és nem mellesleg sokkal sokkal stabilabban állsz a pedálon, ha van egy keret is. nem gondoltam, hogy ekkora különbség lehet..
pdm515 vs. pdm636
Én ezen a téren semmi különbséget nem tapasztalok. pdm 545 vs. EB.
és nem mellesleg sokkal sokkal stabilabban állsz a pedálon, ha van egy keret is. nem gondoltam, hogy ekkora különbség lehet..
pdm515 vs. pdm636
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
1, Térd (+boka) kímélés/stresszelésrõl? Csak marketing vagy van alapja a kímélõs pedáloknak? Van aki azt mondja hogy nagyon mereven tartja bokát/és térded is stresszeli, így csak olyat nézzek (a rosz térdemmel pláne) ami ezekre is figyel...
2, +multi pedál anyiból lenen jó hogy cipõ nem tudom mikor lenne (ha csak spd akkor elsõkörben kell) meg ha nagy sárba megyek akkor oda olyan csukában ami azt bírja, ne adj isten ha vhol tolni kéne akkor lehet (pl Duna Maraton...). Ill télen/nyáron tekerek, 1 cipõvel... tudom, vegyek több SPD cipõt...
3, Akkor PD-M520+SM-PD22 vagy B+ Half SPD? Elsõ 2 oldalas SPDnek is használható; de platformnak vszínû sovány; másiknak jobb a platform része de 1 oldalas az SPD.
LL: Nem én találtam ki magamtól hogy fullyhoz illik SPD, elhiheted :prosze:
Hotmaat, fullysodunk, fullysodunk? Salzkammergutot tudod már hogy mentek/jöttök-e?
papucsban próbáltatok már meg futni?
közel azonos a klipsz:-)
Pite ne szólj BE (fõleg ha hülyeség) 505 nek fele Spd fele platform DE a platform része elég vékony így hosszabb távra nem ajánlatos azt használni. nem most találtam ki ilyenem van!!!
Nana! :-) És a belépéstõl eltekintve pont ugyanolyan jól mûködik.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Ha SPDnek az egyik oldalát használom csak akkor az öszvér jelleg nem áll fen, nem? Mert a másik oldala lenne platformnak használva....
Ha SPDnek az egyik oldalát használom csak akkor az öszvér jelleg nem áll fen, nem? Mert a másik oldala lenne platformnak használva....