Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

Gazvezír

Gazvezír

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Helló
Igen én is láttam már irást amiben mondták, hogy a Shimano-nak rossz az Lx szériája. De azt mondod még az Xt-vel is baj van az már tányleg gáz. Na sebaj most fogom megvenni a gépet így is. Ha szemétkedik akkor lecserélem egy Sram-ra. Ja amúgy én is 180 cm vagyok, de én 17.5-öst fogok venni.
Üdv

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

Szia,
megvolt Tirol, 150 km-t és 2000 m szintet mentünk 3 nap alatt, volt benne aszfalt, dózerút, erde földes ús és sziklás út. Tapasztalatok: váltót egyszer kellett állítani, egyébként kifogástalan; teleszkóp OK, kényelmes a remote lockout; kényelmes a bringa, jól eltalált geometria - 180 cm-hez 19,5-ös váz; fékek teljesen OK; egy elsõ defekt. Összességében nálem jól vizsgázott a bringa.
Üdv

Sziasztok,
némi adalék 2006-os Magic tapasztalatokhoz kb. 500 km után: fékek igen erõsen kopnak, gondolom ez fõleg (gyári) fékpofa kérdés; hátsó váltó többszöri állításra szorul - gyakran ugrik, duplán vált, ketyeg.

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 posts
Nekem is Double Combat volt egy 2004-es Magic-en, soha nem volt vele bajom, pedig kapott rendesen... (kövektõl kezdve a telibe kapott járdaszegélyig minden)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Elõre szólok, hogy nem védeni akarom!
Az ilyen "olcsóbb" kategóriába tartozó márkák az ár-értékarányt úgy érik el, hogy olcsóbb vázakat szerelnek, nem fizeted meg a nevet és bizonyos alkatrészekbõl gyengébbeket szerelnek fel, hogy másokat "kiemelhessenek". Ennyi..

Nekem Salamanderem van és eddig nem nagyon volt gond a felnivel.. Igaz, ezen elvileg nem is az említett típus van..

GoGo_896

GoGo_896

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

szabcsiPro mi a baj a kelly's-sel? de úgy tényleg.. nem a közhelyekre vagyok kíváncsi, hanem frankó problémákra.

A sok verzión található Double Combat névre keresztelt felnik. Nekem az nagy bajom velük! Mivel a Spider-t meglehetõsen komolyan nyüstölöm, ezért sokáig gondoltam biztos velem van a baj, de a csajom Viper-e igencsak light-os igénybevételnek van kitéve, mégis gyakran számolgat a kerék. Ráadásul ezt sehogy sem akarják levedleni/cserélni/fejleszteni az új modelleken. Évek óta ugyanaz a többi alkatrészhez méltatlan vacak.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
http://apro.bikemag.hu ? ;)

k.szabi

k.szabi

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Sziasztok, nem tudtok egy olyan helyet, vagy vkit akinél, el tudnám adni a Kellys Quartz-om ? 2006-os és hibátlan állapotú.

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
szaisztok...
uj lennénk itt és én is egy kelly's-el rendelkezem méghozzá egy 2006-os toxic-al az enyémet próbálta ki matt a kõszegen

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

Szia,
tegnap vettem át egyet újonnan. Hétvégén viszem magammal Tirolba, utána beszámolok .
Üdv

Szia,
megvolt Tirol, 150 km-t és 2000 m szintet mentünk 3 nap alatt, volt benne aszfalt, dózerút, erde földes ús és sziklás út. Tapasztalatok: váltót egyszer kellett állítani, egyébként kifogástalan; teleszkóp OK, kényelmes a remote lockout; kényelmes a bringa, jól eltalált geometria - 180 cm-hez 19,5-ös váz; fékek teljesen OK; egy elsõ defekt. Összességében nálem jól vizsgázott a bringa.
Üdv

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Sztem úgy 15körül eladható, mivel újonan volt tavaly vagy 20 vagy 30ezer...
de az ára annyi, amennyit adnak érte, meg persze az is számít menyire van összekarcolva meg ilyenek... meg én ha ilyen árkategóriájú vázat vennék, akkor áldoznék rá picit többet és újonan venném meg....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

k.szabi

k.szabi

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Sziasztok .. szerintetek mennyit ér egy kellys quartz váz ? mennyiért tudnám eladni, és esetleg hol?

