Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Írta 2006. szeptember 04. - 23:29

Igen én is láttam már irást amiben mondták, hogy a Shimano-nak rossz az Lx szériája. De azt mondod még az Xt-vel is baj van az már tányleg gáz. Na sebaj most fogom megvenni a gépet így is. Ha szemétkedik akkor lecserélem egy Sram-ra. Ja amúgy én is 180 cm vagyok, de én 17.5-öst fogok venni.
Üdv
Írta 2006. szeptember 03. - 22:27

Sziasztok,Szia,
megvolt Tirol, 150 km-t és 2000 m szintet mentünk 3 nap alatt, volt benne aszfalt, dózerút, erde földes ús és sziklás út. Tapasztalatok: váltót egyszer kellett állítani, egyébként kifogástalan; teleszkóp OK, kényelmes a remote lockout; kényelmes a bringa, jól eltalált geometria - 180 cm-hez 19,5-ös váz; fékek teljesen OK; egy elsõ defekt. Összességében nálem jól vizsgázott a bringa.
Üdv
némi adalék 2006-os Magic tapasztalatokhoz kb. 500 km után: fékek igen erõsen kopnak, gondolom ez fõleg (gyári) fékpofa kérdés; hátsó váltó többszöri állításra szorul - gyakran ugrik, duplán vált, ketyeg.
Írta 2006. szeptember 03. - 13:47

Írta 2006. szeptember 01. - 09:19

Az ilyen "olcsóbb" kategóriába tartozó márkák az ár-értékarányt úgy érik el, hogy olcsóbb vázakat szerelnek, nem fizeted meg a nevet és bizonyos alkatrészekbõl gyengébbeket szerelnek fel, hogy másokat "kiemelhessenek". Ennyi..
Nekem Salamanderem van és eddig nem nagyon volt gond a felnivel.. Igaz, ezen elvileg nem is az említett típus van..
Írta 2006. augusztus 31. - 21:09

szabcsiPro mi a baj a kelly's-sel? de úgy tényleg.. nem a közhelyekre vagyok kíváncsi, hanem frankó problémákra.
A sok verzión található Double Combat névre keresztelt felnik. Nekem az nagy bajom velük! Mivel a Spider-t meglehetõsen komolyan nyüstölöm, ezért sokáig gondoltam biztos velem van a baj, de a csajom Viper-e igencsak light-os igénybevételnek van kitéve, mégis gyakran számolgat a kerék. Ráadásul ezt sehogy sem akarják levedleni/cserélni/fejleszteni az új modelleken. Évek óta ugyanaz a többi alkatrészhez méltatlan vacak.
Írta 2006. augusztus 29. - 13:49

Írta 2006. augusztus 29. - 13:47

Írta 2006. augusztus 27. - 22:33

uj lennénk itt és én is egy kelly's-el rendelkezem méghozzá egy 2006-os toxic-al az enyémet próbálta ki matt a kõszegen
Írta 2006. augusztus 27. - 22:09

Szia,
tegnap vettem át egyet újonnan. Hétvégén viszem magammal Tirolba, utána beszámolok .
Üdv
Szia,
megvolt Tirol, 150 km-t és 2000 m szintet mentünk 3 nap alatt, volt benne aszfalt, dózerút, erde földes ús és sziklás út. Tapasztalatok: váltót egyszer kellett állítani, egyébként kifogástalan; teleszkóp OK, kényelmes a remote lockout; kényelmes a bringa, jól eltalált geometria - 180 cm-hez 19,5-ös váz; fékek teljesen OK; egy elsõ defekt. Összességében nálem jól vizsgázott a bringa.
Üdv
Írta 2006. augusztus 23. - 10:44

de az ára annyi, amennyit adnak érte, meg persze az is számít menyire van összekarcolva meg ilyenek... meg én ha ilyen árkategóriájú vázat vennék, akkor áldoznék rá picit többet és újonan venném meg....

Írta 2006. augusztus 20. - 14:52

Írta 2006. augusztus 15. - 23:20

Helló Mindenkinek.
Kiváncsi lennék a véleményetekre. Szerintetek Milyen az idei Kelly's Magic black?
Tényleg fontos lenne.
Köszi
Szia,
tegnap vettem át egyet újonnan. Hétvégén viszem magammal Tirolba, utána beszámolok .
Üdv
Írta 2006. augusztus 15. - 22:46

Kiváncsi lennék a véleményetekre. Szerintetek Milyen az idei Kelly's Magic black?
Tényleg fontos lenne.
Köszi
Írta 2006. augusztus 01. - 19:05

Ez egyébként direkt volt ilyen, ilyen stilusra lett készítve a váz...
Ha nagyobb méretet néztem akkor már nyújtózkodnom kellett a kormányig (hosszú volt).
Mind1 nem is ez a lényeg.
Írta 2006. augusztus 01. - 18:36

egy Specialized Hardrock után csorgott a nyálam, egészen addig míg meg nem láttam élõben, ugyanis rettentõ alacsony a váz, szóval mintha egy dirt bicikli lenne.
mint minden egyéb kerékpárból, úgy a Hardrock-ból is létezik több vázméret... sztm nézz meg egy a méretednek megfelelõt...
Írta 2006. augusztus 01. - 18:16

Régóta töröm a fejem egy új bringa vásárlásán, rengeteg biciklit nézegettem online lapokon, és ár/érték arányban nekem a Kelly's Quartz V-fékes változata a begyere. Csak az a probléma, hogy sehol nemtaláltam olyan helyet (Budapesten), ahol meg lehetne nézni vásárlás elõtt.
A biciklire itt találtam rá:
http://webshop.speed...re&iProduct=890
Az a legnagyobb baj, hogy így látatlanba nehéz lessz eldöntenem, hogy kell-e. Ugyanis mielõtt ezt a bringát kinéztem, egy Specialized Hardrock után csorgott a nyálam, egészen addig míg meg nem láttam élõben, ugyanis rettentõ alacsony a váz, szóval mintha egy dirt bicikli lenne. Ezért vagyok nagyon kiváncsi élõben a Kelly's-re. Vagy ha nem is élõbe láthatnám akkor legalább találnék róla egy normális (live) fotót, nem ilyen gagyi kiretusált gyárit.
Szóval nincs tippetek, hogy hol találok róla képet, vagy esetleg tudtok valami forgalmazót ahol megnézhetném ?
bocs, ha hosszúra sikerült

elõre is THX,
misi
Írta 2006. július 31. - 22:55

Írta 2006. július 31. - 22:54

Írta 2006. július 23. - 19:53

de nézz vissza még a topikba, mert fogsz válaszolat kapni, sokkal szakszerûbbeket mint én!

Írta 2006. július 23. - 19:29

Az az igazság, hogy pár napja semmi mást nem csinálok csak nézelõdök ... és nállam ezt sajna mindig elbizonytalanodás szokta követni ...
Eddig egy bicó tetszett még emellett az pedig a Gepida Alboin 300 CRS ... ami ugyan Cross, de még tetszene ... (De sajnos vagy hálaistennek inkább

Sajnos jelenleg technikailag analfabéta vagyok a dolgokhoz, emiatt fõleg kinézetre tudom megállapítani hogy melyik tetszik, melyik nem ... most találtam egy MTB-s könyvet, azt olvasgatom, (Már nagyjából sejtem mi a különbség a Deore és az Alivio váltó között ... ) de egy hegyikerékpározásról szóló könyvben valszeg mást értenek "nehéz terepen" mint mondjuk amit én értek ezalatt

Erre valszeg nem lesz most idõm, de szeretnék egy olyan bringát amivel bárhova elmehetek itt a környéken ...