És ez a Bike Positive milyen a M324-hez képest?Én is kipróbálnám az SPD-t,de jó lenne ha tudnák normál cipõben is tekerni.
én a shimanot venném
És ez a Bike Positive milyen a M324-hez képest?Én is kipróbálnám az SPD-t,de jó lenne ha tudnák normál cipõben is tekerni.
Közben M324-et vettem. Egyelõre túracipõvel próbáltam, holnap lesz az SPD-s próbaköröm, terepen. Boltban a BBB DualChoice-2-t néztem még, az is elég jónak tûnt, de élõben valahogy a Shimano precízebbnek, robosztusabbnak tûnt nekem, és 8-as imbusszal is szerelhetõ. Mindkettõ elég elpusztíthatatlan darabnak tûnik élõben egyébként. Komoly csapágyazás, semmi mûanyag. Sajnos B+-t nem láttam élõben; de ha találsz ilyet, érdemes összehasonlítani, kézbe venni mindkét (mindhárom) pedált, és úgy dönteni. Én full laikusként ezt tettem. Árban a B+ verhetetlennek tûnik...
RAUH-Welt
B E G R I F F
én 324-et vennék, a másik folyton fejjel lefelé áll (az spd van felül)
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
az a mûanyag arra van hogy hazatekerj utcai cipõben a boltból a új bringával
de ha ragaszkodsz hozzá sztem nagyobb bringaboltban tudsz kapni, mert amúgy minden spd pedálhoz jár, legfeljebb eltráhonykodják
Köszi a hasznos tanácsokat! Jó tudni, hogy ebben a mûanyag izében jobb, ha nem bízik az ember. Nekem, illetve nekünk az M324 bõven jó lesz, ilyet keresek. Köszi mégegyszer is!
lehet kapni pdm-540 tengelyt is, de õszinte leszek, nem biztos, hogy anyagilag megéri. lehet olcsóbban jön ki egy pár új pedál. menj be egy boltba, kérdezz rá, és akkor ha nem is azonnalra, de biztos tudnak majd árat mondani (nekem igy séróból nem megy)
szia,Rob
szia
lehet hogy tudsz nekem segíteni.
nekem az lenne a problémám hogy nekem van egy shimano pd m-540-es pedálom és az inbuszkulcsnál elrepedt a tengely a jobb oldalon.
azt szeretném kérdezni hogy lehet-e ilyet venni vagy szerezni kiszuperáltat valahol?
bocsánat megint.
köszönöm
privátot nem tudok küldeni azért ment így
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nekem volt pont olyanom, pont onnan, teljesen jo