Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Sima pedál vs. SPD

- - - - -

• Please log in to reply
3378 replies to this topic

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Én se ezt akartam venni,de olyan pofátlanul olcsón jutottam hozzá,hogy nem bírtam kihagyni. :D

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
a kerettel nem lesz gond, sokat bir. ezt a pedalt en is nezegettem, de vegul DX lett belole, mert a pedaltest kialakitasa "tomor" es nem esik at rajta a sar, a DX-nek viszont hasonloan az XT-hez nyitott profilja van. Szerintem max az eltomodes lehet a baj...

----

FÁJVÓ

----

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

ha ezekre a felesekre gondolsz,akkor borzalmas..

Ha ezt nekem írod,akkor megnyugtatlak,hogy nem,nem feles.
http://ebike.hu/term...patent-spd/232/
Õ lenne a nevezett pedál.

RasztaSanyi

RasztaSanyi

vendég

• fórumtag
  • 33 posts

ez miért van:

Lazul a rugó
házilagos szakbarbár tipp : kalapács satu (rugó végeit visszaütni egy kicsit)

Nálam mûködik:cool2:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
ha ezekre a felesekre gondolsz,akkor borzalmas..

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Most szereltem fel egy müanyag keretes shimano spd pedált! Kiváncsi leszek,hogy milyen lesz. :D Fõleg az ugrálásra leszek kíváncsi! :D Mekkorákat fogok esni... istenem. :D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Sziasztok,

A Ritchey comp V3 viseletes már kicsit...Legolcsóbb Xpedo vs. 520-as Sh.?

X

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
igen... azokat már láttam, bocsánat... annyira belejöttem a tulajdonságok sorolásába, hogy ezt el is felejtettem

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
EggBeater-ek karbantartásáról volt már szó nem is olyan régen, olvass talán vissza kicsit.

X

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Értem:D Szerencsére minden tapasztalatos kérdésemre ez lehetne a válasz, ezért megpróbálok NEM 70kg fölé menni :D Azért várom még a tapasztalatokat;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Utánaolvastam a topikban, de sajnos nem találtam információt az XPEDO pedálokról. Eggbeater-rõl igen... na most épp ez a kérdés: EggBeater SL vagy XPEDO 272grammos??? Minden jöhet: elõnyök, hátrányok, tisztítás, zsírzás, dokkolás, sártûrõség, magnézium hogyan nem "málik szét"(vagy ha jól tudom, a magnézium lábú telóknál is ez a baj, ha nincs festve), vagy málik szét, Eggbeater SL-t mostanában hol lehet kapni, élettartam, szétszedhetõség, megbízhatóság, tartósság, törhetõség(hallottam már olyat, hogy letört az Eggbeater egyik oldala), ez miért van: , illetve MINDEN! KÖSZÖNÖM!

Edit: Most látom ezt a Look Quartz pedált... nagyon kis megbízható pedálnak néz ki... 278g/pár stoplival és csavarokkal!:scared: és 170dolcsi...

Alattad egyik sem fog széthullani.

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Utánaolvastam a topikban, de sajnos nem találtam információt az XPEDO pedálokról. Eggbeater-rõl igen... na most épp ez a kérdés: EggBeater SL vagy XPEDO 272grammos??? Minden jöhet: elõnyök, hátrányok, tisztítás, zsírzás, dokkolás, sártûrõség, magnézium hogyan nem "málik szét"(vagy ha jól tudom, a magnézium lábú telóknál is ez a baj, ha nincs festve), vagy málik szét, Eggbeater SL-t mostanában hol lehet kapni, élettartam, szétszedhetõség, megbízhatóság, tartósság, törhetõség(hallottam már olyat, hogy letört az Eggbeater egyik oldala), ez miért van: , illetve MINDEN! KÖSZÖNÖM!

Edit: Most látom ezt a Look Quartz pedált... nagyon kis megbízható pedálnak néz ki... 278g/pár stoplival és csavarokkal!:scared: és 170dolcsi...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Egg beaterhez jo barmilyen zsirzopisztoly, vagy valami speci kell?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Nálam is ez a helyzet, pedál mérete és kialakítása miatt is jobb. Mert ha hirtelen blokk van és dõl az ember nekem akkor is lecsusszant a lábam.

az 505-höz 2,5 éve nem nyúltam hozzá, max. olajozás szinten.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Hogy a csudába lehet szétszedni az M520-at? A mûanyag bordás anyaszerûséget próbáltam megmozdítani egy kombinált fogóval, de csak azt értem el vele, hogy félig elnyaltam az anyagát, miközben meg sem moccant.
Más csavarni valót meg nem látok rajta.

A kombinált fogó másra nem jó csak arra hogy a tökéletes csavarokat használhatatlanná tegyük.Kérem használjunk a célnak leginkább megfelelõ szerszámot szeretett bringánkhoz
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
az 505-höz 2,5 éve nem nyúltam hozzá, max. olajozás szinten.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Enyém mindkettõ kotyog. Tavaly nyári Bikemarket féláras akcióban vettem.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
hát én 2 éve használom, de nekem még nem volt vele gondom soha, még zsírozni se kellett 2 év alatt, vagy csak én nem tettem meg:) de nincs jele hibának!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Aham! Tehát a mûanyagot kell tekerni, mert ebben nem voltam biztos. Tragédia nincs, mert számítottam a fogó elfordulására, így jóvátehetlen kárt nem okoztam. Majd szerzek célszerszámot...de az 520 iránti bizodalmam elszállt.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Ahhoz célszerszám kell. Most, hogy elnyaltad, besz*ptad az ipari n@gyf*szt kb.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960