Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

kb ennyire saccoltam.
csak mert tegnap adódott a lehetõség h kiprósza egy gyári felszereltségût hegyen, és hát nem kicsit tetszett. elgondolkodtam hogy kell-e többet mozgo, nagyobb egyáltalán. könnyû, jol mászik, és lefelén is jól teljesített. nem szívesen adtam vissza a gazdinak :)

bõven elég...../de lehet ha körülnézel, kapsz 04-es kikapu vázat, q. jó áron, és építve jobb bringa hozható ki belõle..../
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
kb ennyire saccoltam.
csak mert tegnap adódott a lehetõség h kiprósza egy gyári felszereltségût hegyen, és hát nem kicsit tetszett. elgondolkodtam hogy kell-e többet mozgo, nagyobb egyáltalán. könnyû, jol mászik, és lefelén is jól teljesített. nem szívesen adtam vissza a gazdinak :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

sziasztok!
nem tudja valaki, mennyit moccan hátul a kellys toxic?
honlapon nem naon találtma infot.

köszi!
Matt

3,5 - 4"-t....szvsz/mivel kb 1az1ben régi kikapu klón/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
sziasztok!
nem tudja valaki, mennyit moccan hátul a kellys toxic?
honlapon nem naon találtma infot.

köszi!
Matt

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Hát ezek még beleférnek......:D

Rendben csak ne kezdjen el streetelni....

Ja és szerintem már nem is olvassa a hozzászólásainkat...:)

Swenson

Swenson

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

Azt írta, hogy kisebb trükkök---bunny még ok de azért irtam, hogy nem egy nagy ugra-bugra gép nehogy csalódjon, majd ha kézhez kapja....

Hát ezek még beleférnek......:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. 2005-ös Orange Salamander-t keresek (természetesen akciósat ;). Tavasszal még jópár helyen láttam meglehetõsen csábító áron de akkor a budget nem engedte, most a pénz meg lenne rá de sehol sem találok. Légyszi ha tudtok még vhol elfekvõben akkor osszátok meg velem az infot.

Elõre is köszi:

TToma

Nem akarlak elkeseríteni de a 2005-ös salamanderokat elég jol elkapkodták a boltokból...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

De miért is akarsz te 1 cc-s bringábal nagyobbakat ugratni?:confused:

Azt írta, hogy kisebb trükkök---bunny még ok de azért irtam, hogy nem egy nagy ugra-bugra gép nehogy csalódjon, majd ha kézhez kapja....

TToma

TToma

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. 2005-ös Orange Salamander-t keresek (természetesen akciósat ;). Tavasszal még jópár helyen láttam meglehetõsen csábító áron de akkor a budget nem engedte, most a pénz meg lenne rá de sehol sem találok. Légyszi ha tudtok még vhol elfekvõben akkor osszátok meg velem az infot.

Elõre is köszi:

TToma

Swenson

Swenson

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

Sziasztok.Megvan egy hete a Salamanderem és nagyon tetszik eddig,100-ast nyomtam bele eddig és annyi észrevételem van,hogy legkisebb fokozatokban vagyis hogy egyértelmûbb legyen 26-27-ben :) mikor hátul a legkisebb fogaskeréken vagyok érzek egy kis rezonanciát a hajtókaron,meg az utolsó elöttin is már érzem.Mintha nem futna jól a lánc és kicsit félre akarna csúszni.Orvosolható szerintetek,állítás kérdése,mit kell állítani?Én tudom vagy szervíz?

Ha van rá garancia (új) akkor vidd oda ahol vetted mert ha bárki más hozzányúl akkor ugrik a garancia.:scared:

Swenson

Swenson

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

Ok de azért egy idei Quartzzal se nagy élmény nagyobbakat ugratni...

De miért is akarsz te 1 cc-s bringábal nagyobbakat ugratni?:confused:

Hardyi

Hardyi

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok.Megvan egy hete a Salamanderem és nagyon tetszik eddig,100-ast nyomtam bele eddig és annyi észrevételem van,hogy legkisebb fokozatokban vagyis hogy egyértelmûbb legyen 26-27-ben :) mikor hátul a legkisebb fogaskeréken vagyok érzek egy kis rezonanciát a hajtókaron,meg az utolsó elöttin is már érzem.Mintha nem futna jól a lánc és kicsit félre akarna csúszni.Orvosolható szerintetek,állítás kérdése,mit kell állítani?Én tudom vagy szervíz?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

100-ért nem sokat talál. Speciel 1-t sem.Meg azokkal hosszútávokat tekerni sem vmi nagy élmény.

Ok de azért egy idei Quartzzal se nagy élmény nagyobbakat ugratni...

Swenson

Swenson

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

Azért egy bunnyba még nem fog belehalni...

De ha komolyabban szeretnél ugrálni akkor sz.tem ne a kellysnél keresgélj.

Akkorvalami streetgépet keress vagy dirt.

100-ért nem sokat talál. Speciel 1-t sem.Meg azokkal hosszútávokat tekerni sem vmi nagy élmény.

Swenson

Swenson

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Ha nem viszed túlzásba az ugrálást akkor a váz tovább fogja bírni de az alkatrészek nem annyira......:/

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Azért egy bunnyba még nem fog belehalni...

De ha komolyabban szeretnél ugrálni akkor sz.tem ne a kellysnél keresgélj.

Akkorvalami streetgépet keress vagy dirt.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Én nem ugrálgatnék egy Quartzal... ha azt vesszük ez csak egy 20 vagy 30ezres váz xcnél sztem törni nem fog de ha ugrálsz vele, akkor számolj vele úgy 2 év után...
Ez nem szakvélemény, csak egy sima laikus véleménye...
Egy majestic váz talán már jobban bírná, igaz a váz maga 60 ropi...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

k.szabi

k.szabi

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Sziasztok !
Tervezem egy Kellys Quartz kerékpár vásárlását...
Általában XC-re használnám, de néha-néha ugratgatnék is vele, kisebb trükkok /bunny ..stb../ ...
azt kérdezném, h mennyire felel meg ez a bringa ezeknek, és h a váz geometriája, és felszereltsége ezekre alkalmas-e ...
de ha esetleg tudtok jobbat mondani 100e- felsõ határig akkor megköszönném.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Ez viszont inkább a technológiának köszönhetõ. Szvsz el kell fogadni, h a karbon az versenyalkatrész, sérülékeny, és nem arra tervezték, mint a régi tanyabájkokat, amikkel akkor is lehet tekerni, ha soha nem zsíroztad, csak 73 éve tekersz rajta...
Én nem veszek karbont emiatt. Túl drága az nekem, és úgyse használom ki. de a versenyzésre jól jöhet sztem. De ezt mások jobban tudják

az a titka hogy nem szabad occsó "díszkarbont" venni...a jó minõségû átgondolt tervezésû cuccok kiválóan mûkõdnek.....viszont drágák....

Swenson

Swenson

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Hát mindenkinek a maga döntése, hogy megéri-e vagy sem.( Szerintem sem)
Ismerõs mondta, hogy amikor kint volt VB futamon és felkereste a Shimanos kamiont, hogy állítsák be neki az XTR hátsó váltót ott monták neki, hogy azt 500-1000 km-enként cserére javasolják.....:/
(de messze vagy édes Európa.......)