Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Sima pedál vs. SPD

- - - - -

• Please log in to reply
3378 replies to this topic

dave118

dave118

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Helló
Valakinek van valami véleménye vagy tapasztalata errõl: Acor APD-2509 - Google keres ?
Csak mert a bikediscount-ban elég jó áron van most (5600Huf). Vagy érdemesebb +2000 ért shimano pd-m520 ra beruházni?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
hûha

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

akkor szerintem maradj annál ;)

Na igen, de a gramm mánia! :) Bármelyiknél -100g szól az XTR ellen.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Sziasztok!

Van tapasztalat a Wellgo WPD-998 spd/platform pedáljával? Olyan mint a 324, csak Wellgo... ??

Más, hátha valakinek segítség, de ha valaki szeretne olcsón Crank Brothers Candy C-t stoplival+taposó adapterrel, akkor itt talál:
Candy

6e plusz szállítás...azaz olyan 9 körül itt lehet a bolti 15-19 helyett...

A CRC-n is van 20 fontért, de ahhoz nem írták, hogy stopli is lenne...
Don't try this at home!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nekem Ricsi van, elõtte is az volt. V3 meg V4, comp, pro, nem is tudom. A tömítettségük nem az igazi. V3-hoz bringaboltos nem tudott szerezni golyókat a rozsdásak helyett. Legközelebb Shimano-t veszek, ez biztos.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
akkor szerintem maradj annál ;)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Sziasztok! Tapasztalatok érdekelnének ezzel a két pedállal kapcsolatban, most XTR-t használok már öt éve probléma mentesen 0 karbantartás mellet.
BikeFun - RITCHEY - Ped
EGG BEATER SL

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
OK, köszi!
Don't try this at home!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Kettõ oldallal visszább épp errõl volt szó. Itt ni.

Kb semmire se való, csak épp végszükség esetére.Nem helyettesíti a leggagyibb platformot sem.Ennél jobb alternatíva a hibrid féloldalas spd platform.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Srácok, a Shimano 520-hoz lehet kapni olyan mûanyag flat pedál adaptert (hogy sima cipõben is lehessen tekergetni vele), az mennyire használható?

Köszi,
B.

szerintem egy jobb (nagyobb forgalmú, tisztességes készlettel rendelkezõben) bringabltban kapsz egy sörért/kóláért. de ha van törzshelyed ott kb egy köszönömért.

hozzáteszem sarki boltnál nagyobb távú használatra kb alkalmatlana a cucc. nem is arra van kitalálva
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Srácok, a Shimano 520-hoz lehet kapni olyan mûanyag flat pedál adaptert (hogy sima cipõben is lehessen tekergetni vele), az mennyire használható?

Köszi,
B.
Don't try this at home!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

jaja, az enyemen egy vezna muanyag keret van... azon filozok, hogy ne szabaduljak-e meg tõle némi Victorinox segítségével.. :)

Nem tom ennél hogy van, nekem a dx-rõl simán le lehetett szerelni a keretet.
A candy-n csak a dokkot védi, acidet még élõben nem láttam, de így képen eléggé vérszegénynek tûnik.....

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

azert ez mas. ezen tenyleg fog is valamit a keret

de pl CrankBrothers acid vagy candy mar teljesen mas teszta. nekem leginkabb csak disznek tunik rajtuk a keret

pedig nem azok
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
ne kókányolj, vegyél egy másik pedált
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
jaja, az enyemen egy vezna muanyag keret van... azon filozok, hogy ne szabaduljak-e meg tõle némi Victorinox segítségével.. :)
Don't try this at home!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ezen a képen látható az a nikkelezett kb 1 milis lemez.Van amelyik stoplihoz nincs, pl asszem shimano-khoz.
amúgy hazudtam, mert nem 424-em volt, hanem ilyenem:

azert ez mas. ezen tenyleg fog is valamit a keret

de pl CrankBrothers acid vagy candy mar teljesen mas teszta. nekem leginkabb csak disznek tunik rajtuk a keret
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts

Hát, fogalmam sincs, milyenem van, lekopott az összes felirat...(talán illene cserélnem....:))
itt egy tech leírás, beéllításhoz, meg stoplikhoz.
Semmiképpen ne vegyél olyan stoplit, ami fixen egy pozíciót enged csak, és ha elmozdítod a lábad, azonnal nyit.Egy haveromé ilyen, és borzalmasan kényelmetlen...Van ha jól emlékszem olyan, hogy a stopli holtjátékának szöge is rajta van a csomagoláson.Szerintem kb 5 fok még jó lehet, annál több már nyúlóssá teszi a kilépést.

Köszi a tippet, észben tartom!
Don't try this at home!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Hát, fogalmam sincs, milyenem van, lekopott az összes felirat...(talán illene cserélnem....:))
itt egy tech leírás, beéllításhoz, meg stoplikhoz.
Semmiképpen ne vegyél olyan stoplit, ami fixen egy pozíciót enged csak, és ha elmozdítod a lábad, azonnal nyit.Egy haveromé ilyen, és borzalmasan kényelmetlen...Van ha jól emlékszem olyan, hogy a stopli holtjátékának szöge is rajta van a csomagoláson.Szerintem kb 5 fok még jó lehet, annál több már nyúlóssá teszi a kilépést.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts

Ezen a képen látható az a nikkelezett kb 1 milis lemez.Van amelyik stoplihoz nincs, pl asszem shimano-khoz.

köszi, és milyen stoplit vegyek hozzá? ez az Acor megfelelõ?
Don't try this at home!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
amúgy hazudtam, mert nem 424-em volt, hanem ilyenem:
Feltöltött kép