Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Ez viszont inkább a technológiának köszönhetõ. Szvsz el kell fogadni, h a karbon az versenyalkatrész, sérülékeny, és nem arra tervezték, mint a régi tanyabájkokat, amikkel akkor is lehet tekerni, ha soha nem zsíroztad, csak 73 éve tekersz rajta...
Én nem veszek karbont emiatt. Túl drága az nekem, és úgyse használom ki. de a versenyzésre jól jöhet sztem. De ezt mások jobban tudják
...And Justice For All

Swenson

Swenson

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Ebben igazad van. A ferde szemüek is megtanultak minõséget gyártani.
Még is mennyi karbon cucc megy szét......

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

Sziasztok.

Szerinted mennyire megbízható 1 olyan karboncsõ amit a kínai/tajvani "gép fos" ki?
Bár az enyém még 1 év után is köszöni szépen jól van de sajnos nem ez a jellemzõ.

ez meg egy nagy baromság, mert mindeki tajvanban gyártat. Pl tudtad, h a Patek Philippe is (részben) a távol-keleten gyártatja az óráit? És tudod mennyit ér? Milliókat! Úgyse az számít, a kínaiak nem buta/béna emberek.
...And Justice For All

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
hali megvan vkinek vagy a neten vhol még megtalálom a 05-ös salamander pontos összeállítását? nem találtam emg keresõvel a fórumban...
thx
voltam olyan mafla elfelejtettem lementeni. késõbb még jól jöhet, fene tudja mire fogok emlékezni, ha gáz van...
...And Justice For All

Swenson

Swenson

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Ha Kbix carbon nyeregcsõ van benne, légy vele óvatos... Az enyém 6 hónapja csúszkál lefelé. A tisztogatás nem segített. Nagyon óvatosan szorítgattam a bilincset egyre beljebb, de így is tönkrement A fala elvékonyodott, a szénszálak kirojtosodtak a gyantából. A napokban dõl el, hogy a forgalmazó vállalja-e a garit....

Sziasztok.

Szerinted mennyire megbízható 1 olyan karboncsõ amit a kínai/tajvani "gép fos" ki?
Bár az enyém még 1 év után is köszöni szépen jól van de sajnos nem ez a jellemzõ.

k.szabi

k.szabi

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy a Quartz váza mennyire könnyen kezelhetõ, pl bunny, vagy kisebb ugratások ...

Puxima

Puxima

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Szerintetek az miért van, hogy a Kelly's cross bicikli palettáján a két csúcstermék a definite és a phanatic csak 19"-os ill. 21"-os vázzal kapható?
Elõször a vázgeometriára gondoltam, de megnéztem és kiderült, hogy a definite 19"-os még nagyobb is, mint az Axis 19"-os. Nem értem.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Khm, lehet, hogy szégyen, de nem emlékszek, hogy mi van a 2004-es Salamanderen.. Nekem eddig jól teljesített. Szét nem akartam verni, szóval vigyáztam rá, de egyszer-kétszer kapott elég rendesen és elég minimális nyolcas került csak bele, amit az egyik túrám VV, vagy Hozé kiszedett (vagy más volt?)/bocs, egyszerûen nem emlékszek, csak hálás vagyok..;)/ Amit kapott az egy kb 20 centis padka volt, 20-25-ös tempó mellett szembõl telibe, minden emelés nélkül.. Sötét volt és volt az utcában egy szinteltolás, amit nem vettem észre.. Semmi baja nem lett..

Puxima

Puxima

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
A Kelly's felnik milyenek? Jól bírják a strapát? (Double Combat) Ezekrõl sehol sem találok infót a neten.. Ugyanúgy, mint a KBIX kiegészítõkrõl. Ez a Kelly's saját márkája lenne?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

És a fényezésben, ami nem elhanyagolható.. :)
Mindenesetre érdekes tényleg. Ha jól emlékszek, akkor mintha a tavalyi verzióban több különbség lett volna. Talán megakarták tartani a nevet és a színt, de egy szintre hozták õket.
Salamander-bõl van diszkes is, lehet, hogy az Oxygen-nek nem olyan a váza? (Meglepne..)

milire ugyanaz a váz.....a ne m diszkeseken is ott a tfék szem...valószinû igy volt olcsóbb, hogy tele legyen a katalóg minden oldala
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
És a fényezésben, ami nem elhanyagolható.. :)
Mindenesetre érdekes tényleg. Ha jól emlékszek, akkor mintha a tavalyi verzióban több különbség lett volna. Talán megakarták tartani a nevet és a színt, de egy szintre hozták õket.
Salamander-bõl van diszkes is, lehet, hogy az Oxygen-nek nem olyan a váza? (Meglepne..)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Az oldaluk szerint nyeregben van különbség, a Salamander meg könnyebb.

40 grammal, az kb a nyergen össze is jön :)....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Mi a különbség az Oxygen és a Salamander modellek között?
Ahogy láttam teljesen ugyanaz a felszereltségük és az áruk is. Furcsa, nem?
Marketing szempontból nem túl szerencsés...

Az oldaluk szerint nyeregben van különbség, a Salamander meg könnyebb.

Puxima

Puxima

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Mi a különbség az Oxygen és a Salamander modellek között?
Ahogy láttam teljesen ugyanaz a felszereltségük és az áruk is. Furcsa, nem?
Marketing szempontból nem túl szerencsés...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Utoljára - lassan, tagoltan:

A topikindító
kérheti
a topik zárását
indokolt esetben.

Ha
nem látom indokoltnak
marad.

Nem látom indokoltnak.
Egyik esetben sem.
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
egyet értek thez-zel! a tech legyen szépen azoké akik érdeklõdnek a márka felöl és szeretnének tudni róla vmit innen.

...a másik 2 kelly's topiknak semmi köze a céghez max annyi h tõle vásároltuk a bringáinkat.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
tech topikot nyitva lehet hagyni. max a zárt társaság a besértõdés miatt elvonul más fórumra, de mivel nem az övéké, hanem nyílt, így a topik életképes, és életbenmarad.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Ez a topik nyitva marad, egészen addig amíg a forgalmazó nem kéri a bezárását. Így jobb?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Eárulod hogy fogja kérni a bezárást vki akinek 4,5 éve volt egy hsz-e?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Kedves Rainman!

Egy-egy topik zárását legfeljebb a topiknyitó kérheti indokolt esetben.
Ilyet itt most nem látok, így marad nyitva.

üdv