Hugo kerékpárbolt, kálvin tér;)
Akkor jól következtettem egyéb fórum hozzászólásokból. Még a végén büszke leszek logikai képességeimre

Hugo kerékpárbolt, kálvin tér;)
En elhiszem
de latni tuti nem fogom, hacsak nem fenykepezel...
En elhiszemMa vettem. De nem muszály elhinni. Majd árpilisi visegrádi xc-n meglátjátok.
Ja, meg mióta, pár hete még a géped speckóját írtad ide...
Ha ez lenne az elsõ ilyen akciójuk én is izgulnék.Ebben a hónapban meg úgy is kiderül mi a helyzet...
Ha ez lenne az elsõ ilyen akciójuk én is izgulnék.Ebben a hónapban meg úgy is kiderül mi a helyzet...Na de ott van még az anyagkifáradás, meg a színtartóság, meg a ergo-technológia a nemzetközi helyzet...na meg a világbéke. Tudom én, hogy ez az akció nem nagyon emlékeztet a piramis-játékra, de hát az izgulás, az izgulás!
Hi!Mégis mekkorát nyúltál? Már nem mintha az egészégedet félteném, de mostanában minden Mobstert érintõ kérdésre az átlagosnál érzékenyebb vagyok. Ez meg azért van mert már én is befizettem egyre. Úgy néz ki eddigi életem legkomolyabb bicaját szavazta meg nekem a családi költségvetési bizottság (feleségem és lányom) és még mindig azt kutatom, hogy - tekintve az árát - hol az átverés. Jómagam 180 és 182 cm között ingadozom és eddig egy 18""-os vázat használtam (el). Nekem is fog fájni? (bár mindegy is, mert akkor már nem csak a hátam fog)