Bringa Butik, Pista szerintem mindent megszerezz ami shimano
köszi, jó ötlet, rá nem is gondoltam
Bringa Butik, Pista szerintem mindent megszerezz ami shimano
Bringa Butik, Pista szerintem mindent megszerezz ami shimanohát az egyenlõre nem tûnik egyszerûnek, meg shimanot (vagy inkább velotrade-et) ismerve biztos horror áron
de köszi, azért próbálkozom
A Crank Brothers MXR pedálról van valakinek véleménye? Mert elég könnyû, és olcsó is. Miben tud kevesebbet mondjuk egy C-nél, vagy egy SL-nél?
Ha a stoplit úgy rakom fel, hogy nehezebben oldjon ki, akkor is sokkal jobban lötyög a lábam benne, mint egy SPD rendszerûnél? Mi ennek az elõnye? Kioldani könnyû benne?
A Crank Brothers MXR pedálról van valakinek véleménye? Mert elég könnyû, és olcsó is. Miben tud kevesebbet mondjuk egy C-nél, vagy egy SL-nél?
?
sztem ilyet lehet kulon rendelni shimanoektol.
Ha senkinek sincs ilyenje, legalább egy esztergályost ajánljatok légyszi!!!
Nincs véletlenül valakinek rossz, kiszanált Shimano Spd pedálja?
424-esem van és eltört a tengelybefogó/rögzítõ mûanyag henger, amit körmöskulccsal lehet ki/be szerelni, ez rögzíti a tengelyt a pedáltestbe. Asszem 505-ösé, és 520-asé is ugyanilyen, de lehet, hogy a többié is passzol hozzá.
.
Erre én is gondoltam, de elég buta dolog ez estben, ha a gyártói honlap két típusként, és nem, egy típus két színváltozataként jeleníti meg a terméket, megtévesztve ezzel az adatokra éhezõt...kösz azért, további ötleteket is várnék minndenesetre.ha jól sejtem akkor
Silver
és
bLack
ha tévedek majd a kompetens kollégák kijavítanak
Jelentés a magnéziumtestû Xpedo pedálról: semmi baja a magnéziumtestnek. Nem "málik szét".
Viszont van egy gondom: a bal pedál egyik felébe nem dokkol be a cipõm. A Mátra Maratonon szedtem össze ezt a problémát. Másik pedállal már kipróbáltam, és azon mindkét oldalra bedokkolt, így kizártam a stopli kopását.
Mi lehet a baj?
ha jól sejtem akkorÜdv! Megköszönném, ha valaki felvilágosítana, mi a különbség az M520 S és az M520 L közt. Néztem a gyártó honlapját, de a technikai adatok valamiért nem jelennek meg az L -nél.
Hali aza kérdésem lenne, hogy az spd pedálnál amibe bekapcsolom a cipöt aza kis fém egyike elgörbült és, hogy lehetne-e csak azt cserélni a pedálba?:S:S
Ha most akartok cipõt és pedált venni, Shimano cipõhöz adnak ajándék pedált:
http://www.lanchaloz...l=akciok&kezd=0
Próbálj engedni a nyeregcsövön 1-2 cm-t lehet hogy magas.Elkezdett fájni a bal térdem tekerés közben. Pontosabban nem is a térdem
hanem a hátul a térdhajlatban.
Mi lehet az oka?
Eddig nem volt ilyen gondom.
A bicajba új teló került illetve a stucni lett megfordítva(korábban már használtam így is)
de ezek olyan 1-2 cm-es magasságváltozást okozhattak.
Nem hinném, hogy ez lehet az oka.