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

Helló Mindenkinek.

Kiváncsi lennék a véleményetekre. Szerintetek Milyen az idei Kelly's Magic black?
Tényleg fontos lenne.

Köszi

Szia,
tegnap vettem át egyet újonnan. Hétvégén viszem magammal Tirolba, utána beszámolok .
Üdv

Gazvezír

Gazvezír

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Helló Mindenkinek.

Kiváncsi lennék a véleményetekre. Szerintetek Milyen az idei Kelly's Magic black?
Tényleg fontos lenne.

Köszi

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
17-eset néztem.
Ez egyébként direkt volt ilyen, ilyen stilusra lett készítve a váz...
Ha nagyobb méretet néztem akkor már nyújtózkodnom kellett a kormányig (hosszú volt).
Mind1 nem is ez a lényeg.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

egy Specialized Hardrock után csorgott a nyálam, egészen addig míg meg nem láttam élõben, ugyanis rettentõ alacsony a váz, szóval mintha egy dirt bicikli lenne.

mint minden egyéb kerékpárból, úgy a Hardrock-ból is létezik több vázméret... sztm nézz meg egy a méretednek megfelelõt...

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Hello!
Régóta töröm a fejem egy új bringa vásárlásán, rengeteg biciklit nézegettem online lapokon, és ár/érték arányban nekem a Kelly's Quartz V-fékes változata a begyere. Csak az a probléma, hogy sehol nemtaláltam olyan helyet (Budapesten), ahol meg lehetne nézni vásárlás elõtt.
A biciklire itt találtam rá:
http://webshop.speed...re&iProduct=890

Az a legnagyobb baj, hogy így látatlanba nehéz lessz eldöntenem, hogy kell-e. Ugyanis mielõtt ezt a bringát kinéztem, egy Specialized Hardrock után csorgott a nyálam, egészen addig míg meg nem láttam élõben, ugyanis rettentõ alacsony a váz, szóval mintha egy dirt bicikli lenne. Ezért vagyok nagyon kiváncsi élõben a Kelly's-re. Vagy ha nem is élõbe láthatnám akkor legalább találnék róla egy normális (live) fotót, nem ilyen gagyi kiretusált gyárit.

Szóval nincs tippetek, hogy hol találok róla képet, vagy esetleg tudtok valami forgalmazót ahol megnézhetném ?

bocs, ha hosszúra sikerült :)

elõre is THX,
misi

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Vagy tudod mit utalj át egy nagyobb összeget egy karbon Meridára vagy KTM-re légyszi...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Te szabcsiboy mondj egy normális indokot légyszi....

Thx....

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Erre teljesen jó lesz, én egy Viper sf-t használok és ezzel járok erdõn mezõn mindenhol és bírja, mondom csak a 8asokat kell szedetnem, de mivel én 17 éves vagyok, így betudható annak, h. más stílusban megyek... :)
de nézz vissza még a topikba, mert fogsz válaszolat kapni, sokkal szakszerûbbeket mint én!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

DummyBoy

DummyBoy

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Köszi a gyors választ !

Az az igazság, hogy pár napja semmi mást nem csinálok csak nézelõdök ... és nállam ezt sajna mindig elbizonytalanodás szokta követni ...

Eddig egy bicó tetszett még emellett az pedig a Gepida Alboin 300 CRS ... ami ugyan Cross, de még tetszene ... (De sajnos vagy hálaistennek inkább :) most nem rendelhetõ ...)

Sajnos jelenleg technikailag analfabéta vagyok a dolgokhoz, emiatt fõleg kinézetre tudom megállapítani hogy melyik tetszik, melyik nem ... most találtam egy MTB-s könyvet, azt olvasgatom, (Már nagyjából sejtem mi a különbség a Deore és az Alivio váltó között ... ) de egy hegyikerékpározásról szóló könyvben valszeg mást értenek "nehéz terepen" mint mondjuk amit én értek ezalatt :) ... 14 éve nem tekertem 100m-nél nagyobb távot biciklevel szóval egy nagy újrakezdéshez kellene ... anno megboldogult ifjúkoromban néha unalmamban beletekeretem napi 30-40km-t a Touristomba :)

Erre valszeg nem lesz most idõm, de szeretnék egy olyan bringát amivel bárhova elmehetek itt a környéken ...
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!