Helyedben a "freerider" szériát nézegetném. Az "Impact-ek," mint a "Sam Hill" változat is, DH-s topánka, túrázós tekerésre nem az igazi.kösz Drusza
aszt a Sam Hill modellt már egysze ki is néztem asszem a fritz újságban, csak most nem volt meg hogy így hiják...
Jelentkezz be Regisztrálj
Sima pedál vs. SPD
Posted 2009. November 23. - 20:47
Posted 2009. November 23. - 20:45
Posted 2009. November 23. - 20:38
kösz Druszahttp://www.fiveten.com/
footwear/freeride
aszt a Sam Hill modellt már egysze ki is néztem asszem a fritz újságban, csak most nem volt meg hogy így hiják...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. November 23. - 20:34
Posted 2009. November 23. - 20:01
egy link esetleg róla ?Vagy ha jót akarsz magadnak spd nélkül akkor platform pedál five ten cipõvel. Egyre többen használják, és istenítik.
köszi
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. November 23. - 19:53
ez az elmélet, you know:) ami elromolhat, az el is romlik. mindenkinek csak eséskor nem nyílik ki az spd
ja, és a dx-szel is lehet húzni, tapasztalat;)
Az spd bicajozni van, nem pofára esni
(még akkor is kioldott, mikor az elsõ kerék kicsúszott és reflexbõl letettem a lábam)
Posted 2009. November 23. - 19:50
de pl mit csinal az ember nagysebessegu kanyarnal, amikor a labam leteszem neha, hatha csuszik?
Errõl a nyári tihanyi dh verseny jut eszembe. Magyar gyerek lábát kirakva -1-gyel kanyarodik, külföldi nagymenõ meg mindkét lábával a pedálban sokkal gyorsabban beveszi a kanyart.
Le lehet vonni a következtetést.
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. November 23. - 18:43
Posted 2009. November 23. - 18:37
stopliszettbol melyiket? van ertelme a tobbfele kioldonak?
az univegahoz
http://forum.bikemag...postcount=11675
Posted 2009. November 23. - 18:31
termeszetesen
voltam en is fiatal. piros csillagos merev polarX plusz boxxer Matra sipalyan 50+ Km/h
hat "razos" dolgokban akkor sokmindent megmagyaraz en is jottem le merevvazassal szilas reszeken, de max az oldotta meg a gondot, hogy nagyobb sebesseggel csapattam at rajta, es akkor kevesbe razott. ill annyira markoltam a kormanyt, hogy a vegen elgemberedtek az ujjaim.
ossztelosnal ehhez sokkal durvabb terep kell: pedalnal ezert sose volt gond ilyen szempontbol (turan persze). az en helyzetemben inkabb a hajtas hatekonysagaban latom az elonyet.
Posted 2009. November 23. - 18:18
Szoktam platformmal is menni, de mindig bebizonyosodik számomra, hogy jobb a patent, legalábbis nekem. Versenyen is próbálgattam, de még egyenesbe is gyorsabbnak érzem magam patenttal, valószínûleg a lábam stabilsága miatt.
Aki meg nem használt huzamosabb ideig patentpedált, az ne is fikázza! Persze ettõl függetlenül nem mindenkinek jön be...
rbalint88: "ja, és a dx-szel is lehet húzni, tapasztalat"
Valamennyire biztosan, de nem tudod úgy erõbõl megtépni a pedált, fõleg mondjuk teljesen függõleges irányba.
Posted 2009. November 23. - 18:02
voltam en is fiatal. piros csillagos merev polarX plusz boxxer Matra sipalyan 50+ Km/h
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. November 23. - 17:59
regen amig a polarx-szel lejtoztem volt egy par gyors koves lefele ahol azert szepen elpattogtam a pedalrol. na az a halalfelelem. elveszted az uralmat, visszaseggelsz a nyeregbe ami szepen lecsoffad, pedalszegecsnyomok a sipcsonton... spd-vel ilyen nincs.
es nekem a kezdetekkor sem volt olyan hogy nem birtam kicsatolni es elborultam oldalra. leglazabbra veszed a rugoerot, es eszben tartod ha valami rizikos resz jon hogy be vagy kotve. es inkabb kicsatolsz akkor is amikor nem kellene. aztan hozzaszoksz, erosebbre veszed a rugoerot, es termeszetesse valik hogy a sarkadat forditod kifele, nem a talpadat emeled felfele.
merevvazasrol beszelsz?
Posted 2009. November 23. - 17:55
es nekem a kezdetekkor sem volt olyan hogy nem birtam kicsatolni es elborultam oldalra. leglazabbra veszed a rugoerot, es eszben tartod ha valami rizikos resz jon hogy be vagy kotve. es inkabb kicsatolsz akkor is amikor nem kellene. aztan hozzaszoksz, erosebbre veszed a rugoerot, es termeszetesse valik hogy a sarkadat forditod kifele, nem a talpadat emeled felfele.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. November 23. - 17:38
Nem esesrol irt.
az esesek nagy reszenel mindig az a gond, hogy olyan hirtelen tortenik, hogy arra sincs idom, hogy reagaljak ra, nem az, hogy kiszedjem a labam. hogy igy visszagondolok az utobbi "majdnem" esesekre, spdvel tuti bukta lett volna belole.
de egyszer kiprobalom biztosan. a platformpedal nekem tetszett, lefele franko.
Posted 2009. November 23. - 17:25
Posted 2009. November 23. - 17:01
Posted 2009. November 23. - 16:42
ON
én olyan bringával nyomulok, amin van spd vagy klipsz. kivéve az utcázós plolarx
Posted 2009. November 23. - 16:38
ez az elmélet, you know:) ami elromolhat, az el is romlik. mindenkinek csak eséskor nem nyílik ki az spd
ja, és a dx-szel is lehet húzni, tapasztalat;)
plusz egy pont a paltformra
DX:love1:
Posted 2009. November 23. - 16:37
de pl mit csinal az ember nagysebessegu kanyarnal, amikor a labam leteszem neha, HATHA csuszik?
Nem esesrol irt.