bõven elég...../de lehet ha körülnézel, kapsz 04-es kikapu vázat, q. jó áron, és építve jobb bringa hozható ki belõle..../kb ennyire saccoltam.
csak mert tegnap adódott a lehetõség h kiprósza egy gyári felszereltségût hegyen, és hát nem kicsit tetszett. elgondolkodtam hogy kell-e többet mozgo, nagyobb egyáltalán. könnyû, jol mászik, és lefelén is jól teljesített. nem szívesen adtam vissza a gazdinak
Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Posted 2006. July 09. - 10:55

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. July 09. - 10:50

csak mert tegnap adódott a lehetõség h kiprósza egy gyári felszereltségût hegyen, és hát nem kicsit tetszett. elgondolkodtam hogy kell-e többet mozgo, nagyobb egyáltalán. könnyû, jol mászik, és lefelén is jól teljesített. nem szívesen adtam vissza a gazdinak

Posted 2006. July 09. - 10:36

3,5 - 4"-t....szvsz/mivel kb 1az1ben régi kikapu klón/sziasztok!
nem tudja valaki, mennyit moccan hátul a kellys toxic?
honlapon nem naon találtma infot.
köszi!
Matt
Posted 2006. July 09. - 10:32

nem tudja valaki, mennyit moccan hátul a kellys toxic?
honlapon nem naon találtma infot.
köszi!
Matt
Posted 2006. June 23. - 23:03

Hát ezek még beleférnek......
Rendben csak ne kezdjen el streetelni....
Ja és szerintem már nem is olvassa a hozzászólásainkat...

Posted 2006. June 23. - 18:48

Azt írta, hogy kisebb trükkök---bunny még ok de azért irtam, hogy nem egy nagy ugra-bugra gép nehogy csalódjon, majd ha kézhez kapja....
Hát ezek még beleférnek......

Posted 2006. June 23. - 16:27

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. 2005-ös Orange Salamander-t keresek (természetesen akciósat. Tavasszal még jópár helyen láttam meglehetõsen csábító áron de akkor a budget nem engedte, most a pénz meg lenne rá de sehol sem találok. Légyszi ha tudtok még vhol elfekvõben akkor osszátok meg velem az infot.
Elõre is köszi:
TToma
Nem akarlak elkeseríteni de a 2005-ös salamanderokat elég jol elkapkodták a boltokból...
Posted 2006. June 23. - 16:26

De miért is akarsz te 1 cc-s bringábal nagyobbakat ugratni?:confused:
Azt írta, hogy kisebb trükkök---bunny még ok de azért irtam, hogy nem egy nagy ugra-bugra gép nehogy csalódjon, majd ha kézhez kapja....
Posted 2006. June 20. - 22:00

Szeretném a segítségeteket kérni. 2005-ös Orange Salamander-t keresek (természetesen akciósat

Elõre is köszi:
TToma
Posted 2006. June 17. - 14:54

Sziasztok.Megvan egy hete a Salamanderem és nagyon tetszik eddig,100-ast nyomtam bele eddig és annyi észrevételem van,hogy legkisebb fokozatokban vagyis hogy egyértelmûbb legyen 26-27-ben
mikor hátul a legkisebb fogaskeréken vagyok érzek egy kis rezonanciát a hajtókaron,meg az utolsó elöttin is már érzem.Mintha nem futna jól a lánc és kicsit félre akarna csúszni.Orvosolható szerintetek,állítás kérdése,mit kell állítani?Én tudom vagy szervíz?
Ha van rá garancia (új) akkor vidd oda ahol vetted mert ha bárki más hozzányúl akkor ugrik a garancia.:scared:
Posted 2006. June 17. - 14:51

Ok de azért egy idei Quartzzal se nagy élmény nagyobbakat ugratni...
De miért is akarsz te 1 cc-s bringábal nagyobbakat ugratni?:confused:
Posted 2006. June 16. - 21:51

Posted 2006. June 16. - 21:37

100-ért nem sokat talál. Speciel 1-t sem.Meg azokkal hosszútávokat tekerni sem vmi nagy élmény.
Ok de azért egy idei Quartzzal se nagy élmény nagyobbakat ugratni...
Posted 2006. June 12. - 07:47

Azért egy bunnyba még nem fog belehalni...
De ha komolyabban szeretnél ugrálni akkor sz.tem ne a kellysnél keresgélj.
Akkorvalami streetgépet keress vagy dirt.
100-ért nem sokat talál. Speciel 1-t sem.Meg azokkal hosszútávokat tekerni sem vmi nagy élmény.
Posted 2006. June 12. - 07:44

Posted 2006. June 11. - 20:23

De ha komolyabban szeretnél ugrálni akkor sz.tem ne a kellysnél keresgélj.
Akkorvalami streetgépet keress vagy dirt.
Posted 2006. June 11. - 19:55

Ez nem szakvélemény, csak egy sima laikus véleménye...
Egy majestic váz talán már jobban bírná, igaz a váz maga 60 ropi...

Posted 2006. June 11. - 18:37

Tervezem egy Kellys Quartz kerékpár vásárlását...
Általában XC-re használnám, de néha-néha ugratgatnék is vele, kisebb trükkok /bunny ..stb../ ...
azt kérdezném, h mennyire felel meg ez a bringa ezeknek, és h a váz geometriája, és felszereltsége ezekre alkalmas-e ...
de ha esetleg tudtok jobbat mondani 100e- felsõ határig akkor megköszönném.
Posted 2006. June 09. - 23:05

az a titka hogy nem szabad occsó "díszkarbont" venni...a jó minõségû átgondolt tervezésû cuccok kiválóan mûkõdnek.....viszont drágák....Ez viszont inkább a technológiának köszönhetõ. Szvsz el kell fogadni, h a karbon az versenyalkatrész, sérülékeny, és nem arra tervezték, mint a régi tanyabájkokat, amikkel akkor is lehet tekerni, ha soha nem zsíroztad, csak 73 éve tekersz rajta...
Én nem veszek karbont emiatt. Túl drága az nekem, és úgyse használom ki. de a versenyzésre jól jöhet sztem. De ezt mások jobban tudják
Posted 2006. June 09. - 22:53

Ismerõs mondta, hogy amikor kint volt VB futamon és felkereste a Shimanos kamiont, hogy állítsák be neki az XTR hátsó váltót ott monták neki, hogy azt 500-1000 km-enként cserére javasolják.....:/
(de messze vagy édes Európa.......)