bár a kereke u.a. mint a Viperen, ami nekem van és az elég könnye kap 8ast, de azt ki lehet szedni...
Szabcsi, nem értem, hogy mi bajod a kellys bringákkal, jó vázai vannak és magas minõségû felszereltségei, mindez elérhetõ áron (nekem egyébként nem kelliz van). Az meg már végképp nem fér a fejembe, hogy a Merida Matts Sport-tal mi bajod van...
Sziasztok!
Kelly's vásárlását tervezem, egy tavalyi Madman-t '05, viszont találtam egy Merida 500DSC-t '06 is. Felszereltségében az utóbbi talán jobb, de amúgy nem tudom. Igazából a Merida váza robosztusabb, de nem biztos, hogy erõsebb is, mint a Kelly's, ráadásul az utóbbi festése jobban tetszik. Lehet a Merida nagyobb márka, de ebben sem vagyok biztos és szerintem ez annyira nem is fontos. Aki ismeri mindkettõt az mondjon véleményt, hogy melyik miért éri meg jobban. Ugyanis nem vagyok benne biztos, hogy 20-30 ezerrel érdemes-e többet adni a Meridáért.
A Kelly's Madman '05 váza 7005-ös?? Mit jelent ez a Dualtec alloy?
Köszi.
A régi bringámon megszoktam a normális mûködést, a nagyobb gond hogy emelkedõn csak egyesével tudok visszaváltani...
Ha neked ez volt fennt gyárilag, akkor a tiédet azzal szerelték...Ilyennel szerelik a 2005-ös magiceket is?