Ha nehéz oldani az attól is lehet, hogy nincs rendesen meghúzva a stopli csavarja, én amikor elõször itthon próbálgattam fal mellett, elkövettem ezt a hibát, aztán szenvedtem, mire le tudtam szállnia bicóról
Na igen... jártam már úgy is. Egyszer. Itthon még rendben volt, de mire Szentendrére értünk valahogy furcsán lötyögõs lett... nagy nehezen lemásztam a bringáról és... Utána sürgõsen meghúztam és azóta hetente kétszer ellenõrzöm, hogy rendben van-e
Mondjuk az még talonban van, hogy erõsebbre állítom a pedálon a ... nem is t'om, minek híjják... szóval, hogy nehezebb legyen oldani, hátha az a baj, hogy ott a lehetõ leggyengébbre van belõve.
Még valami: recseg a pedál néhány napja. Csak az egyik. Mikor említettem a szervizes srácnak, azt mondta, hogy valószínûleg a pedál+stopli okozza. No ez nem jött be. Ha csak a jobbost tekerem (mire jó az SPD!
), akkor csend van. Ellenben ha a balra csak ráteszem a lábam, (nem csatolom be, nem nyomom, csak rajta van) máris van hangja. De... ha leszállok és kézzel forgatom, akkor hallgat... Jól sejtem, hogy a pedál csapágyához kerülhetett valami kosz? És azt is, hogy szétszedés nélkül esélytelen a tisztítás és csak egyre rosszabb lesz?