valaki próbálta már ezt (m8040)?
senki? nemár, mindenki teljesítményorientált spd-user?
...és a GR500? mennyire észrevehető(?) az olcsósítás az MX80-hoz viszonyítva?
valaki próbálta már ezt (m8040)?
senki? nemár, mindenki teljesítményorientált spd-user?
...és a GR500? mennyire észrevehető(?) az olcsósítás az MX80-hoz viszonyítva?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Race Face Chester: mbr.co.uk/reviews/pedals-products/race-face-chester
Wheel Up vagymi
Vajon melyik volt előbb? De inkább azt sejtem, hogy a raceface-nél keményen odatették magukat az innoválasnak, s szétnéztek picit az alibabán, majd kértek saját logóval, még nem létező színekben. Elsőnek ezt a Scudgood csodát gyanítottam, de más a keret formája.
nem kell ali, időben megkapják a VP és a Wellgo katalógust.
Bikertigger módosította - 2018. június 29. - 09:11
blash módosította - 2018. június 29. - 01:01
Köszönöm a tippeket!Végül meglett a bűnös:kicseréltem a stoplikat a cipőn,most rendben van.Úgy látszik az XT pedál kényesebb,mint az 520:(
Mi lehet a probléma?
SPD pedálból (XT) nagyon könnyen kiesik a lábam.
Tekergettem a rúgófeszesség -állitó csavart:amennyiben max feszitve van,akkor úgy-ahogy fogja a lábat,de akkor sincs az a klasszikus kattanás a dokkoláskor.Kitisztitottam,bezsiroztam a pedált.
Másik bringámon egy 520-as van,ugyanezzel a cipővel tökéletesen működik.
A hosszú csavart nézném meg én is, nálam is ilyesmit produkált egyszer, az volt kitekeredve.
Mi lehet a probléma?
Tekergettem a rúgófeszesség -állitó csavart:amennyiben max feszitve van,akkor úgy-ahogy fogja a lábat,de akkor sincs az a klasszikus kattanás a dokkoláskor.Kitisztitottam,bezsiroztam a pedált.
Pont a hétvégén készültem elhagyni az 540-es pedál rugúmechanikáját rögzítő csavart, de szerencsére a sasszemű barátom észrevette, hogy mintha ki lenne kissé tekeredve. Ez az a csavar, ami a pedál belső oldalán van és a rugókat rögzíti, nem az amivel a rugóerőt állítod. Ezt megnézném, hátha ott is ez a gond, bár nem hiszem egyébként. Nem lehet, hogy letört valahonnan egy kis darab valami? Mondjuk ha mindkét oldalán ugyan olyan gyenge, akkor nem valószínű.
Mi lehet a probléma?
van, amikor kell az összes csavar. tulképp nagyon örülök, hogy anno megvettem ezt a pedált, nagyon megérte az árát, asszem veszek még egyet.
Szia, Nagyon jó főleg ha erőből tekerek.
Jó nagy hó van felétek.Nálunk már száraz az aszfalt.
Szia a szervizes rakta fel.Járt hozzá a dobozában volt plusz csavar meg hozzá való imbuszkulcs.A próbálgattam lecsúszik e a cipőm.Amibe szoktam tekerni avval a cipővel próbáltam.Nem csúszott és kényelmes.
Szerinted bele rakjam a plusz csavarokat ?
Ha belerakod a plusz csavarokat, akkor a pedálban a menetek biztosan nem mennek tele kosszal. Másrészt annyival is jobban tapad.
a lancodnak nem artana egy kis olaj.
Szia jövő pénteken reggel viszem vissza lánc és fogaskoszorú cserére.
Hülye voltam ,kb 2 éve van meg a bicó de egyszer se volt karbantartás rajta,se lánc kenés se semmi.
Meg lett az eredménye....
ha kiveszed a csavarok alól az alátéteket, még jobb lesz, bár kirándulni talán már sok is lenne.
a pedál széléről hiányzik 4 db csavar, szándékosan hagytad ki?
Szia a szervizes rakta fel.Járt hozzá a dobozában volt plusz csavar meg hozzá való imbuszkulcs.A próbálgattam lecsúszik e a cipőm.Amibe szoktam tekerni avval a cipővel próbáltam.Nem csúszott és kényelmes.
Szerinted bele rakjam a plusz csavarokat ?
Fenn van ki próbálva, tényleg jobb mint ami volt
ha kiveszed a csavarok alól az alátéteket, még jobb lesz, bár kirándulni talán már sok is lenne.
a pedál széléről hiányzik 4 db csavar, szándékosan hagytad ki?
Fenn van ki próbálva, tényleg jobb mint ami volt
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/02/28/454DSCN0156.jpg
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/02/28/639DSCN0157.jpg
@Procolus: szerintem jól döntöttél, biztosan nem fogsz csalódni!
Majd kiderül ,beszámolok majd róla
Megjött a pedál actionsoprt-tól 52,55 euro volt postával együtt.. Hétfőn kerül fel.
Köszi a segítséget.
Ma megrendelte a munkatársam amit segítettetek kiválasztani és onnan amit ajánlottatok.
Shimano pd-mx80 actionsorts.de üzletből.
Köszi a segítséget.Ha megjött beszámolok róla.