2002. August 05. - 18:37
Sziasztok!
Szerintetek, hogy lehetne kicsit csillapítani a Mozo 3.0SC telót?
Az egyik oldalába van egy rugó, de a másik oldal üres.
Ha oda rakok egy kis elasztomert, akkor nem lessz jobb?
Szerintetek, hogy lehetne kicsit csillapítani a Mozo 3.0SC telót?
Az egyik oldalába van egy rugó, de a másik oldal üres.
Ha oda rakok egy kis elasztomert, akkor nem lessz jobb?