Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 posts

Hugo kerékpárbolt, kálvin tér;)

Akkor jól következtettem egyéb fórum hozzászólásokból. Még a végén büszke leszek logikai képességeimre :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Hugo kerékpárbolt, kálvin tér;)
Autist Team:)

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 posts

Nálunk már holnaptól itt vannak a 05-ös Kellysek:D

Hol is? :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nálunk már holnaptól itt vannak a 05-ös Kellysek:D

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts

En elhiszem :) de latni tuti nem fogom, hacsak nem fenykepezel...

Akkor szerzek egy digitális fényképezõt ..

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 posts

Ma vettem. De nem muszály elhinni. Majd árpilisi visegrádi xc-n meglátjátok.

En elhiszem :) de latni tuti nem fogom, hacsak nem fenykepezel...

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts

Ja, meg mióta, pár hete még a géped speckóját írtad ide...

Ma vettem. De nem muszály elhinni. Majd árpilisi visegrádi xc-n meglátjátok.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts

Milyen konára cserélted?

Kula 03'

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 posts
Ja, meg mióta, pár hete még a géped speckóját írtad ide...

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Milyen konára cserélted?

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
Reméljük, hogy minél hamarabb kezedben lehet eme csodás darab :)

Én már leszámoltam a KELLYS-nél. Már KONA-m van ;)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Egyik havert hívták szerdán, hogy ha minden jól megy 15-e környékén megkapja a bicajt.
Biztos hívtak engem is csak én hülye anno az otthoni számomat adtam meg nekik...

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
Jelenleg nekem is egy Kellysem van. 04' márciusi mobster. A váz nagyon profi, könnyü, jó festéssel (nem b*sszák le a kövek) rendelkezik. Egy problémám azzal akadt, hogy pici lett a váz. (17,5) De ezen kivül tényleg már beszélhetünk fullkategóriás vázról a kategóriájában.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
Passz. Egyforma mostmár mindnek az átmérõje. Tehát ha le akarod cserélni, akkor sz.tem bármelyik jó. Legalábbis az XTR-é ugyan akkora mint az LX-é.
Az átmérõt nemtom :(

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
A mobster vázra mekkora bilincsátmérõjû elsõváltó kell?

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts

Ha ez lenne az elsõ ilyen akciójuk én is izgulnék.Ebben a hónapban meg úgy is kiderül mi a helyzet...

Ne aggodj, nem fognak keresni :)
Majd ha te keresed õket akkor max. Bár az én bicajom gyártása tolódott ..
Márc.19-én volt háznál a bicaj ..

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Na de ott van még az anyagkifáradás, meg a színtartóság, meg a ergo-technológia a nemzetközi helyzet...na meg a világbéke. Tudom én, hogy ez az akció nem nagyon emlékeztet a piramis-játékra, de hát az izgulás, az izgulás!

Ha ez lenne az elsõ ilyen akciójuk én is izgulnék.Ebben a hónapban meg úgy is kiderül mi a helyzet...

Szüccser

Szüccser

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Na de ott van még az anyagkifáradás, meg a színtartóság, meg a ergo-technológia a nemzetközi helyzet...na meg a világbéke. Tudom én, hogy ez az akció nem nagyon emlékeztet a piramis-játékra, de hát az izgulás, az izgulás!

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Mégis mekkorát nyúltál? Már nem mintha az egészégedet félteném, de mostanában minden Mobstert érintõ kérdésre az átlagosnál érzékenyebb vagyok. Ez meg azért van mert már én is befizettem egyre. Úgy néz ki eddigi életem legkomolyabb bicaját szavazta meg nekem a családi költségvetési bizottság (feleségem és lányom) és még mindig azt kutatom, hogy - tekintve az árát - hol az átverés. Jómagam 180 és 182 cm között ingadozom és eddig egy 18""-os vázat használtam (el). Nekem is fog fájni? (bár mindegy is, mert akkor már nem csak a hátam fog)

Hi!

Nincs átverés ebben az egészben. Évente megcsinálják ezt a programot olyan földi halandók számára mint én vagy Te hogy legyen némi esélyük egy komoly bringával menni. Õk úgy sem buknak rajta....
Attól a fél coll különbségtõl meg nem fog fájni semmid max egy centivel kijjebb húzod a nyeregcsövet.

Szüccser

Szüccser

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Mégis mekkorát nyúltál? Már nem mintha az egészégedet félteném, de mostanában minden Mobstert érintõ kérdésre az átlagosnál érzékenyebb vagyok. Ez meg azért van mert már én is befizettem egyre. Úgy néz ki eddigi életem legkomolyabb bicaját szavazta meg nekem a családi költségvetési bizottság (feleségem és lányom) és még mindig azt kutatom, hogy - tekintve az árát - hol az átverés. Jómagam 180 és 182 cm között ingadozom és eddig egy 18""-os vázat használtam (el). Nekem is fog fájni? (bár mindegy is, mert akkor már nem csak a hátam fog)